2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda güzel haberlerini duyarız....

Kızlar bişey sorucam. Çatlaklar için herhangi bi kreme ya da yağ falan kullananlar ne sıklıkla kullanıyorlar acaba? Günde bir mi, 2 günde bir mi? Doktorunuz nasıl kullanmanızı tavsiye etti?

Kızlar bişey sorucam. Çatlaklar için herhangi bi kreme ya da yağ falan kullananlar ne sıklıkla kullanıyorlar acaba? Günde bir mi, 2 günde bir mi? Doktorunuz nasıl kullanmanızı tavsiye etti?

çatlak kremi için erken değil mi ??? kullananlar

ben ilk hamileliğimde lansinoh ve bebe yağını karıştırıp kullandım. hiç çatlağım yok çok şükür. pahalı kremlere para vermeyin kızlar.. hepsi para tuzağı. zaten genetiğinizde çatlamaya meyilliyseniz ne yaparsanız yapın çatlarsınız. kremler sadece çatlama aralığını inceltir.. ben sabah akşam sürerdim ve 12. haftada başladım. karnın büyümesi mühim değil, cildin kuruması çok mühim.mesela benim ilk hamileliğimde geç kurudu, bunda çok erken. çatlayabilirim bu kuruluktan. umarım cevap olmuştur size :)

bu arada günaydın kızlar. tam bulantılar bitti derken dün akşam çıkardım ve bu sabah bulantılıyım

teşekkürler ama sanırım senin dediğin ürün sadece gögüs ucu için bu dedikleri lierac ürünü ise gögüs karın vs de uygulanabiliyormuş.

bu arada günaydın kızlar. tam bulantılar bitti derken dün akşam çıkardım ve bu sabah bulantılıyım

geçmiş olsun..Benim hiç bulantım olmadı her yemeğide tiksinmeden yiyorum ..bi ara peynir süt yiyemiyordum..Bende mi anormallik var acaba anlamadım..

Teşekkürler canım. Sen günde iki kez sürüyorsun yani. Bakalım diğerleri ne sıklıkla kullanıyor?

teşekkürler ama sanırım senin dediğin ürün sadece gögüs ucu için bu dedikleri lierac ürünü ise gögüs karın vs de uygulanabiliyormuş.
evet uygulanıyor ve hiçbir zararı yok. ama bunda sadece bebe yağı kullansam yeter diyorum.
Teşekkürler canım. Sen günde iki kez sürüyorsun yani. Bakalım diğerleri ne sıklıkla kullanıyor?
rica ederim. vücut kuruluğuna göre sürme sayın değişir bence

Canim ins sonuclarin iyi cikar bu ense kalınlığı olasilik hesapliyor sonucta onemli olan kesin sonucun olumlu cikmasi sen hic moralini bozma ins iyidir bebisin

Bu arada ense kalinligi kac cikti canım

D

Kızlar çatlagım yok ama göbek büyümeye başladı doktoruma da soracagım ne kullanım diye bakalım ne önerecek ama sizler nelere başladınız ? Bebek yağı dışında..

Ta
Tam olarak ne söyledi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…