2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aslında bende tam adet tarıhımı bılmıyorum belkı 8 gun bıle deıldır fark hayal meyal hatırladıgım adet tarıhıyle hesaplıyorum. aşerma cok acayıp bişey bırden aklına bı yıycek dusuyo yada ruyanda goruyosun onu dusundukce agzının suyu akıyo resmen

Eşim de bana kendin mayala diyor ama ben açıkçası hazır yoğurt seviyorum. sağlıklı sağlıksız bir şey diyemem ama biz bu evimize taşınalı 2 ay kadar oldu, öyle çevrem yok, dışarıdan alınan süte de güvenemem. kokusunu geçtim, hijyen açısından nasıldır, içine bir şey katarlar mı fln bi ton soru aklımda... :/ ama yine de takdir ettim seni, keşke ben de saplantılarımdan kurtulup yapabilsem, hazır alınanları da bilmiyoruz ki ne derece sağlıklı :/

Bu arada ben zaten işlerim-derslerim dolayısıyla çok nette takılıyorum, bir de bu sayfada fazla vakit harcamak istemiyorumm, malum bayanız ve olup olmadık yazabiliyoruz radyasyonun da etkisi malum. ayrıca olumsuz şeyler okuyunca fazla etkileniyorum, eşim de çok takılmama izin vermiyor:) çok yazmasam da okumaya çalışıyorum. benim de ilk hamileliğim ve tamamen plansızdı. o sebeple hamilelik için-bebek için hiçbir ön hazırlığım araştırmam yoktu. ne öğrensem kar diye okuyorum:) pek bilgim olmadığı konulara da karışmıyorum ama bildiğim şeylere de pek sessiz kalamıyorum. İnşallah hayırlı, sağlıklı ve güzel bebeklerimiz olur:) uzun yazdım baya(acısını çıkarayım istedim herhalde )

bizde tanıdıgımız bir ciftlikten alıyoruz. ben yinede bol bol kaynatıyorum. vitamini falan gidermi bilmem. annem bizi el yapımı yogurtla buyuttu. şimdi ben yapıyorum diyorum aglamak istiyorum diyor. cünkü ev işlerinde cok becerikli değilimdir benimde eşim pek girmemi istemiyor. hem bazen burdan okuduklarım moralimi bozuyor diye hemde radyasyon meselesinden. ama bu aralar işi asıyorum o yuzden biraz daha fazla girebiliyorum. ben seviyorum burayı aklıma bişey takılsa ilk burası aklıma geliyor.

kızlar slm benm en sonkı sat 9 maart suan 11+6 olmam lazımken ben suan 10+1ım bebgım cokmu kuucuk gorunuo sızce you tubedekı bebeklere baktıgımda bayaa buyukler (((((((((

Eklentiler

• 11265589_975835522435416_2498210552922902932_n.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 146
kızlar slm benm en sonkı sat 9 maart suan 11+6 olmam lazımken ben suan 10+1ım bebgım cokmu kuucuk gorunuo sızce you tubedekı bebeklere baktıgımda bayaa buyukler (((((((((

Canım benimde sat 8 mart 11+4um suan nası 10+1 oluyo bebegin geridenmi gelio bende pazartesi gidicem doktora bak bende merak ettm smdi

Az önce kontrolden geldim. 12+1 günlük hamileyim. Bebeğim 50,21 mm olmuş. İlk başta sanırım uyuyordu. Sonra bir başladı hareket etmeye. Nasıl kollarını bacaklarını sallıyor :) Eşim bu arada videoya çekti. Artık arada açıp açıp izlerim. :)

Doktorum herşey normal dedi. Önce cinsiyet için çok erken dedi, sonra da büyük ihtimal erkek dedi. Söylemese sormayı düşünmüyordum. :)

İkili kan testi için 35TL, muayene için de 60TL. verdim.

Down riski için 16-18 haftalarda amniyosentez yapılıyor dedi. Riski öğrenmek ister misiniz dedi. Ben de öğrenmek istemediğimi söyledim. Eşim de aynı fikirde. Ne olursa olsun o, bizim bebeğimiz. Her haliyle kabul ediyorum.

1 hafta sonra kan ve idrar testi sonucu için tekrar gideceğim.

Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.

aynen canım gec dollenme olmus ama bunu sıkıntı hıc yapmadı doktorlar bebegım bu resımde 9+5 tı de cok mu kucuk 3cm boyu dedı doktor
Cnm 9haftaya göre normal yani. İyi ya geç döllenme olsun başka bişi olmasın ben hiç yemek yiyemiyorum 2 aydır ruh gibi geziyorum oyuzden çok korkuyorum bebek gelismicek die

Kızlar hastaneden geldim şimdi 2li test yaptırdım sonuçlarımı 5 gün snra alacam.Bebeğim kocaman olmuş doktor cinsiyetini kız olarak tahminde bulundu diğer aya kesinleşir ama kız gibi görünüyor dedi
Ayy ne güzel maşallah bebişlerin hepsine, sizler gittikçe ben daha da sabırsızlanıyorum
Gelmedi 15 haziran bir türlü

Kızlar rüyadan anlayan varmi aranızda rüyamda göğsümden bembeyaz süt akiyodu ve sacimın bi kısmı beyazlamisti çok uzuluyodum. Hala etkisindeyim nedir acaba

kızlar idrar yollarında iltihap olan var mı aranızda.bugun öğrendim dr antibiyotik verdi ama 12 haftalık hamileyim kullanmak istemiyorum yaaa

kızlar kan tahlili yaptırdım dün ve sonuçlar anti cmv ıgg 53,00 çok yüksek anti rubella 16,80 dr.aradım çok korktum herpes virüsü var eşimde sanırm ondan geçti virüs geçirmişsin dedi korkma bişi yok dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…