- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Kizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
çok teşekkür ederim canım çok saolcnm bu haftaya kadar her hafta ben girdim ultrasona, bilinen bir zararı yok bebişe. ayrıca ultrasona girmeden bitter çikolata yersen bebeğinin uyanmasına yardımcı olacaktır.
178tl. Odedim ve artu muayene 60 cnmbnmki ikili test için 165 TL alıyor
Kızlar bişey sorucam. Çatlaklar için herhangi bi kreme ya da yağ falan kullananlar ne sıklıkla kullanıyorlar acaba? Günde bir mi, 2 günde bir mi? Doktorunuz nasıl kullanmanızı tavsiye etti?
çatlak kremi için erken değil mi ??? kullananlar
ben ilk hamileliğimde lansinoh ve bebe yağını karıştırıp kullandım. hiç çatlağım yok çok şükür. pahalı kremlere para vermeyin kızlar.. hepsi para tuzağı. zaten genetiğinizde çatlamaya meyilliyseniz ne yaparsanız yapın çatlarsınız. kremler sadece çatlama aralığını inceltir.. ben sabah akşam sürerdim ve 12. haftada başladım. karnın büyümesi mühim değil, cildin kuruması çok mühim.mesela benim ilk hamileliğimde geç kurudu, bunda çok erken. çatlayabilirim bu kuruluktan. umarım cevap olmuştur size :)
bu arada günaydın kızlar. tam bulantılar bitti derken dün akşam çıkardım ve bu sabah bulantılıyım
önceki hamileligimde çok oldu elimde plastik bardak icine kagit mendil perisan olmuştum tukurmektenBende de sivi dedigin olay oluyor canim.cok rahatsiz edici bir durum geecekten.hamilelerde agiz fazla sivi salgiliyomus okumustum kitapta.ondan heralde.
ben ilk hamileliğimde lansinoh ve bebe yağını karıştırıp kullandım. hiç çatlağım yok çok şükür. pahalı kremlere para vermeyin kızlar.. hepsi para tuzağı. zaten genetiğinizde çatlamaya meyilliyseniz ne yaparsanız yapın çatlarsınız. kremler sadece çatlama aralığını inceltir.. ben sabah akşam sürerdim ve 12. haftada başladım. karnın büyümesi mühim değil, cildin kuruması çok mühim.mesela benim ilk hamileliğimde geç kurudu, bunda çok erken. çatlayabilirim bu kuruluktan. umarım cevap olmuştur size :)
evet uygulanıyor ve hiçbir zararı yok. ama bunda sadece bebe yağı kullansam yeter diyorum.teşekkürler ama sanırım senin dediğin ürün sadece gögüs ucu için bu dedikleri lierac ürünü ise gögüs karın vs de uygulanabiliyormuş.
rica ederim. vücut kuruluğuna göre sürme sayın değişir benceTeşekkürler canım. Sen günde iki kez sürüyorsun yani. Bakalım diğerleri ne sıklıkla kullanıyor?
Evet cok kotu bir durum canim 1.trimester da oluyomus. Sakiz cigneyin diyolar bunun icin ama insallah gecerrönceki hamileligimde çok oldu elimde plastik bardak icine kagit mendil perisan olmuştum tukurmekten
Benim hic gecmedi canim sen yine bi sure rahat etmissin ins en kusa surede gecer artikbu arada günaydın kızlar. tam bulantılar bitti derken dün akşam çıkardım ve bu sabah bulantılıyım
Canim ins sonuclarin iyi cikar bu ense kalınlığı olasilik hesapliyor sonucta onemli olan kesin sonucun olumlu cikmasi sen hic moralini bozma ins iyidir bebisinKizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
Bu arada ense kalinligi kac cikti canımKizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
Kızlar merhaba gebelikte 3 ay dolmadan elevit, decavit gibi multivitamin hapları kullanmak dogru mu ? Bazı doktorlar veriyor bazıları vermiyor. 3 ayı dolmadan kullananlar var mı ? İçeriğindeki a vitaminin fazlalılığı için zararlı yazıyor. Içip içmeme konusunda kararsız kaldım.[/QUOTE
Doktorum kozmetik ürünlerini kullanırken içinde a vitamini ve retinol olanlar tehlikeli demişti,decaviti de 12.haftaya geçince verdi bilgin olsun
Tam olarak ne söyledi?yok canım çok şükür herşey normalmiş ama ultrasonda anlaşılmıyor genel bir bilgilendirme yaptı 250/1 350/1 risk var çıkabiliyor dedi içime kurt düştü tabi keşke söylemeseydi 1 hafta sonra arayıp bilgi vericem dedi ne olur dua edin bana Rabbim herşeyin en hayırlısını nasip etsin hepimize Amin
Kan testi sonucu cıkmadı ama ense kalınlığı 1.93 burun 0.25 vitamin de decavit pronotal verdikızlar ilaçlarınızı ve 2 li test sonuçlarınızı yazarmısınz lütfen çok endişeliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?