2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
:) guzel haberler cikar insallah:)

Bu sonuçlar yanıltıcı olabiliyor cnm kendini birkaç günlüğüne bile olsa üzmemeye, bebeği yormamaya çalış, belki her şey düzelecektir. Hakkında hayırlısı olsun, umarım bir hata vardır ve her şey yoluna girer, Allah yardımcımız olsun, meleklerimizi korusun

bnmki ikili test için 165 TL alıyor

Gunaydin annisler sabah dr.a gittim bebisim 5cm olmus ama uyuyordu hic hareket etmedi bacaklarını da kapatmis biseycik gostermedibulantilarindan bebekte yorulmuş dedi dr.
aaa ben son aylarda uyuyorlar sanıyordum

Canım gönlünü ferah tut, iyi haberler alacaksın inş.

Canım denizin bir sıkıntısı yok demi mikrop kapma falan gibi.. Bende girmek istiyorum ama ..Hatta havuzuda girmek istiyorum ama mikropda kapmak istemiyorummm
Dr.um bana denize Girebilirsin ancak havuz yasak dedi. Havuzdan enfeksiyon kapma riski fazlaymis. Ben yine de 5 dakika yuzdum havuzda 2 gün önce :)

İyi çıkar inşallah..,

Bugün ise gitmedim. Resmen bütün gün uyudum. Bu kadar tatlı bir uyku uyumamistim cidden

Ohh ne güzel, maşallah :) Arada izin alıp evde dinlenmek lazım Şaka maka değil cidden yoruluyoruz Ben bi de her gün 3 sa trafikte araba kullanıyorum

Ben basladim. Lierac aldim. En memnun kalinan krem buymus. Dün ilk kez kullandim. Yapisi jel kivaminda cok kolay emiliyo vicik vicik olmuyosun :)

biz de

Ben basladim. Lierac aldim. En memnun kalinan krem buymus. Dün ilk kez kullandim. Yapisi jel kivaminda cok kolay emiliyo vicik vicik olmuyosun :)
Ben de lierac başladım ama çok pahalı ( bi arkadaşım lieracı bebe yağıyla karıştırarak sürmüş 1 tüp tamamına yetmiş şimdi hiç çatlağı yok,

Günaydın 2015 aralık ayının güzel anneleri bnm doktoruma daha 2 hafta var tam 12. Haftama denk gelecek cinsiyet belli olur mu yoksa erken mi daha

Ben de lierac başladım ama çok pahalı ( bi arkadaşım lieracı bebe yağıyla karıştırarak sürmüş 1 tüp tamamına yetmiş şimdi hiç çatlağı yok,
Bencede pahali 200ml ini 120TL ye aldim. Yine de bebeyağiyla karistirmayi dusunmem bi zarari olmasink istemem. Onun yerine sabah bebeyagi aksam lierac cifte koruma mi yapsak :)

Bende de sivi dedigin olay oluyor canim.cok rahatsiz edici bir durum geecekten.hamilelerde agiz fazla sivi salgiliyomus okumustum kitapta.ondan heralde.

kizlar cay icmessem basim agriyo ne yapmam gerek

Yemeklerden belli bi süre sonra içsen bişey olmaz sanrm. 2-3 sa gibi. Çünkü zaten Çayın yasağındaki mantık, yemeklerin içindeki demirin kana geçmesine engel olması. Yemek ye, biraz bekle, yemeğindeki protein vitamin kalsiyum demir vs emilsin çayı sonra açık iç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…