2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben 2 hafta önce almıştım göbekteki penye kısmı o kadar küçük ki hiç sarkmıo bile hatta 2 ay sonra kullanamam sanırım öle ufak olanlardan bulabilirsen şimdilik daha rahat oluyor..

Kizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii

Ben araştırmalarım sonucu iki krem belirledim ikisini de alıp deneyeceğim

http://www.turuncukasa.com/mustela-...7?search_query=mustela+catlak+kremi&results=6

http://www.turuncukasa.com/lierac-phytolastil-jel-catlak-kremi-200ml-3973

arkadaslar cınsıytı bellı olup kız olanlar sızden rıcam var yasınızı ve hamıle kaldıgınız ayı yazarmısınız çin takvımı tutuyomu dıye merak edıyorummmmmmm

Benim tuttu sanırım büyük ihtimalle kız dedi doktor :)

benimde tüp bebek 6 hazirana gün verdi doktor ikili tarama için inşallah bir şey çıkmaz hepimiz sağsağlim alırız kucaklarımıza....
canım merak etme yüksek bi değer değil. içini ferah tut. bu konuda deneyimliyim . ense kalınlığımız 4.4 cvs yaptırdım. sonuç bekliyorum. senin doktor biraz abartmış. 3mm üzerinde belki risk çıkıyor.

canim sorun yoktur inşallah. benim de küçük oglumda dortlue ultrason iyiydi kanda dörtlüde 10 da 1 risk çıktı. saglikla dogdu oglum. bunlar ihtimal testler. iamniyosentez yapilacaksa da işin ehli bir dr yapmali düşük de olsa vbebegi ksybetme ihtimali oluyor. bir de hizlandirilmis sonucu var amniyonun. kandan da artik bakiliyor downa ama pahalı ve her yer yapmiyor

canim sorun yoktur inşallah. benim de küçük oglumda dortlue ultrason iyiydi kanda dörtlüde 10 da 1 risk çıktı. saglikla dogdu oglum. bunlar ihtimal testler. iamniyosentez yapilacaksa da işin ehli bir dr yapmali düşük de olsa vbebegi ksybetme ihtimali oluyor. bir de hizlandirilmis sonucu var amniyonun. kandan da artik bakiliyor downa ama pahalı ve her yer yapmiyor

Ben beli lastikli yaz pantolonlarindan aldım. Zaten kilolu olduğum için fazla kilo almamam lazım 5. Aya kadar falan bunlarla idare etmeyi düşünüyorum.

kızlar, benim bugün bulantım kesildi çook şükür darısı başınıza.. sadece et tavuk balık hala yiyemiyorum
Gözün aydın canım, benim bu hafta 3 gündür berbat geçiyor. Bu arada et,tavuk,balık bende pek tüketemiyorum. Tavuk hele 2 aydır ağzıma sürmedim. Ki ben et yemeyi çok severdim. Dışarda da köfte felan ancak yiyebiliyorum. Varsa yoksa zeytinyağlı yemekler, salata ve meyva =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…