2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar idrar yollarında iltihap olan var mı aranızda.bugun öğrendim dr antibiyotik verdi ama 12 haftalık hamileyim kullanmak istemiyorum yaaa
bende var canım kadın dogumcumda bana verdı antıbıyotık sadece 1 hafta kullan dedı cesaret edemedım

dr antibiotik kulanmamak erken doguma neden olur dedi ama yinede kararsizim elimden su sisesi düşmüyor.biraz daha bekleyip 16. haftalarda kullanayim diyorum

kızlar idrar yollarında iltihap olan var mı aranızda.bugun öğrendim dr antibiyotik verdi ama 12 haftalık hamileyim kullanmak istemiyorum yaaa
dr n verdiyse kullan allah korusun enfeksiyon bebegin kesesini delip keseye zarar verip suyun gelebilir.

canim geçmiş olsun. sorun olmamasina sevindim.

dr antibiotik kulanmamak erken doguma neden olur dedi ama yinede kararsizim elimden su sisesi düşmüyor.biraz daha bekleyip 16. haftalarda kullanayim diyorum
bak arkadasim dr n demis. gebelikte kullanilan antibiyotik vermistir. sularin erken gelmesindeki en buyuk etkenlerden biri enfeksiyon. kas yapayim derken göz cikarmamak lazim.

Kızlar teker teker alıntı yapamadım sayfa çok hızlı ilerliyor hepinize teşekkür ederim tebrikleriniz için yarın ikili testim var heyecanlıyım.çok kötü idrar enfeksiyonu oldum.fitil krem antibiyotik hepsini bir arada kullanıyorum yoksa çok sancim vardı bebeği kaybetme riskin var dedi doktor.o yüzden 3 ilaç birden kullandım şimdi iyiyim şükür sizin bebisler nasıl :)

canım tabi senin kararın ama eger ilerlemiş bir enfeksiyon ise cok tehlikeli arkadasların dediği gibi erken dogum riski ve bebğin zarar görmesi sözkonusu eger ilerlemediyse ki bunu doktorun daha iyi bilir ama sende yanmadan agrı siddetinden anlarsın su ile tedavi edebilirsin ama ilerlediyse aman diyim ilacını kullan ilerleyince bu sefer daha agır antibiyotikler iğneler veriyorlar allah sifa versin inşş

Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum kanamam olduğu için hastanede yatıyordum. Bugün işe geldim şükür kanamam yok.Çok ağrılarım oluyordu meğerse idrar yollarında enfeksiyon varmış tek kullanımlık antibiyotik ile kendime geldim şükür. Progestonu günde 3 taneye çıkarttı oda beni mahvediyor yan etkisi çok. Umarım hayırlısı ile geçer bu zamanlar

ikilim tahmin ettiğim gibi yaştan yüksek çıktı. 188 de 1 . kandan tahlil önerdi. ultrasonda tekrar bakti görüntü de down bulgusu yok. içim huzursuz değil.

ikilim tahmin ettiğim gibi yaştan yüksek çıktı. 188 de 1 . kandan tahlil önerdi. ultrasonda tekrar bakti görüntü de down bulgusu yok. içim huzursuz değil.
canım korku tedirginlik içndeyim ben de ..yaşım 36 ..senin yaşın kaç ve kandan tahlil dediğin nedir..bundan sonra üçlü test yapılmıyor mu ..ben de cumartesi öğrenirim inş sonucumu

canım korku tedirginlik içndeyim ben de ..yaşım 36 ..senin yaşın kaç ve kandan tahlil dediğin nedir..bundan sonra üçlü test yapılmıyor mu ..ben de cumartesi öğrenirim inş sonucumu
canim 38 yaşım. korkmadim pek. Çünkü 35 yasimdaki hamileligimde 353 te 1 di yaş riski. ve benim dortlum 10 da 1 çıkmıştı. ama saglam dogdu oglum. birkac senedir amniyosentez yerine anneden alinan kandan bakilabiliyor downa.

geçmiş olsun. dinlenme vermedi mi ardindan.evet yan etkisi cok. ben da 200 luk bir tane kullanacagim iki gündür turuncu lekem var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…