Canim yaklasik 1 ay once ayni sorunu yasadim. Son gun agridan bayginlik gecirecek seviyeye geldik. Doktorum botle bebege daha cok zarar veririz diyerek. Dusuk dozlu narkoz kullanilmasi sarti ile diş teki sinirlerin alinmasina izin verdi. Hic iatemeyerek yaptirdim ama dayanilacak gibi bir agri degildi benimki. Insallah senin agrin artmaz.kizlar diş sorunu yasayan var mii? Benki agiz ve dis temizligine cok dikkat eder gunde 2 kez mutlaka fircalarm dislerimi ... 2 gundur 20lik disimde bi ağri vardi. bgn 3.gununde apse yapti( ist.da dis dr.u olan kuzeni aradim: diş cekimi yapmyrz gebelikte dedi :/ bi kac gun bekle arada bu tarz agrilar olcaktr, normldr.. gecmezse dr.a git dedi... Ilac fln icin... Tamam kalsiyum azalması oluodu da hemencik olması uzdu beni. ki 20 lik disim hic sorun cikarmamisti daha önce
Hayırlı olsun ben burda bebeği zor gördüm hatta göremedim sen cinsiyetini nasıl anladın canım:)sağolun kızlarben bildim cinsiyetini..
bu fotolarındada çıkıntısı yok ama ben eminim erkek bu sıpa
Aynı dün bnmde öyleydi sanki orada bi boşluk falnda varmış gibi anlamadım bnde ve o kdr çok tuvalete gittimki çok anormaldi ve dün üç ayim bitti ama aynı ağrı bendede vardıKızlar nasıl soracam onu da bilmiyorum ama korktum.. kızlar alt tarafta yani vajina da ağrısı olan var mı benim arada bi anda bi ağrı giriyor korkuyorum önemli midir? Yoksa rahim genişlemesine bağlı olabilir mi bilemiyorum
Allah yavrularina bağışlasın inşallah aminnnnCCanım rabbim şifa versin inşallah çok üzüldüm dualarimiz teyzenle insallah çabuk toparlar
Geçmiş olsun tatlım şimdi iyisindir umarım ...Merhaba arkadaşlar nasılsınız? 2-3 gündür giremiyorum kanamam olduğu için hastanede yatıyordum. Bugün işe geldim şükür kanamam yok.Çok ağrılarım oluyordu meğerse idrar yollarında enfeksiyon varmış tek kullanımlık antibiyotik ile kendime geldim şükür. Progestonu günde 3 taneye çıkarttı oda beni mahvediyor yan etkisi çok. Umarım hayırlısı ile geçer bu zamanlar
Özel sektörde çalıştığını yazmışsın yerinede kimsenin olmadığını yazmışsın tatlım bende özel sektörde çalışıyorum aynı şekilde benimde yerime bakacak kimse yok doğum iznini nasıl alıcaksın merak ettim sormak istedim normalde 4 ay izin var ama benim patronlar 3 ay falan dedi ama illaki yerine geçici birsini bul öyle izne çık dedi nasıl birisini bulucam bilmiyorum sen nasıl yapıcan merak ettimde sormak istedim...Teşekkürler vermez mi 4 gün istirahat verdi ama özel sektör ne mümkün gelmemekYerime sürekli kimse yok maalesef.Sende dikkat et kendine
Canım benimde vajina ağrım oluyordu geçen hafta dr. ma gittim sordum oda normal dedi ordaki damarlar büyüyormuş genişliyormuş kan oraya daha çok ponpalanıyormuş o yüzden çok şiddetli ağrı ve kesilmeyen sürekli ağrıması olmadığı sürece korkma dedi bana...Kızlar nasıl soracam onu da bilmiyorum ama korktum.. kızlar alt tarafta yani vajina da ağrısı olan var mı benim arada bi anda bi ağrı giriyor korkuyorum önemli midir? Yoksa rahim genişlemesine bağlı olabilir mi bilemiyorum
gunaydın kızlar dun gece yıne kotu ruya gordum bebegımı kaybetmıstım
sureklı dusundugumuz ıcın oluyo sanırım bende hastaneye gıdıyorum acıle sıkıntım yok kanamamda yok dıyorumkı bebegım öldu bakın bakmıyolar doktor doktor gezıyodumbende yoğun bakımdaydım bebeğim doğmuş.. Hamilelerin kabu s kötü rüya görmesi normalmiş.. Hayra yormak lazım.
sureklı dusundugumuz ıcın oluyo sanırım bende hastaneye gıdıyorum acıle sıkıntım yok kanamamda yok dıyorumkı bebegım öldu bakın bakmıyolar doktor doktor gezıyodum
evet canım ev hanımıyım Allah bebeklerımızı bıze bagıslasınaynen kafaya takmam lazım Rabbime emanet hepsi.. Ev hanımımısın
evet canım ev hanımıyım Allah bebeklerımızı bıze bagıslasın
ayın 2 sınde dr gıtcem gun vercekler buyuk ıhtımal ınş yolunda gıder hersey sen yaptırdınmıevde daha çok evham yaparsın.. Boş vaktin epeyce olduğu için.. Olumlu şeyler düşün ikili test yaptırdınmı
gunaydın kızlar dun gece yıne kotu ruya gordum bebegımı kaybetmıstım
ayın 2 sınde dr gıtcem gun vercekler buyuk ıhtımal ınş yolunda gıder hersey sen yaptırdınmı
sanırım 20 haftalık bebegımı kaybettıgımden oluyo bu bana azcı agrım olsa budamı hasta dıye dusunuyorum :sCanım sen çok kafaya takıyosun heralde. Bi bebek girip çıkıyo gördün, şimdi de kaybettiğini gördün. Rahat olmaya çalış. Geleceği hayal et, bebekle beraber bişeyler yapıyoken falan, kafanı güzel şeylerle doldur.
ınsallah guzel haberler alırız canımbenim ay'ın 2 sinde randevum 11.haftaya giriyorum..Ama 10 undan sonra yaptıracağım
ruyalar tersine cikarmis canim hiccc uzulme sen .. bilincaltindaki bebegini kaybedecem korkusundanda biran once siyril ne olur kuzum .. git.kocana sar kafayi :)gunaydın kızlar dun gece yıne kotu ruya gordum bebegımı kaybetmıstım
hahaha ona gece 4 te sardım zaten uykudan uyandım baktım dizi izlıyo karpuz dograsana bana dedım dogradı getırdı :d su odayı topla dedım azcık dalaştık sonra baktım topluyoruyalar tersine cikarmis canim hiccc uzulme sen .. bilincaltindaki bebegini kaybedecem korkusundanda biran once siyril ne olur kuzum .. git.kocana sar kafayi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?