2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim yaklasik 1 ay once ayni sorunu yasadim. Son gun agridan bayginlik gecirecek seviyeye geldik. Doktorum botle bebege daha cok zarar veririz diyerek. Dusuk dozlu narkoz kullanilmasi sarti ile diş teki sinirlerin alinmasina izin verdi. Hic iatemeyerek yaptirdim ama dayanilacak gibi bir agri degildi benimki. Insallah senin agrin artmaz.

Günaydın kızlar nasılsınız pazartesi ikili test için randevum var inşallah bi sorun çıkmaz kızlar ya dun gece acayip basım agrıdı inanilmaz şekilde sıkıca sardim basımı yasli teyzeler gibi beni bundan sonra çok stresli günler bekliyor ev tasiycam tamirat isleri var puffff şimdiden Yoruldum

Aynı dün bnmde öyleydi sanki orada bi boşluk falnda varmış gibi anlamadım bnde ve o kdr çok tuvalete gittimki çok anormaldi ve dün üç ayim bitti ama aynı ağrı bendede vardı

Geçmiş olsun tatlım şimdi iyisindir umarım ...

Teşekkürler vermez mi 4 gün istirahat verdi ama özel sektör ne mümkün gelmemek Yerime sürekli kimse yok maalesef.Sende dikkat et kendine
Özel sektörde çalıştığını yazmışsın yerinede kimsenin olmadığını yazmışsın tatlım bende özel sektörde çalışıyorum aynı şekilde benimde yerime bakacak kimse yok doğum iznini nasıl alıcaksın merak ettim sormak istedim normalde 4 ay izin var ama benim patronlar 3 ay falan dedi ama illaki yerine geçici birsini bul öyle izne çık dedi nasıl birisini bulucam bilmiyorum sen nasıl yapıcan merak ettimde sormak istedim...

Canım benimde vajina ağrım oluyordu geçen hafta dr. ma gittim sordum oda normal dedi ordaki damarlar büyüyormuş genişliyormuş kan oraya daha çok ponpalanıyormuş o yüzden çok şiddetli ağrı ve kesilmeyen sürekli ağrıması olmadığı sürece korkma dedi bana...

bende yoğun bakımdaydım bebeğim doğmuş.. Hamilelerin kabu s kötü rüya görmesi normalmiş.. Hayra yormak lazım.
sureklı dusundugumuz ıcın oluyo sanırım bende hastaneye gıdıyorum acıle sıkıntım yok kanamamda yok dıyorumkı bebegım öldu bakın bakmıyolar doktor doktor gezıyodum

sureklı dusundugumuz ıcın oluyo sanırım bende hastaneye gıdıyorum acıle sıkıntım yok kanamamda yok dıyorumkı bebegım öldu bakın bakmıyolar doktor doktor gezıyodum

aynen kafaya takmam lazım Rabbime emanet hepsi.. Ev hanımımısın

gunaydın kızlar dun gece yıne kotu ruya gordum bebegımı kaybetmıstım

Canım sen çok kafaya takıyosun heralde. Bi bebek girip çıkıyo gördün, şimdi de kaybettiğini gördün. Rahat olmaya çalış. Geleceği hayal et, bebekle beraber bişeyler yapıyoken falan, kafanı güzel şeylerle doldur.

sanırım 20 haftalık bebegımı kaybettıgımden oluyo bu bana azcı agrım olsa budamı hasta dıye dusunuyorum :s

ruyalar tersine cikarmis canim hiccc uzulme sen .. bilincaltindaki bebegini kaybedecem korkusundanda biran once siyril ne olur kuzum .. git.kocana sar kafayi :)
hahaha ona gece 4 te sardım zaten uykudan uyandım baktım dizi izlıyo karpuz dograsana bana dedım dogradı getırdı :d su odayı topla dedım azcık dalaştık sonra baktım topluyo gecenın 4 unde temızlık yaptırdım

Kızlar herkese mrb 2014 aralık annesiyim bi sene önce sizin gibiydim bi düşüğüm vardı budamı öyle olacak derken şükür oğluşum şuan yanımda ve maşallah 5 aylık olduk anne olmak sanıldığı kadar kolay değilmiş çok zorlandım ama güzel bi duygu size tavsiyelerimi yazmak için girdim birazdan sıralayacağım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…