- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
Bu arada benim göbeğim çikti Biraz. Bak bu da fotografim :)
CNm ben yurtdışında oturuyorum. Oğlumda sadece ense kalınlığına bakıldı. Riskli olursa 4 lüyü yaptırabiliyorlar ama aldırmam zaten diyorsan hiç bakmıyorlar. Ultrasonda her zaman olmuyor hamilelik boyunca sadece 3 defa. Cinsiyet için de genelde 20 de randevu veriyorlar. Ben 19 bari olsun diye Israr etmiştim oğlumda onu bile vermemişlerdi 20 de öğrenmiştim.şimdi tatil için trkiyedeyım. Heyecanlıyım bn de erken öğrenebilirim diye:)Merhaba müstakbel anneler
Ense kalinligindan korkan anneler icin birseyler yazmak istedim
Ben yaptirmadan once internetten araştırdım. Ense kalinligi tamamen o siada olcuyu alan doktorun becerilerine kalmış. Cok kucuk oldugundan dogru noktadan olcu alınması zaten cok zor. Benim doktorum tam 4 kez cagirdi beni bebegin uygun pozisyonu yakalayip olcemedigi icin. Cok sukur dusuk cikti. 33 yasimdayim. Hic korkmayin hamileliginizin zehir olmasina izin vermeyin.
http://m.milliyet.com.tr/pembenar/gereksiz-test-yaptirmayin-pembenar-detay-hamilelik-1696996/
Ben dortluyu yaptirma konusunda kararsızım acikcasi .
Yurtdisinda yasayan arkadaslar vardi onlar bilgi verse oralarda bu kadar cok test yapiliyor mu , yoksa para icin psikolojimizimi bozuyorlar
CNm ben yurtdışında oturuyorum. Oğlumda sadece ense kalınlığına bakıldı. Riskli olursa 4 lüyü yaptırabiliyorlar ama aldırmam zaten diyorsan hiç bakmıyorlar. Ultrasonda her zaman olmuyor hamilelik boyunca sadece 3 defa. Cinsiyet için de genelde 20 de randevu veriyorlar. Ben 19 bari olsun diye Israr etmiştim oğlumda onu bile vermemişlerdi 20 de öğrenmiştim.şimdi tatil için trkiyedeyım. Heyecanlıyım bn de erken öğrenebilirim diye:)
bende alicam bu kremden eczane 200 ml için 155 tl fiyat verdi internete turuncukasa diye bi yer var orada 86 tl. ama hiç alışveriş yapmadım ve neden bu kadar fark var anlamadım..Ben de lierac başladım ama çok pahalı( bi arkadaşım lieracı bebe yağıyla karıştırarak sürmüş 1 tüp tamamına yetmiş şimdi hiç çatlağı yok,
61 kilo basladim hamilelige 61.5 - 62 yi gostermisti tartı. Simdilerde yine 61 kiloyum. Boyum 1.67 sisman sayilmam ama ben yapı olarak göbekliyimdir zaten. Bu fotografi öglen çekmiştim. Çokca gaz problemim oluyor yani bi şişiyor bi iniyor. Ama bu fotografta ki göbek artik sabitCanım göbeğin hep mi böyle, yoksa öğleden sonra akşama doğru mu çıkıyo?
canım aynı şeyleri bende yaşadım. cuma günü ense kalınlığı ölçümü yapıldı. yüksek çıktı. cvs bana da yapıldı. şükür benim ön sonuçlarımç temiz çıktı. moralini bozma bol bol dua et. rabbim herşeyin hayırlısını versin.Hiç canını sikma canım üzülme inşallah hiçbirşeyi yoktür kaç kişi biliyorum böyle olup bebeği sağ salım doğan
evet aldım 3 hazirana.. 12+4 olacağım gittiğimde.gunlerımız aynı benımde 11+2 ..ıkılı ve ayrıntılı ıcn randevu aldınmı
Hamilelik kabusları denen bir şey varmış ,hamileler çok gorurmuş ,rüyamda resmen karabasanlar basti beni ,sesim cikmadi filan ,sizde de olabilir bu aralar korkmayinKötüye de yormayın
61 kilo basladim hamilelige 61.5 - 62 yi gostermisti tartı. Simdilerde yine 61 kiloyum. Boyum 1.67 sisman sayilmam ama ben yapı olarak göbekliyimdir zaten. Bu fotografi öglen çekmiştim. Çokca gaz problemim oluyor yani bi şişiyor bi iniyor. Ama bu fotografta ki göbek artik sabitçok mu büyük sence?
