- 17 Ocak 2015
- 2.150
- 1.707
- 333
- 34
amin cnmcım gözünüz aydın, böyle devam eder inşallahKontrol güzel geçti masallah bi sorun yok sukur hersey güzelmiş hatta tam 1hafta önden gidiyormuş 5cm olmusuz maşallah hareketlerini gördüm.bebisimin ayagini kaldirdi babasiyla bize 8haziranda ense kalinligi burun kemeigine bakcakmis Rabbim saglikli almayi nasip etsin hepimize
Amin inş.hepimiz için boyle güzel geceramin cnmcım gözünüz aydın, böyle devam eder inşallah
Gozun aydin cnm biraey soracagim 8 haziranda ense kalinligina bakacak dedin ya dikkatimi cekti ... doktorun bunu sana iki test olarak soylemedimi ? Bunu neden soruyorum cunku ekstra para kazanmak icin ellerinde gelenleri yapiyorlar ... sirfiki teste yani radyolojiye sevk icin bile.muayene ucreti isteyen bir hastaneye gidiyorumda !Kontrol güzel geçti masallah bi sorun yok sukur hersey güzelmiş hatta tam 1hafta önden gidiyormuş 5cm olmusuz maşallah hareketlerini gördüm.bebisimin ayagini kaldirdi babasiyla bize 8haziranda ense kalinligi burun kemeigine bakcakmis Rabbim saglikli almayi nasip etsin hepimize
amin canım cumlemıze ınsallah hosgeldın aramızaBen de Aralık annesi olucam hayırlısıyla Rabbim herkese yavrusunu sağ salim kucağına almayı nasip etsin
kizlar cay icmessem basim agriyo ne yapmam gerek
kizlar cay icmessem basim agriyo ne yapmam gerek
kız iç bişey olmaz içtikten bı ıkı saat sonra yıyebılıyosan bır kase yogurt ye kaybolan kalsıyumu gerı depolarsınkizlar cay icmessem basim agriyo ne yapmam gerek
Ben de içiyorum valla =) Açık olması gerek yalnız. Bir de diğer öğünler kalsiyum ağırlıklı beslen ki dengelensinkizlar cay icmessem basim agriyo ne yapmam gerek
Bende iki tek aslan sutu icim diyorum bisi olurmuki :)kız iç bişey olmaz içtikten bı ıkı saat sonra yıyebılıyosan bır kase yogurt ye kaybolan kalsıyumu gerı depolarsın
onu ben de diyorumBende iki tek aslan sutu icim diyorum bisi olurmuki :)
Sut gerekli sonucta ama oyle degilmionu ben de diyorumaaah ah
Allah yardımcınız olsun canımsın. Allah ın izni ile iyidir inşaallah kuzucugunKizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
Gozun aydin cnm biraey soracagim 8 haziranda ense kalinligina bakacak dedin ya dikkatimi cekti ... doktorun bunu sana iki test olarak soylemedimi ? Bunu neden soruyorum cunku ekstra para kazanmak icin ellerinde gelenleri yapiyorlar ... sirfiki teste yani radyolojiye sevk icin bile.muayene ucreti isteyen bir hastaneye gidiyorumda ![/QUOTE
Soyledi ikili test ense kalinligi butun kemiğine bakicaz bi kan vercekmisim tabi ama hic fiyat sormadim aklima gelmedi cnm
Allah yardimciniz olsun inş. İyi haberler alirsinAllah yardımcınız olsun canımsın. Allah ın izni ile iyidir inşaallah kuzucugun
Uzulme insallah iyi sonuclar gelir. bu testleri cok duydum yanlis sacma seyler cikip insani uzebiliyorKizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
iyi çıkar insallah.Kizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?