:) guzel haberler cikar insallah:)Bahsettigin kandan bize de bahsetti yapan yerin adresini falan da soledi. Kan verdiginde cikan sonuc %99.6 imis amniyosentez %100 gittigim.hastaneye Cok güveniyorum. Tedavimi falan orda oldum ki para goz bi hastane degil. Allahtan hayirlisi insallah erkek bebeklerde ense kalin çıkıyo diolar babanin ense kalin ondanmi acaba diyorumAllahim hayirlisini nasip etsin bi pürüz cikinca iste icin de rahat etmioki tüp bebekdi 2 embriyomdan biri tuttu bakalım
Bu sonuçlar yanıltıcı olabiliyor cnm kendini birkaç günlüğüne bile olsa üzmemeye, bebeği yormamaya çalış, belki her şey düzelecektir. Hakkında hayırlısı olsun, umarım bir hata vardır ve her şey yoluna girer, Allah yardımcımız olsun, meleklerimizi korusunKizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
bnmki ikili test için 165 TL alıyorGozun aydin cnm biraey soracagim 8 haziranda ense kalinligina bakacak dedin ya dikkatimi cekti ... doktorun bunu sana iki test olarak soylemedimi ? Bunu neden soruyorum cunku ekstra para kazanmak icin ellerinde gelenleri yapiyorlar ... sirfiki teste yani radyolojiye sevk icin bile.muayene ucreti isteyen bir hastaneye gidiyorumda !
aaa ben son aylarda uyuyorlar sanıyordumGunaydin annisler sabah dr.a gittim bebisim 5cm olmus ama uyuyordu hic hareket etmedi bacaklarını da kapatmis biseycik gostermedibulantilarindan bebekte yorulmuş dedi dr.
Canım gönlünü ferah tut, iyi haberler alacaksın inş.Kizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
Günaydın kızlarrrrr :)gunaydın hanımlarrrrr
Dr.um bana denize Girebilirsin ancak havuz yasak dedi. Havuzdan enfeksiyon kapma riski fazlaymis. Ben yine de 5 dakika yuzdum havuzda 2 gün önce :)Canım denizin bir sıkıntısı yok demi mikrop kapma falan gibi.. Bende girmek istiyorum ama ..Hatta havuzuda girmek istiyorum ama mikropda kapmak istemiyorummm
İyi çıkar inşallah..,Kizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
Bugün ise gitmedim. Resmen bütün gün uyudum. Bu kadar tatlı bir uyku uyumamistim cidden
biz deben geldimmmmm... :) yavrusumu gördüm 3 cm olmus 1+1 gunluk geriden geliyodu o 4 gune dusmus :):) doktor bi sıkıntı yok dedi sadece lekelenmem için progestan sarı kokulu akıntı içinde fitil verrdi :S cinsiyetide erken ama erkege benzettim vucut yapısını dedi :)
Kontrol güzel geçti masallah bi sorun yok sukur hersey güzelmiş hatta tam 1hafta önden gidiyormuş 5cm olmusuz maşallah hareketlerini gördüm.bebisimin ayagini kaldirdi babasiyla bize 8haziranda ense kalinligi burun kemeigine bakcakmis Rabbim saglikli almayi nasip etsin hepimize
Ben de lierac başladım ama çok pahalıBen basladim. Lierac aldim. En memnun kalinan krem buymus. Dün ilk kez kullandim. Yapisi jel kivaminda cok kolay emiliyo vicik vicik olmuyosun :)
Bencede pahaliBen de lierac başladım ama çok pahalı( bi arkadaşım lieracı bebe yağıyla karıştırarak sürmüş 1 tüp tamamına yetmiş şimdi hiç çatlağı yok,
Yaa sen uyguna almışsın ben 200 lüğü 140 a aldımBencede pahali200ml ini 120TL ye aldim. Yine de bebeyağiyla karistirmayi dusunmem bi zarari olmasink istemem. Onun yerine sabah bebeyagi aksam lierac cifte koruma mi yapsak :)
Benim ağzımda garip bir tat var. Ayrıca ağzım sürekli sıvı üretiyor. Tam tükrük gibi değil. Bu durum beni çok rahatsız ediyor. Başka yaşayan var mı merak ettim.
Bulantı, kusma, hazımsızlık, şişkinlik, acı su,...
Bitsin artık. Hamileliğimizin keyfini çıkaralım. Zaten çok az ve sadece belirli birkaç şey yiyebiliyorum. Çok sık acıkıyorum.
kizlar cay icmessem basim agriyo ne yapmam gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?