kızlar ben bulantılardan dört kilo verdim bu hafta cok sükür biraz daha iyiym en azından az istifra ediyorum sulu yemek yemeye basladım kilo kaybım hala dört ama benimde göbişim cıkıyo normalde kilolu biri değilim gazımda cok yok ama karnım feci gergin ve hissediyorum gerginliği belki iç karın catlıyo bile gecen hafta doktor uyarmıstı zaten beyaz tenlısın hala baslamadın mı catlaklar için yag kullan demişti ama burda bazı arkadaslar bitkisel yaglar tüylenme yapıyo yazmıs bana da mantıklı geldi sonucta kaş cıksın diye sürüyoruz badem yagını mesela ama diğer kremlerde cok pahalı bilemedim valla
canım ense kalınlığı ölçümü çok hassas bi ölçüm oyüzden benim ölçümümü peritonolojı uzmanı prof. yaptı. ense kalınlığımız 4.4 çıktı yüksek bi rakam. 3,5 üzerinde direk cvs işlemi yapılıyor. cvs bebeğin plesentasından parça alınması işlemi bebeğin tüm dna analizi yapılıyor. 2li ve 3lü teste göre %95 kesin sonuç veriyor. bebekte tüm sendromlara bakılıyor. down ,turner ,higroma faln bir sürü .şükür ön sonuçlarım temiz çıktı. allah herkesin bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsinEnse kalınlıgı 4.4 yüksek değil mi? Cvc ne acıklarmısın canım?
61 kilo basladim hamilelige 61.5 - 62 yi gostermisti tartı. Simdilerde yine 61 kiloyum. Boyum 1.67 sisman sayilmam ama ben yapı olarak göbekliyimdir zaten. Bu fotografi öglen çekmiştim. Çokca gaz problemim oluyor yani bi şişiyor bi iniyor. Ama bu fotografta ki göbek artik sabitçok mu büyük sence?
ben de internetten almayi dusunmustum ama guvenemedim. Bence eczaciya nette fiyati bu kadar siz fiyatini dusemez misiniz diye sor. Ya da farkli bi eczaneden fiyat al.bende alicam bu kremden eczane 200 ml için 155 tl fiyat verdi internete turuncukasa diye bi yer var orada 86 tl. ama hiç alışveriş yapmadım ve neden bu kadar fark var anlamadım..
Bende 1.64 boy 61 kiloyum canm göbeğim zaten kursaklidir normalde de yemek yiyince hemen cikardi benm göbüş seninkinden de şiş artik kafaya takmiorum nasilsa hamileyiz olcak o kadar bu arada kaşınmalar başladi bende ya :)))61 kilo basladim hamilelige 61.5 - 62 yi gostermisti tartı. Simdilerde yine 61 kiloyum. Boyum 1.67 sisman sayilmam ama ben yapı olarak göbekliyimdir zaten. Bu fotografi öglen çekmiştim. Çokca gaz problemim oluyor yani bi şişiyor bi iniyor. Ama bu fotografta ki göbek artik sabitçok mu büyük sence?
Gaz ve tuvalet cok buyuk bir sorun benim icin . ama bu artik dedigim gibi sabit bi gobek. Ne yesem gaz oluyoYok büyük değil. Bizim senınle ölcülerimiz aynıymıs nerdeyse Ben de 1.68 im 58.4 Kilo ile başladım Şimdi 60-61 kg gibiyim. Göbeğim yoktu, hala da yok sabahları ama feci gaz sorunum var öğlen bi şişmeye başliyorum akşama 6 aylık gibi oluyorum :) Senin göbeğin, büyük değil sakın canını sıkma onun için sormadım, genel boyut mü gazdan sebep mi diye merak ettim.
Gaz ve tuvalet cok buyuk bir sorun benim icin . ama bu artik dedigim gibi sabit bi gobek. Ne yesem gaz oluyobir de uzerine kabizlik eklenince karnim her daim agriyo. BEbislerimiz daha da büyudugunde nasil olucak bilemiyorum. Hem bebis hem gaz hem bosaltilamayan bagirsaklar :))
GÖbegi cok kafaya takmiyorum da memelerim de buyudugu icin ki normal de de kücuk sayilmazlar. Kilo almamis olmama ragmen dombili gorunuyorum sanki. Hic bi giydigimi yakistiramiyorum. Gecen yil giydigim yazlik bol uzun elbiselerim vardi. Memeler yuzunden yakismiyo sanki Artik. amaann ne bilim ya artik alismak gerek siskinliklere,eski kiyafetlerin ustte ayni sekilde durmamasina filan. Saglikli beslenmeye calisalim bebegi de guzelce buyutelim de fazladan gelen siskinlikler kilolar bi sekilde gider nasilsa dogumdan sonra :) iste araada bir cok cirkinim ben triplerine giriyorum o kadar :))))))Bende 1.64 boy 61 kiloyum canm göbeğim zaten kursaklidir normalde de yemek yiyince hemen cikardi benm göbüş seninkinden de şiş artik kafaya takmiorum nasilsa hamileyiz olcak o kadar bu arada kaşınmalar başladi bende ya :)))
Bana erik iyi geliyo bu aralar. Ewet biraz gaz yapıyo ama sabaha uyandığımda işe gitmeden mutlaka çıkıyorum tuvalete.
Bende 1.64 boy 61 kiloyum canm göbeğim zaten kursaklidir normalde de yemek yiyince hemen cikardi benm göbüş seninkinden de şiş artik kafaya takmiorum nasilsa hamileyiz olcak o kadar bu arada kaşınmalar başladi bende ya :)))
Erik in faydasini gormedim ama. Kayisi iyi gelmisti birazcik. Yine de galiba bu boyle olmicak. Dr.larin verdigi suruplar varmis. 16 haftayi da dolduriim de Dr.a danisicam artik. Bisey sorucam sen demir vitamin filan kullaniyomusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?