2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ense kalınlığı yaşı yüksek olanlarda daha fazla ölçülüyor.. 30 yaş üstü için..Benim ablama da aynısı dendi. Hatta aldır dediler..Çocuk 2,5 yaşında yaşıtlarından oldukça fazla zeki..

Ohh ne güzel, maşallah :) Arada izin alıp evde dinlenmek lazım Şaka maka değil cidden yoruluyoruz Ben bi de her gün 3 sa trafikte araba kullanıyorum
Allah yardincin olsun canım benim. Benimde şehir dışı işlerim falan oluyor. Elimden geldiği kadar gitmemeye çalışıyorum ama bazen gitmezsem olmuyor. Geçen bi hafta içinde eskisehir ankara balikesir Çanakkale yaptım. inşaallah iyidir kuzucugum

3'e kadar normal kan sonucunu bekle,burun kemiği oluşmuş mu ayrıca karaciğer dolaşımına da bakıyorlar o da çok önemli

Doktor bana uzun mesafe yolculuğunu yasaklamıştı ki hiç bir sağlık sorunum ya da düşük tehlikem yok. Sen yola çıkmadan doktordan izin aldı mı?

Bunu yasayan bi tek benim zannediyordum,doktorum da kas agrısıdır o dedi sasırmıştı,bazen eğilip kalkarken yürürken ölüyorum agrıdan

Doktor bana uzun mesafe yolculuğunu yasaklamıştı ki hiç bir sağlık sorunum ya da düşük tehlikem yok. Sen yola çıkmadan doktordan izin aldı mı?
Söyledim kanaman yoksa sıkıntı yok dedi. Güneşte kalma dedi. Ufak agrin yada leken olursa yat dinlen hiç bir yere gitme dedi

boşverin Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin..Annelerimizin zamanında ikili test mi yapılmış.Allaha emanet bu zamana kadar doğmuşuz yaşamışız.
Tabiki Allah im ol derse hersey boş. Ama insanın elinde değil. Mesela bugün gogus agrim azaldi sanki. yarın kontrolum var. Yarına kadar kafam gidip gidip gelir şimdi benim

Ta

Tam olarak ne söyledi?
dr.aradım sordum ense kalınlığı nasıl bir sorun varmı yok herşey normaldi ama genel bir bilgi vermiş test sonucunda 250/1 350/1 risk var diye bir rapor çıkıyormuş orda detayı yazıyormuş Allah hepimize sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin Amin

Lansinoh'u sadece göğüs için sanıyordum.

Tabiki Allah im ol derse hersey boş. Ama insanın elinde değil. Mesela bugün gogus agrim azaldi sanki. yarın kontrolum var. Yarına kadar kafam gidip gidip gelir şimdi benim

haklısın .. evham benim diğer adım aslında..Bende çok takarım.. Ama ablamdan biliyorum 18 sene çocuğu olmadı evlatlık alacaktı hamile olduğunu öğrendi...kızı olacaktı 8 aylık karnında öldü..ÜZerine titredi titredi hamileliğinde... Devlet hastanesinde asla doğurmam dedi..Zeynep kamil de ölü bebeği akşam 5 te girip sabah 10 da doğurdu..Bebeği olan kadınların içine atmışlar bi köşe de ağlıyordu..(ziyaret saatine kadar kimseyi içeri almıyorlar.. )

O yüzden hesap yapmamak lazım oluruna bırakacaksın....

Senin dr biraz pimpirikli gibi geliyor bana. İlişki yasağı, seyahat yasağı falan durup dururken ne gerek var hastalıklıymışız gibi bu kısıtlamalara Bizimki 32. haftaya kadar seyahat sorunu olmadığını söyledi.

Ewet biraz öyle :) Ama yine de seviyorum doktorumu, baya tatlı bi kadın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…