yok canım onun için 2 hafta sonra cagırdıHadi gözün aydın. İkili test de yapıldı mı?
Ayy evet canim ya onemli olan ohahaha yerım onu yaınsallah dogdugu zamanda uykusu guzel olur
Arkadaşlar çok fazla kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum.Benim yaşadığımı yaşayan var mı?
Kızlarrrrr özel hastaneler cinsiyeti hemen soylemeyıp.tekrar randevu almanlarını istiyorlarmış.muayene ücreti almak için .boyle birsey yaşayan var mı
Biliyorum canım da cok midem bulaniyordu o yuzden yiyemedim haftaya pazartesi tekrar gitcem bu sefer kesin yerimCanım ultrasona girmeden önce bi çikolata yersen biraz da su içersen zipliyor ultrasonda
Merhaba arkadaslar :) 13 haftalik gebeyim tüp bebek :) gecen hafta 2 li icin gittim kan verdim ama doktorum ensesinin kalin oldugunu sohledi 2.45 cikti degeri sizin değerleriniz neydi ikili testi yaptira lar kan sonucu gelsin konusuruz dedi amniyosentezden falan bahsetti. Buarada bitane oglusum olucakmis Allahim nasip ederse insallah
Kaç haftaliksin cnm artik normal hayatıma dönmek istiyorum 5 hafta başlamıştı bulantim artik dayanamiyorum
Bugün ise gitmedim. Resmen bütün gün uyudum. Bu kadar tatlı bir uyku uyumamistim ciddenGeçmiş olsun canmBen yorulmuyorum ofiste, masa başı oturuyorum ama uykum geliyo yani
Ben 7. Haftam da hamile kiyafeti almak için girmiştim. Kıyafetler o kadar büyüktü ki sacmaladigimi o zaman anladimdaha tam cıkmadı gobusler ama ınsan heveslenıyo yınede ben ılk hamılelııgımde 4 aylıkken baslamıstım kıyafetlere
Ben 7. Haftam da hamile kiyafeti almak için girmiştim. Kıyafetler o kadar büyüktü ki sacmaladigimi o zaman anladim
gozun aydın canım darısı basımıza ınsallahkızlar test sonuçlarımızda çok güzel çıktı darısı herkesin başına çok mutluyum Allahım yeni yeni gebeliğimin tadına varıyorum bide cinsiyetini öğrensek hiçbişi alamıyorum ya
amin canımgozun aydın canım darısı basımıza ınsallah
Ben elevit kullanıyorum ,doktorum da cok iyi bi doktor Zararlı olsa yazmazdıKızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.
Benim fazla göbeğim çıkmadı fakat pantolonlarıma sığamaz oldum. Hepsi sıkıştırıyor. Belini kapatmadan giyiyorum, üzerini örtüyorum, fermuarının açık olduğu belli olmasın diye. Dün en sonunda gittim, hamile pantolonu aldım, beli baya bol. Ama en azından sıkıştırmıyor.Ben 7. Haftam da hamile kiyafeti almak için girmiştim. Kıyafetler o kadar büyüktü ki sacmaladigimi o zaman anladim
Gözünüz aydın.kızlar test sonuçlarımızda çok güzel çıktı darısı herkesin başına çok mutluyum Allahım yeni yeni gebeliğimin tadına varıyorum bide cinsiyetini öğrensek hiçbişi alamıyorum ya
Amniyosentezin riskleri ile ilgili ne dedi?Amin canim aminnnn. Amniyosentezin risklerini falan anlatti zaten aciklayici konustu ikili testin sonucuna gore konusalim dedi iste. Amniyosentezde %100 sonuc aliniyormus. Allah bilir tabi hayirlisini sagliklisini Rabbimden diledim
Aynen bendede var canm ozellikle sol kasigima arada giriyo yarn dr a sorayim bari.oolmadi sende git bi gorun istersenIyi pazarlar arkadaşlar bugün kasiklarim çok ağrıyor iki üç gündür ağrım vardı ama ara ara oluyordu şimdi sabahtan beri sürekli ağrıyor ayağa kalkınca daha çok ağrı oluyor yatıyorum herhangi bi kanama lekeleNME falan yok şükür ama çok ağrım var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?