hos geldin canom saglikli guzel hamileliklermerhabalar arkadaşlar
bende nasip olursa aralık annesi olacağım
20 aralık muhtemel doğum tarihim
Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
ben de hissetmeye basladim üç dört gundur. sanirim bebişo kişiden kişiye degısıyo canım ben buyuk oglumda 4,5 ayında hıssettım kucukte 3,5 aylıkken felan bundan oncekınde ve bunda 11 haftada hıssettım sanırım hamılelık sayısı arttıkca hıslerde erken oluyo
ben de gittim bugun demedi yine.
ben de cekseydim. benim de oglan sanirim bugun sanki cikinti vardikızlar, dün hastanede kontroldeyken arkadaşımdan videoya almasını istemiştim bebeği. şuan izledim ve benim %100 oğlum olacakpipiyi çok net gördüm. gittiğim doktor çok toydu ve emin olamadı yüksek ihtimal kız dedi ama ben eminim oğlum olacak adı bile belli.. bakın görün 3 haziran kontrolümde sağlamasını yapıp gelicem asla yanılmam
Teşekkürler vermez mi 4 gün istirahat verdi ama özel sektör ne mümkün gelmemekgeçmiş olsun. dinlenme vermedi mi ardindan.evet yan etkisi cok. ben da 200 luk bir tane kullanacagim iki gündür turuncu lekem var
ben hatayda yasiyorum kastamonuluyum istanbulda dogdum buyudum 14 sene edirnede kaldim universite arti 10 yil ogretmenlik. bekleriz hatayabende kız istiyordum ama erkek de olsa mutlu olacaktık.ilk bebeğim.bu arada sen hatayda mı yaşıyorsun.ben hataylıyım ankarada yaşıyorum belki doğuma hataya gelebilirim.
sag ol canim ben devletteyim daha kolay ozele gore. yormamaya calis kendini.Teşekkürler vermez mi 4 gün istirahat verdi ama özel sektör ne mümkün gelmemekYerime sürekli kimse yok maalesef.Sende dikkat et kendine
süper maşallahBüyük ihtimal erkek olacak dedi doktor bizede..1 hafta onden gidiyoruz..ikili test sonuçları cikmiş benimde, netten öğrendim..değerlerin altında yaziyor,1:50000 cikmis.:))daha doktora gosteremedim..
valla işe gidince bazen dinleniyor insan,)Günaydın kızlar :)
Salonda oturuyorum yanda ki kadının 2 yaşında ki kızı yaramazlıktan bizim eve geçecek nerdeyse.. kadının bir de oğlu var 4 5 aylık. valla o da ağla ağla sabaha kadar ıngaaa ıngaaaallah kolaylık versin kadına. Allahtan işe başlıcak devlet hastanesinde doktor yoksa kesin çocukları cerrahi operasyondan geçirirdi bu gidişle ehehehe
sag ol canim ben devletteyim daha kolay ozele gore. yormamaya calis kendini.
saol canım inşallahAmin
inşallah ,sonuçların hepsi temiz çıkar
ben de cekseydim. benim de oglan sanirim bugun sanki cikinti vardi
valla işe gidince bazen dinleniyor insan,)
Arkadaşlarımın 1/12000 1/250000 gibi sonuçları var benimki 1/553 risk çok fazla değil miCanm, ense 3mm nin altinda, burun kemiği de gözükmüş, ihtimal orani da düşük neden ağladin ki? Değerler olmasi gerektiği gbi çikmiş?
1/533 yüksek risk,herkesin cıksın sonuçları bunu o zaman anlarsın hep binlerde benim duyduğum oranlar canımsonuç neden kötü anlamayan sadece ben miyim acaba
bak benim 188 de 1 çıkmış yapma lutfen uzme kendini.Arkadaşlarımın 1/12000 1/250000 gibi sonuçları var benimki 1/553 risk çok fazla değil mi
hayirli olsun canim oglusun.:)alla ben videodan izleyince artık oğlum diye sever oldum. ben eminim oğlum olduğuna tabi kordon değilse
al sana pipi teyzesiarkadaşıma yollamıştım o kararsız kaldı ama ben eminim
Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum kanamam olduğu için hastanede yatıyordum. Bugün işe geldim şükür kanamam yok.Çok ağrılarım oluyordu meğerse idrar yollarında enfeksiyon varmış tek kullanımlık antibiyotik ile kendime geldim şükür. Progestonu günde 3 taneye çıkarttı oda beni mahvediyor yan etkisi çok. Umarım hayırlısı ile geçer bu zamanlar
Arkadaşlarımın 1/12000 1/250000 gibi sonuçları var benimki 1/553 risk çok fazla değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?