2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
merhabalar arkadaşlar
bende nasip olursa aralık annesi olacağım
20 aralık muhtemel doğum tarihim
Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
hos geldin canom saglikli guzel hamilelikler

ben de hissetmeye basladim üç dört gundur. sanirim bebiş

ben de cekseydim. benim de oglan sanirim bugun sanki cikinti vardi

geçmiş olsun. dinlenme vermedi mi ardindan.evet yan etkisi cok. ben da 200 luk bir tane kullanacagim iki gündür turuncu lekem var
Teşekkürler vermez mi 4 gün istirahat verdi ama özel sektör ne mümkün gelmemek Yerime sürekli kimse yok maalesef.Sende dikkat et kendine

bende kız istiyordum ama erkek de olsa mutlu olacaktık.ilk bebeğim.bu arada sen hatayda mı yaşıyorsun.ben hataylıyım ankarada yaşıyorum belki doğuma hataya gelebilirim.
ben hatayda yasiyorum kastamonuluyum istanbulda dogdum buyudum 14 sene edirnede kaldim universite arti 10 yil ogretmenlik. bekleriz hataya

Büyük ihtimal erkek olacak dedi doktor bizede..1 hafta onden gidiyoruz..ikili test sonuçları cikmiş benimde, netten öğrendim..değerlerin altında yaziyor,1:50000 cikmis.:))daha doktora gosteremedim..

Büyük ihtimal erkek olacak dedi doktor bizede..1 hafta onden gidiyoruz..ikili test sonuçları cikmiş benimde, netten öğrendim..değerlerin altında yaziyor,1:50000 cikmis.:))daha doktora gosteremedim..
süper maşallah

valla işe gidince bazen dinleniyor insan,)

ben de cekseydim. benim de oglan sanirim bugun sanki cikinti vardi

valla işe gidince bazen dinleniyor insan,)

alla ben videodan izleyince artık oğlum diye sever oldum. ben eminim oğlum olduğuna tabi kordon değilse

al sana pipi teyzesi arkadaşıma yollamıştım o kararsız kaldı ama ben eminim

Eklentiler

• boyss.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 211
alla ben videodan izleyince artık oğlum diye sever oldum. ben eminim oğlum olduğuna tabi kordon değilse

al sana pipi teyzesi arkadaşıma yollamıştım o kararsız kaldı ama ben eminim
hayirli olsun canim oglusun.:)

Hadi geçmiş olsun canım :)

Arkadaşlarımın 1/12000 1/250000 gibi sonuçları var benimki 1/553 risk çok fazla değil mi

Yaş ya da laboratuvar farkı bardır canm Doktorun sıkıntılı bişi demediyse üzme kendini boşuna Bebeğinle geçirceğin güzel günlere odaklan. Ters bişey olsaydı doktor emin olmak için başka tetkikler de isterdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…