2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende nerdeyse iki haftadir görmüyorum canim aynen bende de hafif göbek cikti o rahatlatiyor beni.
Endiselenme sende eminim keyifleri gayet yerindedir bebislerin:)

Hiç canını sikma canım üzülme inşallah hiçbirşeyi yoktür kaç kişi biliyorum böyle olup bebeği sağ salım doğan

kızlar bende aranıza aralık annesi olarak geldim.12 haftalık bebegim ve simdiden 4 kez ultrasyona girdim.yarın 2 li test yaptırıcam 5 olacak çok mu oldu yaa abarttım mı?

Mrb kızlar nasılsınız bakalım ben çok iyiyim şükür hiçbir sıkıntım yok kızlar bizde kan uyuşmazlığı var kan uyuşmazlığı için yapılan bi test var eğer sizlerdede varsa uyuşmazlık doktorunuzdan isteyin diye hatırlatmak istedim indirekt coombs diye bi tahlil sonucu negatif olması gerekiyormuş inşallah herkesin normal çıkar

Bi onceki gebeligim 18 haftalik erken dogumla sonuclanmisti o yuzden bu gebeligimde rahim agzi yetmezligi suphesiyle hareket edilecekti.bol bol istirahat edeyim,stres yapmayayim kafam rahat olsun diye ofisimi kapattim.dun doktora gittigimizde rahim agzins dikis konusuna karar verecektik ama bu sorun cikinca dikis ikinci planda kaldi.
Herseyin hayirlisi Allahtan iyi hekimlerimiz var,bilim var,teknoloji var cogu seyi onceden ogrenip yolumuzu cizebiliyoruz

kızlar bende aranıza aralık annesi olarak geldim.12 haftalık bebegim ve simdiden 4 kez ultrasyona girdim.yarın 2 li test yaptırıcam 5 olacak çok mu oldu yaa abarttım mı?
Aramıza hosgeldin canim korkma birşey olmaz canım ben oğlumda her gitmemde iki sefer gidiyordum şükür oğlum sağlıklı Rabbimin izniyle hiçbirşey olmaz

Sıkma canını bu doktorlar benim de sinirimi bozmaya başladı,1.93 ense kalınılığı,burun kemiği oluşmaya başlamış karaciğer dolaşımı kan dolaşımı gayet iyi diyor fakat sorarsan %70 normal dedi,bu oran bi annenin içini rahatlatacak bir oran değil,hepsi muhakkak insanın içine süphe bırakıyor bu doktorların,senin bebeğin ense kalınlığı kaç çıktı?

canım bizde de var uyuşmazlık ilk teslerde onu yaptırmıştı doktor sanırım 28. haftada iğne vurulacağız bir de

Am
Bende nerdeyse iki haftadir görmüyorum canim aynen bende de hafif göbek cikti o rahatlatiyor beni.
i
amirin canım ya vala endişelenmemek elde değil Rabbim bize kuvvet veballere de sağlık versin daha ne ister ki bi insan hayattan

Hamilelik kabusları denen bir şey varmış ,hamileler çok gorurmuş ,rüyamda resmen karabasanlar basti beni ,sesim cikmadi filan ,sizde de olabilir bu aralar korkmayin Kötüye de yormayın

Hamilelik kabusları denen bir şey varmış ,hamileler çok gorurmuş ,rüyamda resmen karabasanlar basti beni ,sesim cikmadi filan ,sizde de olabilir bu aralar korkmayin Kötüye de yormayın
Canm üstünde koruma ayeti muska tarzı cevsen gibi birşey taşı mutlaka

Benim içime kız doğuyordu hep. Dr. Yuzde 70 erkek diyince şaşirdik :) gercekten şu an sağlikli olsun da kız erkek farketmez modundayiz :) önce kız bebek icin hayaller kuruyoduk simdi erkek bebek için hayaller planlar... 3 hafta sonra netlesir zaten.

Merhaba müstakbel anneler
Ense kalinligindan korkan anneler icin birseyler yazmak istedim
Ben yaptirmadan once internetten araştırdım. Ense kalinligi tamamen o siada olcuyu alan doktorun becerilerine kalmış. Cok kucuk oldugundan dogru noktadan olcu alınması zaten cok zor. Benim doktorum tam 4 kez cagirdi beni bebegin uygun pozisyonu yakalayip olcemedigi icin. Cok sukur dusuk cikti. 33 yasimdayim. Hic korkmayin hamileliginizin zehir olmasina izin vermeyin.

http://m.milliyet.com.tr/pembenar/gereksiz-test-yaptirmayin-pembenar-detay-hamilelik-1696996/

Ben dortluyu yaptirma konusunda kararsızım acikcasi .
Yurtdisinda yasayan arkadaslar vardi onlar bilgi verse oralarda bu kadar cok test yapiliyor mu , yoksa para icin psikolojimizimi bozuyorlar

Bu arada benim göbeğim çikti Biraz. Bak bu da fotografim :)

Eklentiler

• 20150519_144937-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 180
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…