sen yine sev de çok da sıkma kendini diye dedimEwet biraz öyle :) Ama yine de seviyorum doktorumu, baya tatlı bi kadın :)
sen yine sev de çok da sıkma kendini diye dedimelhamdülillah bir risk yokken bu kadar sıkmak tedbir değil takıntı gibi geliyor bana.
Kizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
Yuh yani. Nasıl bir vicdansizliktir bu ya. Bende ablam konusunda çok hassasimdir. Çok geçmisler olsun ablaciginahaklısın .. evham benim diğer adım aslında..Bende çok takarım.. Ama ablamdan biliyorum 18 sene çocuğu olmadı evlatlık alacaktı hamile olduğunu öğrendi...kızı olacaktı 8 aylık karnında öldü..ÜZerine titredi titredi hamileliğinde... Devlet hastanesinde asla doğurmam dedi..Zeynep kamil de ölü bebeği akşam 5 te girip sabah 10 da doğurdu..Bebeği olan kadınların içine atmışlar bi köşe de ağlıyordu..(ziyaret saatine kadar kimseyi içeri almıyorlar.. )
O yüzden hesap yapmamak lazım oluruna bırakacaksın....
Yuh yani. Nasıl bir vicdansizliktir bu ya. Bende ablam konusunda çok hassasimdir. Çok geçmisler olsun ablacigina
benim de ikili test için kan 15 tl muayeneye için 100 tl verdim kan ucuzdu ama sonuç 10 gün sonra çıkacak dediler tekrar sonuç için para vereceğiz bunlar resmen soyguncu sinir oluyorum bence kasıtlı sonucun çıkması 10 gün dediler ..bir de benim doktor 18 hazirana gün verdi o zaman da öğrenebilirsin dedi sonucu ..meraktan çatlayacam umurlarında değil gerçi % 80 normal dedi doktorum ama insan merak ediyor178tl. Odedim ve artu muayene 60 cnmaman iyi cikti sukurde en azindan teselli ediyorum kendimi
fiyatı ne kadar canım kreminBen basladim. Lierac aldim. En memnun kalinan krem buymus. Dün ilk kez kullandim. Yapisi jel kivaminda cok kolay emiliyo vicik vicik olmuyosun :)
özele gittiğinizde 10 gün içerisinde tekrar ücretsiz muayene olabiliyorsunuz ayrıca siz sonuç göstereceksiniz bnce ücret ödemeye gerek yok yani bnmi dedim sonucu 10 gün snraya atın diye dersin :)benim de ikili test için kan 15 tl muayeneye için 100 tl verdim kan ucuzdu ama sonuç 10 gün sonra çıkacak dediler tekrar sonuç için para vereceğiz bunlar resmen soyguncu sinir oluyorum bence kasıtlı sonucun çıkması 10 gün dediler ..bir de benim doktor 18 hazirana gün verdi o zaman da öğrenebilirsin dedi sonucu ..meraktan çatlayacam umurlarında değil gerçi % 80 normal dedi doktorum ama insan merak ediyor
doğru diyorsun da gel de onu paragözlere anlat :) 10 gün geçince sonuç için dahi olsa para alıyorlarözele gittiğinizde 10 gün içerisinde tekrar ücretsiz muayene olabiliyorsunuz ayrıca siz sonuç göstereceksiniz bnce ücret ödemeye gerek yok yani bnmi dedim sonucu 10 gün snraya atın diye dersin :)
gunlerımız aynı benımde 11+2 ..ıkılı ve ayrıntılı ıcn randevu aldınmıcanım, senin haftandayken ben de çok fenaydım. şimdi 11+2 günlük oldum yeni bitmeye başladı çok şükür. sık dişini az kaldı :) bu arada aynı tarz besleniyoruz. ben de salata sebze ve meyve yiyorum. ilk hamileliğimde et yerdim ama bunda tiksindim..
günde 1 kullanmaya başladım ben yatmadan önceKızlar bişey sorucam. Çatlaklar için herhangi bi kreme ya da yağ falan kullananlar ne sıklıkla kullanıyorlar acaba? Günde bir mi, 2 günde bir mi? Doktorunuz nasıl kullanmanızı tavsiye etti?
Bana 12. Haftada yuzde 70 erkek demisti Dr.um. tahmin yapiliyo ama kesin olmuyor.Günaydın 2015 aralık ayının güzel anneleri bnm doktoruma daha 2 hafta var tam 12. Haftama denk gelecek cinsiyet belli olur mu yoksa erken mi daha
günde 1 kez yaziyor lierac in icinde.Kızlar bişey sorucam. Çatlaklar için herhangi bi kreme ya da yağ falan kullananlar ne sıklıkla kullanıyorlar acaba? Günde bir mi, 2 günde bir mi? Doktorunuz nasıl kullanmanızı tavsiye etti?
12.haftadan sonra başlamak gerekiyomus. Dr. Öyle önerdi.çatlak kremi için erken değil mi ??? kullananlar
200ml 120TL ye aldik. Ama kocam pazarlik yapmis eczaciyla. Internette 115 tl idi siz kaça vericeksiniz demis bi bakalim ne kadara olur diyip 120 ye birakmislar.fiyatı ne kadar canım kremin
Bana 12. Haftada yuzde 70 erkek demisti Dr.um. tahmin yapiliyo ama kesin olmuyor.
hic umurlari degil ya ben gecen ay muane oldum doktor haftaya ikili test dedi tmm dedim neyse vezneye fiyat sordum kan ve ultroson 175 tl burde muyene 60 dedi dedimki muyene olmayacam ben sadece test muyene oldum bana diyorlarki doktorun sevkcedecek !!!!! Ya dedim daha 10 gun olmadi muyenebenim de ikili test için kan 15 tl muayeneye için 100 tl verdim kan ucuzdu ama sonuç 10 gün sonra çıkacak dediler tekrar sonuç için para vereceğiz bunlar resmen soyguncu sinir oluyorum bence kasıtlı sonucun çıkması 10 gün dediler ..bir de benim doktor 18 hazirana gün verdi o zaman da öğrenebilirsin dedi sonucu ..meraktan çatlayacam umurlarında değil gerçi % 80 normal dedi doktorum ama insan merak ediyor
hayirlisi de guzelim miralini yuksek tutBurun kemigi var kan dolasimi iyi dr de dedi zaten down da burun kemigi gormuyoruz bebeginde burun kemigi var kanda %70 anormallik oluyor diye kan akisida gayet guzel dedi. Ama gel gör ki ense sınırda diyince insani ister istemez etkiliyor. Canimi sıkmıykrum yazik yavrumda etkilenmesin bu cuma kan sonucum cikicak Allahin izniyle guzel haberler alsaydik bi
Hastanelerin böyle paraci olmasina ben cok sinir oluyorum ya bide benim guvenim sarsiliyor bunlar para icin gereksiz testte isterler insani gereksiz strese sokarlar bende ozele gidiyorum15 gun kontrol surem ben bi muayene parasi verip 3 kere gidiyorum valla merak ediyorum bebisimihic umurlari degil ya ben gecen ay muane oldum doktor haftaya ikili test dedi tmm dedim neyse vezneye fiyat sordum kan ve ultroson 175 tl burde muyene 60 dedi dedimki muyene olmayacam ben sadece test muyene oldum bana diyorlarki doktorun sevkcedecek !!!!! Ya dedim daha 10 gun olmadi muyeneallahtan 11gun gitseydim 60 tl de muyene vercektim ) aradilar doktorun sekreterini vezneden sevk etti radyolojideyede testi yaptirdim !
hayirlisi de guzelim miralini yuksek tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?