2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlarrrrr özel hastaneler cinsiyeti hemen soylemeyıp.tekrar randevu almanlarını istiyorlarmış.muayene ücreti almak için .boyle birsey yaşayan var mı

öyle şey olur mu zaten yasal süre olarak 15 gün içinde gidersen kontrol yazmak zorundalar para alamazlar.

benimde tüp bebek 6 hazirana gün verdi doktor ikili tarama için inşallah bir şey çıkmaz hepimiz sağsağlim alırız kucaklarımıza....

Ben 7. Haftam da hamile kiyafeti almak için girmiştim. Kıyafetler o kadar büyüktü ki sacmaladigimi o zaman anladim
bana sımdı oluyo ama yınede az daha buyumesını beklıycem sımdılık pek kısı bılmıyo gebe oldugumu 5 aylıkken felan gıyerım

Amin canim aminnnn. Amniyosentezin risklerini falan anlatti zaten aciklayici konustu ikili testin sonucuna gore konusalim dedi iste. Amniyosentezde %100 sonuc aliniyormus. Allah bilir tabi hayirlisini sagliklisini Rabbimden diledim

2 li testte cinsiyet öğreniliyormuş.. Öğrenen var mı aranızda 12-14 hafta arası..Sanırım erkek olanlar söylenebiliyor..

Ben elevit kullanıyorum ,doktorum da cok iyi bi doktor Zararlı olsa yazmazdı

Ben 7. Haftam da hamile kiyafeti almak için girmiştim. Kıyafetler o kadar büyüktü ki sacmaladigimi o zaman anladim
Benim fazla göbeğim çıkmadı fakat pantolonlarıma sığamaz oldum. Hepsi sıkıştırıyor. Belini kapatmadan giyiyorum, üzerini örtüyorum, fermuarının açık olduğu belli olmasın diye. Dün en sonunda gittim, hamile pantolonu aldım, beli baya bol. Ama en azından sıkıştırmıyor.

kızlar test sonuçlarımızda çok güzel çıktı darısı herkesin başına çok mutluyum Allahım yeni yeni gebeliğimin tadına varıyorum bide cinsiyetini öğrensek hiçbişi alamıyorum ya
Gözünüz aydın.

Amin canim aminnnn. Amniyosentezin risklerini falan anlatti zaten aciklayici konustu ikili testin sonucuna gore konusalim dedi iste. Amniyosentezde %100 sonuc aliniyormus. Allah bilir tabi hayirlisini sagliklisini Rabbimden diledim
Amniyosentezin riskleri ile ilgili ne dedi?

Aynen bendede var canm ozellikle sol kasigima arada giriyo yarn dr a sorayim bari.oolmadi sende git bi gorun istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…