2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

canım, senin haftandayken ben de çok fenaydım. şimdi 11+2 günlük oldum yeni bitmeye başladı çok şükür. sık dişini az kaldı :) bu arada aynı tarz besleniyoruz. ben de salata sebze ve meyve yiyorum. ilk hamileliğimde et yerdim ama bunda tiksindim..

İnşallah canım, geçecek bunlar evet =) Aynen ilk hamileliğimde deli gibi et tüketirdim, dediğim gibi zaten et yemeyi çok severdim. Bunda farklı. Öncelikle sağlıklı olsunlar tabii ama umarım kızdır bizimkiler

@geelincik ben yaklasık 7 haftadır yatıyorum düşük tehdidi sebeyle. bu surecın son ıkı haftasında oturmama ve az yurumeme ızın verıldı. kalkmaya basladıgımda kuyruksokumumda cookk agrı sızı oldugunu fark ettım. bel fıtıgından suphelenıyolar. bı dr. fızık tedavıye gıt dıyor. bı dr. ızın vermıyor. en son bı genel cerrah "muhtemelen ıcte vucut yapısı degıstıkce omurılık dısklerı kuyruksokumunu sıkıstırmaya baslamıs dedı ve thermoflex yazdı." gunde 3 kere surup havlu ıle sarıyorduk,sımdı sadece agrırsa suruyoruz. cok sukur oncekı kdr kalmadı. sız de deneyın ıstersenız. gecmıs olsun

hanımlar benım de mıde bulantılarım fenalastı. 13. haftadayım aslında gecmesı gerekırken son hafta daha da arttı ve cogunuz gıbı neredeyse hııcc bişey yıyemıyorum, peynır salatalık domates meyve dısında. bu gece bulantıdan hıc uyuyamayıp acıllık oldum artık. sagolsun hemsıreler o kadar muthıs kı!!! ne var bı parmak at kusarsın ondan kolay ne var dıyo. bos mıdeyle nasıl kuscam sızce dedım. tuzlu seyler ye cok mu zor dıyo. ıyce sınır ettıler. sonuc: 2 buyuk serum yıyerek taa oglen eve donduk.

Burda hemen hemen herkes 12 haftalıkken öğrenmiş ben sordum bakmadı bile 16. Haftanda gel dedi ama bilerek mi bakmadı orda günahini alamam. Kesin söylim dedi tek bende özele gidiyorum
Benim. Doktorun oğlum da 11 haftalikken. Söylemişti bakalım bu ne zaman belli olacak

Canım geçmiş. Olsun anlayissiz. İnsanlar kolaydı. Sanki

Benim ağzımda garip bir tat var. Ayrıca ağzım sürekli sıvı üretiyor. Tam tükrük gibi değil. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Başka yaşayan var mı merak ettim.

Bulantı, kusma, hazımsızlık, şişkinlik, acı su,...
Bitsin artık. Hamileliğimizin keyfini çıkaralım. Zaten çok az ve sadece belirli birkaç şey yiyebiliyorum. Çok sık acıkıyorum.

ben hep rüyamda kız bebeğim olacağını görüyorum. doktor söylüyor ve çok hayırlı bir evlat olacak diyor. hatta ilk hamile kaldığımda dikiş iğneleri görmüştüm, anlam verememiştim. meğerse hamiilelikte görürsen kız bebek demekmiş. hayırlısı inşallah ayan oluyordur :) allah bir de kız evlat nasip etsin bize hayırlı ve sağlıklı..
Gözünüz aydın darısı başıma dayanamıyorum artık yoruldum

inşallah en kısa zamanda düzelirsin.. çok zor biliyorum

Arkadaslar benim kuyruk sokumunda değilde sol tarafta kalçalar belim arasında yürürken çok değil ama yattimmi kalkınca 5 dakka yürümekte zorluk çekiyorum. Hamile kalmadan 1 yıla yakın bir zamanda olmuştu sonra olmamıştı. Doktora söyledim sadece voltaren dedi onuda sürüyorum fayda etmiyor benim gibi ağrısı olan varmi

İnşallah canım, aminnnn
Ben de hamile olduğumu daha bilmeden rüyamda sağ göğsümden bebek emziriyordum. Hemen tabirlere baktım tabii =))
Hayırlı bir kız evlat demekmiş. Bakalım az kaldı öğrenmeye. Ama şöyle kokoş bir kızım olsun yahuu =)) Olmazsa da artık gelinleri kokoş bulurum ne yapalım

Ya ben baskent hastanesi cagri hocaya gidiyorum. Esim direk sordu zaten düşük riski var die doktorda oldugunu soledi ama binde bir atiyorum dedi biz hastanemizde dusukle karsilasmadik olmaz die de garanti veremem dedi ama %100 sonuc alirsiniz dedi. Baska bi riski yok düşük dışında

Bahsettigin kandan bize de bahsetti yapan yerin adresini falan da soledi. Kan verdiginde cikan sonuc %99.6 imis amniyosentez %100 gittigim.hastaneye Cok güveniyorum. Tedavimi falan orda oldum ki para goz bi hastane degil. Allahtan hayirlisi insallah erkek bebeklerde ense kalin çıkıyo diolar babanin ense kalin ondanmi acaba diyorum Allahim hayirlisini nasip etsin bi pürüz cikinca iste icin de rahat etmioki tüp bebekdi 2 embriyomdan biri tuttu bakalım

afiyet olsun canım yarasın sanada bebegınede bende uyandıgımda bıde acıktıgımda oluyo dıgerlerı gectı gelıyo gelıyo guzel gunler
baklava da yedim unutmuşum onu söylemeyi gelsin artık güzel günleeer, hamileliğimi yaşamak istiyorum, gebe moduna girmek istiyorum, yoruldum hasta gibi yaşamaktaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…