ay sorma valla ya bnm de 13 hazirana verdi randevuyu gaffayı yersinAyy ne güzel maşallah bebişlerin hepsine, sizler gittikçe ben daha da sabırsızlanıyorumGelmedi 15 haziran bir türlü
geçmiş olsun cnmMerhaba arkadaşlar nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum kanamam olduğu için hastanede yatıyordum. Bugün işe geldim şükür kanamam yok.Çok ağrılarım oluyordu meğerse idrar yollarında enfeksiyon varmış tek kullanımlık antibiyotik ile kendime geldim şükür. Progestonu günde 3 taneye çıkarttı oda beni mahvediyor yan etkisi çok. Umarım hayırlısı ile geçer bu zamanlar
geçmiş olsun cnm Allah sağ salim tamamına erdirsin inşallaaahikilim tahmin ettiğim gibi yaştan yüksek çıktı. 188 de 1 . kandan tahlil önerdi. ultrasonda tekrar bakti görüntü de down bulgusu yok. içim huzursuz değil.
emin misin cnm? ayrıca amniyosenteze gerek yok diyorsun yani?canim 38 yaşım. korkmadim pek. Çünkü 35 yasimdaki hamileligimde 353 te 1 di yaş riski. ve benim dortlum 10 da 1 çıkmıştı. ama saglam dogdu oglum. birkac senedir amniyosentez yerine anneden alinan kandan bakilabiliyor downa.
resmen pipi ayolalla ben videodan izleyince artık oğlum diye sever oldum. ben eminim oğlum olduğuna tabi kordon değilse
al sana pipi teyzesiarkadaşıma yollamıştım o kararsız kaldı ama ben eminim
Ama bildigim kadariyla o islem turkiyede olmuyor kan yutdisina gönderiliyor ve 2500 falan tuttugunu duymustum gecen yil belki artik başlamışlardır burdadaemin misin cnm? ayrıca amniyosenteze gerek yok diyorsun yani?
ay sorma valla ya bnm de 13 hazirana verdi randevuyu gaffayı yersinarayıp öne çekmeyi planlıyorum randevuyu, daha 15 günden fazla var kığıız
CCanım rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm dualarimiz teyzenle insallah çabuk toparlarBugün çok moralim bozuktu kızlar. Teyzem 8. Tüp bebek denemesinden sonra ikiz kızlarına hamile kalmıştı. 35. Haftasını bitirdi ama çok fazla ödem vardı vücudunda . Yaşından dolayı . Her tarafı şişmiş taş gibi olmuştu artık bacaklarının ağrısından Ağlar hale gelmişti . Doktor haftaya sezeryan tarihi verdi ama teyzem ağrılara dayanamadığından doktora gitti doktor karnına dokundu taş gibi olmuştu . Ayrıca kalp atışları yavaşlamış akciğeri de gelişmemişti . Hemen sezeryana alındı . Çocuklar çok şükür Dünya'ya geldi . Ama teyzem 5 saat kendine gelemedi . Şuursuzca komada gibi yattı . Doktor geldi ve aşırı kanaması OLDUĞUNU farketti . Rahim büyümüş ve ödem tutmuş bundan dolayı doğumdan sonra kendini toparlayamamış . Hemen tekrar ameliyata aldılar daha kendine gelmeden . Rahmini alıcaz dediler kankaybından gidicek yoksa . 3 saati geçik ameliyatta kaldı . Ve solunum yetmezliğinden şimdi yoğunbakımda . Lütfen dua edin hamilelerin Duası kabul olur . Bebişler bişi yiyip içemiyolar anneleri yok Allah kimseye yaşatmasın bu durumu Rabbim
oluyo oluyo, olduğunu biliyorum da gerek olup olmadığını ilk kez senden duydumAma bildigim kadariyla o islem turkiyede olmuyor kan yutdisina gönderiliyor ve 2500 falan tuttugunu duymustum gecen yil belki artik başlamışlardır burdada
valla zaten mecbur 2 gün öne çekicem, o gün önemli bir işimiz çıktı şehir dışına çıkıyoruz. bu da demek ki 13 gün kaldıSorma nasıl geçecek zaman bakalım.
Bende önce çekmek istemiştim ama sonra vazgeçtim. Belki gitmişken cinsiyetini de öğrenirim, 12+3 olacağız o zaman
soda ic rahatlatir... gecen haftaki sorunum da siskinlikti benim... ayy her hafta degisik seyler oluo bedenimde... mide bulantisi disinda! bi bas, bi diz agrisi, mide siskinligi, simdi en fenasi diş... herkesin gebelik belirtileri baska baska...Kızlar gece gece midem çok fena uyku tutmuyor haliyle
Sanki bir öküz yemiş gibi midemde doluluk hissi nefes almakta güçlük çekiyorum iki gündür,hani desem çok yemek yedim değil su icsemde ayni şey oluyor
Kendimi çok şiş hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor
teşekkür ederim canım:)geçmiş olsun cnm Allah sağ salim tamamına erdirsin inşallaaah
baktirsaydim kandaki testten baktirirdim. cunku düşük riski yok. amniyosentezin az da olsa var. ben daha ince rahim agzi yetmezliginden 25 haftalik kayip yasadim. 4 gun tasadi yogun bakinda. sut sagdim verdim ve bunlar veni çok sarsti. yeni bir kayibi göze alamam. ultrasonda da sorun yok o yuzden uzulmuyorum canim.emin misin cnm? ayrıca amniyosenteze gerek yok diyorsun yani?
canim kan alinip yurt disina gonderecegiz dedi hataydaki dr m. ama üç yil once dortlum 10 da 1 cikti risk. tr de yeni deneniyordu. simdi tr de Şişli Memorial de yapiliyor kandan olan.Ama bildigim kadariyla o islem turkiyede olmuyor kan yutdisina gönderiliyor ve 2500 falan tuttugunu duymustum gecen yil belki artik başlamışlardır burdada
Kızlar gece gece midem çok fena uyku tutmuyor haliyle
Sanki bir öküz yemiş gibi midemde doluluk hissi nefes almakta güçlük çekiyorum iki gündür,hani desem çok yemek yedim değil su icsemde ayni şey oluyor
Kendimi çok şiş hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor
Evet güzel yağıyor. Hayırlı haberler alırsın inşallah.burada şakır şakır yagmur var hatayda. by akşam istanbula gidiyorum yarın perinatologla randevun var. hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?