- 21 Ekim 2014
- 6.805
- 5.035
- 248
Allah yardincin olsun canım benim. Benimde şehir dışı işlerim falan oluyor. Elimden geldiği kadar gitmemeye çalışıyorum ama bazen gitmezsem olmuyor. Geçen bi hafta içinde eskisehir ankara balikesir Çanakkale yaptım. inşaallah iyidir kuzucugumOhh ne güzel, maşallah :) Arada izin alıp evde dinlenmek lazım Şaka maka değil cidden yoruluyoruz Ben bi de her gün 3 sa trafikte araba kullanıyorum
3'e kadar normal kan sonucunu bekle,burun kemiği oluşmuş mu ayrıca karaciğer dolaşımına da bakıyorlar o da çok önemliMerhaba arkadaslar :) 13 haftalik gebeyim tüp bebek :) gecen hafta 2 li icin gittim kan verdim ama doktorum ensesinin kalin oldugunu sohledi 2.45 cikti degeri sizin değerleriniz neydi ikili testi yaptira lar kan sonucu gelsin konusuruz dedi amniyosentezden falan bahsetti. Buarada bitane oglusum olucakmis Allahim nasip ederse insallah
4,4 ciktiBu arada ense kalinligi kac cikti canım
muayene de 77 tl bnm178tl. Odedim ve artu muayene 60 cnmaman iyi cikti sukurde en azindan teselli ediyorum kendimi
Allah yardincin olsun canım benim. Benimde şehir dışı işlerim falan oluyor. Elimden geldiği kadar gitmemeye çalışıyorum ama bazen gitmezsem olmuyor. Geçen bi hafta içinde eskisehir ankara balikesir Çanakkale yaptım. inşaallah iyidir kuzucugum
Benimde yaş 31 ve ilk bebek. Bakalım bana ne sayacaklarense kalınlığı yaşı yüksek olanlarda daha fazla ölçülüyor.. 30 yaş üstü için..Benim ablama da aynısı dendi. Hatta aldır dediler..Çocuk 2,5 yaşında yaşıtlarından oldukça fazla zeki..
mantıklıBencede pahali200ml ini 120TL ye aldim. Yine de bebeyağiyla karistirmayi dusunmem bi zarari olmasink istemem. Onun yerine sabah bebeyagi aksam lierac cifte koruma mi yapsak :)
Söyledim kanaman yoksa sıkıntı yok dedi. Güneşte kalma dedi. Ufak agrin yada leken olursa yat dinlen hiç bir yere gitme dediDoktor bana uzun mesafe yolculuğunu yasaklamıştı ki hiç bir sağlık sorunum ya da düşük tehlikem yok. Sen yola çıkmadan doktordan izin aldı mı?
Benimde yaş 31 ve ilk bebek. Bakalım bana ne sayacaklar
Tabiki Allah im ol derse hersey boş. Ama insanın elinde değil. Mesela bugün gogus agrim azaldi sanki. yarın kontrolum var. Yarına kadar kafam gidip gidip gelir şimdi benimboşverin Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..Annelerimizin zamanında ikili test mi yapılmış.Allaha emanet bu zamana kadar doğmuşuz yaşamışız.
dr.aradım sordum ense kalınlığı nasıl bir sorun varmı yok herşey normaldi ama genel bir bilgi vermiş test sonucunda 250/1 350/1 risk var diye bir rapor çıkıyormuş orda detayı yazıyormuş Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin AminTa
Tam olarak ne söyledi?
Lansinoh'u sadece göğüs için sanıyordum.ben ilk hamileliğimde lansinoh ve bebe yağını karıştırıp kullandım. hiç çatlağım yok çok şükür. pahalı kremlere para vermeyin kızlar.. hepsi para tuzağı. zaten genetiğinizde çatlamaya meyilliyseniz ne yaparsanız yapın çatlarsınız. kremler sadece çatlama aralığını inceltir.. ben sabah akşam sürerdim ve 12. haftada başladım. karnın büyümesi mühim değil, cildin kuruması çok mühim.mesela benim ilk hamileliğimde geç kurudu, bunda çok erken. çatlayabilirim bu kuruluktan. umarım cevap olmuştur size :)
Tabiki Allah im ol derse hersey boş. Ama insanın elinde değil. Mesela bugün gogus agrim azaldi sanki. yarın kontrolum var. Yarına kadar kafam gidip gidip gelir şimdi benim
Senin dr biraz pimpirikli gibi geliyor bana. İlişki yasağı, seyahat yasağı falan durup dururken ne gerek var hastalıklıymışız gibi bu kısıtlamalaraDoktor bana uzun mesafe yolculuğunu yasaklamıştı ki hiç bir sağlık sorunum ya da düşük tehlikem yok. Sen yola çıkmadan doktordan izin aldı mı?
Söyledim kanaman yoksa sıkıntı yok dedi. Güneşte kalma dedi. Ufak agrin yada leken olursa yat dinlen hiç bir yere gitme dedi
Senin dr biraz pimpirikli gibi geliyor bana. İlişki yasağı, seyahat yasağı falan durup dururken ne gerek var hastalıklıymışız gibi bu kısıtlamalaraBizimki 32. haftaya kadar seyahat sorunu olmadığını söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?