2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Ayy ne güzel maşallah bebişlerin hepsine, sizler gittikçe ben daha da sabırsızlanıyorum Gelmedi 15 haziran bir türlü
ay sorma valla ya bnm de 13 hazirana verdi randevuyu gaffayı yersin arayıp öne çekmeyi planlıyorum randevuyu, daha 15 günden fazla var kığıız

geçmiş olsun cnm

ikilim tahmin ettiğim gibi yaştan yüksek çıktı. 188 de 1 . kandan tahlil önerdi. ultrasonda tekrar bakti görüntü de down bulgusu yok. içim huzursuz değil.
geçmiş olsun cnm Allah sağ salim tamamına erdirsin inşallaaah

emin misin cnm? ayrıca amniyosenteze gerek yok diyorsun yani?

ay sorma valla ya bnm de 13 hazirana verdi randevuyu gaffayı yersin arayıp öne çekmeyi planlıyorum randevuyu, daha 15 günden fazla var kığıız
Sorma nasıl geçecek zaman bakalım.
Bende önce çekmek istemiştim ama sonra vazgeçtim. Belki gitmişken cinsiyetini de öğrenirim, 12+3 olacağız o zaman

CCanım rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm dualarimiz teyzenle insallah çabuk toparlar

Ama bildigim kadariyla o islem turkiyede olmuyor kan yutdisina gönderiliyor ve 2500 falan tuttugunu duymustum gecen yil belki artik başlamışlardır burdada
oluyo oluyo, olduğunu biliyorum da gerek olup olmadığını ilk kez senden duydum

Sorma nasıl geçecek zaman bakalım.
Bende önce çekmek istemiştim ama sonra vazgeçtim. Belki gitmişken cinsiyetini de öğrenirim, 12+3 olacağız o zaman
valla zaten mecbur 2 gün öne çekicem, o gün önemli bir işimiz çıktı şehir dışına çıkıyoruz. bu da demek ki 13 gün kaldı bu arada sadece ikili yaptırıp başka da test yaptırmamaya karar verdim. vatana millete hayırlı olur inşallah.

Kızlar gece gece midem çok fena uyku tutmuyor haliyle
Sanki bir öküz yemiş gibi midemde doluluk hissi nefes almakta güçlük çekiyorum iki gündür,hani desem çok yemek yedim değil su icsemde ayni şey oluyor
Kendimi çok şiş hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor

kizlar diş sorunu yasayan var mii? Benki agiz ve dis temizligine cok dikkat eder gunde 2 kez mutlaka fircalarm dislerimi ... 2 gundur 20lik disimde bi ağri vardi. bgn 3.gununde apse yapti ( ist.da dis dr.u olan kuzeni aradim: diş cekimi yapmyrz gebelikte dedi :/ bi kac gun bekle arada bu tarz agrilar olcaktr, normldr.. gecmezse dr.a git dedi... Ilac fln icin... Tamam kalsiyum azalması oluodu da hemencik olması uzdu beni. ki 20 lik disim hic sorun cikarmamisti daha önce

soda ic rahatlatir... gecen haftaki sorunum da siskinlikti benim... ayy her hafta degisik seyler oluo bedenimde... mide bulantisi disinda! bi bas, bi diz agrisi, mide siskinligi, simdi en fenasi diş... herkesin gebelik belirtileri baska baska...

emin misin cnm? ayrıca amniyosenteze gerek yok diyorsun yani?
baktirsaydim kandaki testten baktirirdim. cunku düşük riski yok. amniyosentezin az da olsa var. ben daha ince rahim agzi yetmezliginden 25 haftalik kayip yasadim. 4 gun tasadi yogun bakinda. sut sagdim verdim ve bunlar veni çok sarsti. yeni bir kayibi göze alamam. ultrasonda da sorun yok o yuzden uzulmuyorum canim.

Ama bildigim kadariyla o islem turkiyede olmuyor kan yutdisina gönderiliyor ve 2500 falan tuttugunu duymustum gecen yil belki artik başlamışlardır burdada
canim kan alinip yurt disina gonderecegiz dedi hataydaki dr m. ama üç yil once dortlum 10 da 1 cikti risk. tr de yeni deneniyordu. simdi tr de Şişli Memorial de yapiliyor kandan olan.

burada şakır şakır yagmur var hatayda. by akşam istanbula gidiyorum yarın perinatologla randevun var. hayırlısı

Canım benım de oluyo Önceleri akşamları cok yiyorum ondan oluyo sandm. Akşam öğünü azalttım ama pek kar etmedi, hala akşamları midem ve bağırsaklarım acayip şiş ve gazlı oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…