ben 2 hafta önce almıştım göbekteki penye kısmı o kadar küçük ki hiç sarkmıo bile hatta 2 ay sonra kullanamam sanırım öle ufak olanlardan bulabilirsen şimdilik daha rahat oluyor..Benim fazla göbeğim çıkmadı fakat pantolonlarıma sığamaz oldum. Hepsi sıkıştırıyor. Belini kapatmadan giyiyorum, üzerini örtüyorum, fermuarının açık olduğu belli olmasın diye. Dün en sonunda gittim, hamile pantolonu aldım, beli baya bol. Ama en azından sıkıştırmıyor.
Kizlaaaaar daha oncede sordm gormedinizz catlaaaak kremiiii kullanmaya basladinizzmiiiiiiiiiii
arkadaslar cınsıytı bellı olup kız olanlar sızden rıcam var yasınızı ve hamıle kaldıgınız ayı yazarmısınız çin takvımı tutuyomu dıye merak edıyorummmmmmm
Bnm hastanemde oyle birsey yok sureklı ücret alıyorlar.öyle şey olur mu zaten yasal süre olarak 15 gün içinde gidersen kontrol yazmak zorundalar para alamazlar.
canım elevıt kullanma elevıtte domuz jelatını var onun yerıne decavıt kullan aynı işlemı goruyoBen elevit kullanıyorum ,doktorum da cok iyi bi doktor Zararlı olsa yazmazdı
Ayy cidden mi kicanım elevıt kullanma elevıtte domuz jelatını var onun yerıne decavıt kullan aynı işlemı goruyo
canım merak etme yüksek bi değer değil. içini ferah tut. bu konuda deneyimliyim . ense kalınlığımız 4.4 cvs yaptırdım. sonuç bekliyorum. senin doktor biraz abartmış. 3mm üzerinde belki risk çıkıyor.benimde tüp bebek 6 hazirana gün verdi doktor ikili tarama için inşallah bir şey çıkmaz hepimiz sağsağlim alırız kucaklarımıza....
evet canım hatta ben eczacıya sormustum oda onaylamıstıAyy cidden mi ki
Bende de var ya adim atar atmaz sizlio resmenArkadaşlar çok fazla kuyruk sokumu ağrısı çekiyorum.Benim yaşadığımı yaşayan var mı?
Ben de cukilata yiyim ozamanTeşekkür ederim canim hayırlısı olsun bakalım. Ultrasondan önce çikolata yedim baya hareketliydi el ayak biyerde durmuyo
Bilmiyodm. Bende elevit kullanıyorum. Kızımda da kullanmıştım. Sen nerdn biliyosuncanım elevıt kullanma elevıtte domuz jelatını var onun yerıne decavıt kullan aynı işlemı goruyo
Bende bebisi erkek görüyorum. Bir ara konuşuyordu. Çocuk 3 aylık Maşaallah nasıl konuşuyor diyip duruyordumbende ruyamda geçen gun erkek bebek gordumhadı hayırlısı[/
QUOTE]
Aminn:)))) doktorumda bizim milletin yuzde95i hamilelere erkek doguracaksin ddiyorlarmis:)))))
canim sorun yoktur inşallah. benim de küçük oglumda dortlue ultrason iyiydi kanda dörtlüde 10 da 1 risk çıktı. saglikla dogdu oglum. bunlar ihtimal testler. iamniyosentez yapilacaksa da işin ehli bir dr yapmali düşük de olsa vbebegi ksybetme ihtimali oluyor. bir de hizlandirilmis sonucu var amniyonun. kandan da artik bakiliyor downa ama pahalı ve her yer yapmiyorMerhaba arkadaslar :) 13 haftalik gebeyim tüp bebek :) gecen hafta 2 li icin gittim kan verdim ama doktorum ensesinin kalin oldugunu sohledi 2.45 cikti degeri sizin değerleriniz neydi ikili testi yaptira lar kan sonucu gelsin konusuruz dedi amniyosentezden falan bahsetti. Buarada bitane oglusum olucakmis Allahim nasip ederse insallah
canim sorun yoktur inşallah. benim de küçük oglumda dortlue ultrason iyiydi kanda dörtlüde 10 da 1 risk çıktı. saglikla dogdu oglum. bunlar ihtimal testler. iamniyosentez yapilacaksa da işin ehli bir dr yapmali düşük de olsa vbebegi ksybetme ihtimali oluyor. bir de hizlandirilmis sonucu var amniyonun. kandan da artik bakiliyor downa ama pahalı ve her yer yapmiyorMerhaba arkadaslar :) 13 haftalik gebeyim tüp bebek :) gecen hafta 2 li icin gittim kan verdim ama doktorum ensesinin kalin oldugunu sohledi 2.45 cikti degeri sizin değerleriniz neydi ikili testi yaptira lar kan sonucu gelsin konusuruz dedi amniyosentezden falan bahsetti. Buarada bitane oglusum olucakmis Allahim nasip ederse insallah
Gözün aydın canım. Darısı başımıza inşallahkızlar test sonuçlarımızda çok güzel çıktı darısı herkesin başına çok mutluyum Allahım yeni yeni gebeliğimin tadına varıyorum bide cinsiyetini öğrensek hiçbişi alamıyorum ya
daha once nette okumustum eczacıyada sordum oda aynı seyı soyledı dogruymus domuz jelatını olduguBilmiyodm. Bende elevit kullanıyorum. Kızımda da kullanmıştım. Sen nerdn biliyosun
Ben beli lastikli yaz pantolonlarindan aldım. Zaten kilolu olduğum için fazla kilo almamam lazım 5. Aya kadar falan bunlarla idare etmeyi düşünüyorum.Benim fazla göbeğim çıkmadı fakat pantolonlarıma sığamaz oldum. Hepsi sıkıştırıyor. Belini kapatmadan giyiyorum, üzerini örtüyorum, fermuarının açık olduğu belli olmasın diye. Dün en sonunda gittim, hamile pantolonu aldım, beli baya bol. Ama en azından sıkıştırmıyor.
Gözünüz aydın.
Amniyosentezin riskleri ile ilgili ne dedi?
Gözün aydın canım, benim bu hafta 3 gündür berbat geçiyor. Bu arada et,tavuk,balık bende pek tüketemiyorum. Tavuk hele 2 aydır ağzıma sürmedim. Ki ben et yemeyi çok severdim. Dışarda da köfte felan ancak yiyebiliyorum. Varsa yoksa zeytinyağlı yemekler, salata ve meyva =)kızlar, benim bugün bulantım kesildiçook şükür darısı başınıza.. sadece et tavuk balık hala yiyemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?