Bende nerdeyse iki haftadir görmüyorum canim aynen bende de hafif göbek cikti o rahatlatiyor beni.2 haftadır bebeğimi görmedim bendede aşırı bi korku var ya görmeyince insan merak ediyo hep bi tedirginlik yaşıyo. Rüyamdada 2 gündür kötü Şeyler görüyorum kafama taktım ondan galiba 9. Haftada gittim doktora herşey yolundaydı sonra kahverengi akıntım geldi doktor bişi olmaz gelmene gerek yok dedi . 12. Haftada zeka testi için çağırdı şimdi 12. Hafta gelmez bana daha 2 hafta var ya karnım çok çok az çıkmaya başladı hafif Göbek gibi . Onla teselli oluyorum her sabah miğde bulantım olurdu bugün olmadı onada gıcık oldum pipiriklendim Allah sonumuzu hayır etsin
Hiç canını sikma canım üzülme inşallah hiçbirşeyi yoktür kaç kişi biliyorum böyle olup bebeği sağ salım doğanKizlar bugun ikili taramam vardi cok kotu gecti.ense kalinligi cok fazla cikti doktorum direkt plesantadan kan alip bakalim dedi neye ugradigimi sasirdim.zor bi gebelik gecirecegimi biliyordum ama bunu beklemiyordum.plesantadan alip alip laboratuvara gonderdik 2-3 gune cikacak sonuc,
Bi onceki gebeligim 18 haftalik erken dogumla sonuclanmisti o yuzden bu gebeligimde rahim agzi yetmezligi suphesiyle hareket edilecekti.bol bol istirahat edeyim,stres yapmayayim kafam rahat olsun diye ofisimi kapattim.dun doktora gittigimizde rahim agzins dikis konusuna karar verecektik ama bu sorun cikinca dikis ikinci planda kaldi.Geçmiş olsun hiç üzülme bu testlerde çok fazla yanılma payı oluyor cevremde de bir sürü örnek var. İnşallah güzel sonuçlarını yazarsin bize. Benim anlamadığım neden gebeliginin zor geçeceğini biliyordun? Başka bir sıkıntı mi var
Aramıza hosgeldin canim korkma birşey olmaz canım ben oğlumda her gitmemde iki sefer gidiyordum şükür oğlum sağlıklı Rabbimin izniyle hiçbirşey olmazkızlar bende aranıza aralık annesi olarak geldim.12 haftalık bebegim ve simdiden 4 kez ultrasyona girdim.yarın 2 li test yaptırıcam 5 olacak çok mu oldu yaa abarttım mı?
günde 1 kullanmaya başladım ben yatmadan önce
Sıkma canını bu doktorlar benim de sinirimi bozmaya başladı,1.93 ense kalınılığı,burun kemiği oluşmaya başlamış karaciğer dolaşımı kan dolaşımı gayet iyi diyor fakat sorarsan %70 normal dedi,bu oran bi annenin içini rahatlatacak bir oran değil,hepsi muhakkak insanın içine süphe bırakıyor bu doktorların,senin bebeğin ense kalınlığı kaç çıktı?Burun kemigi var kan dolasimi iyi dr de dedi zaten down da burun kemigi gormuyoruz bebeginde burun kemigi var kanda %70 anormallik oluyor diye kan akisida gayet guzel dedi. Ama gel gör ki ense sınırda diyince insani ister istemez etkiliyor. Canimi sıkmıykrum yazik yavrumda etkilenmesin bu cuma kan sonucum cikicak Allahin izniyle guzel haberler alsaydik bi
Ben sayisini bile unuttum canim korkma ult zararlı degilkızlar bende aranıza aralık annesi olarak geldim.12 haftalık bebegim ve simdiden 4 kez ultrasyona girdim.yarın 2 li test yaptırıcam 5 olacak çok mu oldu yaa abarttım mı?
canım bizde de var uyuşmazlık ilk teslerde onu yaptırmıştı doktor sanırım 28. haftada iğne vurulacağız bir deMrb kızlar nasılsınız bakalım ben çok iyiyim şükür hiçbir sıkıntım yok kızlar bizde kan uyuşmazlığı var kan uyuşmazlığı için yapılan bi test var eğer sizlerdede varsa uyuşmazlık doktorunuzdan isteyin diye hatırlatmak istedim indirekt coombs diye bi tahlil sonucu negatif olması gerekiyormuş inşallah herkesin normal çıkar
Sagol canim hayirlisiiyi çıkar insallah.
iBende nerdeyse iki haftadir görmüyorum canim aynen bende de hafif göbek cikti o rahatlatiyor beni.
Endiselenme sende eminim keyifleri gayet yerindedir bebislerin:)
amirin canım ya vala endişelenmemek elde değil Rabbim bize kuvvet veballere de sağlık versin daha ne ister ki bi insan hayattanBende nerdeyse iki haftadir görmüyorum canim aynen bende de hafif göbek cikti o rahatlatiyor beni.
Endiselenme sende eminim keyifleri gayet yerindedir bebislerin:)
sorun olmaz canim ben 10+3 e kadar 5 kez girmisim diger randevumda ayin 1 indekızlar bende aranıza aralık annesi olarak geldim.12 haftalık bebegim ve simdiden 4 kez ultrasyona girdim.yarın 2 li test yaptırıcam 5 olacak çok mu oldu yaa abarttım mı?
Canm üstünde koruma ayeti muska tarzı cevsen gibi birşey taşı mutlakaHamilelik kabusları denen bir şey varmış ,hamileler çok gorurmuş ,rüyamda resmen karabasanlar basti beni ,sesim cikmadi filan ,sizde de olabilir bu aralar korkmayinKötüye de yormayın
neden o kadar pahali be muayee 35 tl test icin 20 tl verdim178tl. Odedim ve artu muayene 60 cnmaman iyi cikti sukurde en azindan teselli ediyorum kendimi
Benim içime kız doğuyordu hep. Dr. Yuzde 70 erkek diyince şaşirdik :) gercekten şu an sağlikli olsun da kız erkek farketmez modundayiz :) önce kız bebek icin hayaller kuruyoduk simdi erkek bebek için hayaller planlar... 3 hafta sonra netlesir zaten.Çok merak ediyorum hayırlısı ben çok kız istiyorum eşim erkek istiyor bakalım :)) bu arada lierac hakkında çok olumlu yorumlar okudum henüz daha göbeğim çıkmadı gerçi ama çatlak olmasın istiyorum
Bu arada benim göbeğim çikti Biraz. Bak bu da fotografim :)Çok merak ediyorum hayırlısı ben çok kız istiyorum eşim erkek istiyor bakalım :)) bu arada lierac hakkında çok olumlu yorumlar okudum henüz daha göbeğim çıkmadı gerçi ama çatlak olmasın istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?