ben hatayda yasiyorum kastamonuluyum istanbulda dogdum buyudum 14 sene edirnede kaldim universite arti 10 yil ogretmenlik. bekleriz hataya
alla ben videodan izleyince artık oğlum diye sever oldum. ben eminim oğlum olduğuna tabi kordon değilse
al sana pipi teyzesiarkadaşıma yollamıştım o kararsız kaldı ama ben eminim
baslarda oluyor sıkıntılar öyle . amin.Hos buldum canım
Biraz sıkıntılı geçti şimdiye kadar ama şimdiden sonra rahat geçer ins.
Hepimize guzel hamilelikler ins.
akademide erdem turhana gidiyorum canım.hangi doktora gidiyorsun?
hayirli olsun canim oglusun.:)
Aaaa pipiş vallaa Hayırlı olsun kuzumm
Etrafımdakilerin bsskılarından usandım artik ya kussanda ye diyorlar olmuyo işte yiyemiyorum ben de yemek yemek istiyorum artık ama kimse anlamıyor halimdenİkili test 11-14 hafta arası diye biliyorum. Hatta ikili testin diğer adı 11-14 testi. O yüzden geç olmaz. Yine de tabii doktora sormak lazım.
Allah kolaylık versin. Ben de ne düşük tehlikesi var ne de küçük çocuk. Buna rağmen çok zorlanıyorum. 13. haftayı bitirelim, inşallah hiçbirimizin bir sorunu kalmaz.
Ben de ne yumurta yiyebiliyorum ne de süt içebiliyorum.
Çok sevindim cnm :)maşallah hem bebişine hem sanaAz önce kontrolden geldim. 12+1 günlük hamileyim. Bebeğim 50,21 mm olmuş. İlk başta sanırım uyuyordu. Sonra bir başladı hareket etmeye. Nasıl kollarını bacaklarını sallıyor :) Eşim bu arada videoya çekti. Artık arada açıp açıp izlerim. :)
Doktorum herşey normal dedi. Önce cinsiyet için çok erken dedi, sonra da büyük ihtimal erkek dedi. Söylemese sormayı düşünmüyordum. :)
İkili kan testi için 35TL, muayene için de 60TL. verdim.
Down riski için 16-18 haftalarda amniyosentez yapılıyor dedi. Riski öğrenmek ister misiniz dedi. Ben de öğrenmek istemediğimi söyledim. Eşim de aynı fikirde. Ne olursa olsun o, bizim bebeğimiz. Her haliyle kabul ediyorum.
1 hafta sonra kan ve idrar testi sonucu için tekrar gideceğim.
Umarım hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.
Kilolu lar hissedemiyor mu ya@elifeva ben oğlumda 15. haftada hissettim. sanki kuş gibiydi ilk hareketini hissettiğimde
dün gece sırt üstü yattığımda bir kıpırtı hissettim ama konduramadımacaba mı diyorum senin yazdıklarını okuyunca. kilolu değilim hatta zayıfım bu nedenle olması muhtemel sanırım
Eki Görüntüle 1542499
Eklemek istedim:)
Herkesin sonucuna sen dikkat et bence, seninki normal. Boş yere üzdüğünle kalacaksın kendini.1/533 yüksek risk,herkesin cıksın sonuçları bunu o zaman anlarsın hep binlerde benim duyduğum oranlar canım
hadi canımgunaydın kızlar dun cok guzel bısey oldu daha oncekı gebelıgımdede olmustu iç çamasırı kasıgımı sıkmıs bıde ıkı buklum oturuyodum cok mınık bebegın hareketını hıssettım bagırsak hareketı olmadıgından eminim bebek hareketıyle bagırsak hareketını ayırt edebılıyorum cok acayıp oldum
hoşgeldin cnmmerhabalar arkadaşlar
bende nasip olursa aralık annesi olacağım
20 aralık muhtemel doğum tarihim
Rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?