2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
belkide ondandır. erfken hissetmek güzel oluyor :)

kızlar, dün hastanede kontroldeyken arkadaşımdan videoya almasını istemiştim bebeği. şuan izledim ve benim %100 oğlum olacak pipiyi çok net gördüm. gittiğim doktor çok toydu ve emin olamadı yüksek ihtimal kız dedi ama ben eminim oğlum olacak adı bile belli.. bakın görün 3 haziran kontrolümde sağlamasını yapıp gelicem asla yanılmam

Eşinin ve senin doğum tarihinin yenilenme analizinde de sanirim erkek cikmisti değil mi :)
Rabbim önce sağlikla dogmasini sonra gönlüne gore vermesini nasip etsin:)

Merhaba kızlar bu ikili test nedir ?sanırım hem kan veriyoruz hem ultrasonda bakılıyor..Ben özel hastaneye gidiyorum para vermek istemiyorum kan testını devlete yaptırsam götürsem doktoruma olmaz mı? başka bir şey gerekiyor mu?

Kızlar bebisimi gördüm bugün. Doktora günü ile gelişimi uyuyormu diye sordum 3 gun fark varmış. Önemli değil ama dedi ben yinede üzüldüm ya. Besleyemiyorum sanırsam bebegimi
Canım bana da 3 gün geri demişti, ama takılma 1 haftaya kadar normal dedi. ben de bebeğimi de etkilememek için hiiç düşünmedim ama netten araşırdım, burda da okumuştum muz ve yumurtanın faydasını. hergün en az 1 muz ve yumurta yedim, 15 gün sonra tekrar gittiğimde 5 gün öne geçmiş:) yani artık 2 gün ileri görünüyor. çok sevindim. devlete gidiyordm, geçen hafta özele gitim, durumu anlattım, o da baktı 2 gün ileri dedi:) çok mutlu oldum ama şimdi de muz yiyemiyorum, bıktım galiba, bi kez midemi kötü yaptı da ondan etkilendim sanırım

senın yıne ıyımıs benım 15 gun gerı cıkıyodu muz yumurtayı uyguladım bı kac gun ıcınde 15 gunluk fark 8 gune dustu suan 8 gun gerıden gelıo doktor geç dollenmedır endıselenme ded muz bende yıyemıyorum artık yumurtada yıyemıyorum tuzlu ne bulursam agzımda

aa çok sevimdim. Benimde muz midemi bulandiriyor. Yumurtadan da tiksindim biraz ama bebisim için yerim. Mide de kendine gelsin bulanmasin dimi ama. Çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi icin

Bana dun doktor belki 18. Haftada minik minik hissedersin bebek hareketini o da cok zayif oldugun icin yoksa 20 den once cok zor normalde dedi.

Bana dun doktor belki 18. Haftada minik minik hissedersin bebek hareketini o da cok zayif oldugun icin yoksa 20 den once cok zor normalde dedi.
o kişiden kişiye degısıyo canım ben buyuk oglumda 4,5 ayında hıssettım kucukte 3,5 aylıkken felan bundan oncekınde ve bunda 11 haftada hıssettım sanırım hamılelık sayısı arttıkca hıslerde erken oluyo

Valla ben de canım ne istiyor diye yokluyorum da bi tatlı bi tuzlu istiyor:))) Aşerme değil de nefsim yüzünden sanırım:) midem tam düzelmese de iştahım iyi açıldı:))) Farkın azalmasına sevindim, geç döllenme olabilir tabi, benii sürpriz olduğu için bebiş, bilmiyorum tarihi... sat tan hesaplıyorum ancak canım :/

aa çok sevimdim. Benimde muz midemi bulandiriyor. Yumurtadan da tiksindim biraz ama bebisim için yerim. Mide de kendine gelsin bulanmasin dimi ama. Çok çok teşekkür ederim verdiğin bilgi icin
Aynı duyguları yaşayanlar olarak birbirimizi en iyi biz anlarız:) böyle sayfaların olması ne güzel, insanın yalnız olmadığını bilmesi.... ne demek ayrıca

Aynı duyguları yaşayanlar olarak birbirimizi en iyi biz anlarız:) böyle sayfaların olması ne güzel, insanın yalnız olmadığını bilmesi.... ne demek ayrıca
Dimi ama. Ben bu forum dan cok sey ogrendim. Ilk hamileligim ve cogu arkadasa gore hafta olarak biraz geride oldugum icin pek yardimci olamiyorum. Ama ne yasadiysam ne hissettiysem anlatiyorum belki bi faydasi olur birine diye. bu arada kendim yoğurt yaptım şimdi onu yemeğe çalışıyorum. Zor oluyor ama bebis için yemeğe çalışıyorum. Herkeze tavsiye ederim çok kolaymis yoğurt yapması. Hem daha lezzetli hem daha saglikli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…