2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Allah saglık uzun omur versın evladına canım benımde 2 dusuk bir 5 aylık kayıp ıkıde oglum var bıde bu karnımdakı rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın ıns

sanırım 20 haftalık bebegımı kaybettıgımden oluyo bu bana azcı agrım olsa budamı hasta dıye dusunuyorum :s

Düşük yapıp sonra sağlıklı bebekler doğuran bi sürü örnek var canım. Aklına kötü şeyler getirme, pozitif ol :) Benim ilk bebeğim, ağrım sızım da var ama sürekli doktora gtmem, arayıp şu ağrım var bu ağrım var da demem. Hakkımda hayırlısı, o bana kısmetse her türlü doğacak benim bebeğim olacak, kısmet de değilse ben ne yapsam da benimle olamayacak. Ama ben hep iyi ihtimale odaklanıyorum, aralıkta doğacak kucağıma da alıcam, başka şansı yok :) Sen de öyle yap, doğuma ve doğum sonrasına odaklanmaya çalış canım :)

Canım normal doğumsa doğum hikayeni de yazar msn kısaca :) Ben normal istiyorum da çok merak ediyorum nasıl oluyo die :)

1- hiç bişeyi kafanıza takmayın bulantınız bile olsa hayattan zevk alın hamilelik günleri özleniyo 9 ay bulantı cektim 42. Haftada doğurdum ve doğumdan önceki gece bulantısı olan bi insan olarak söylüyorum gelip geçici
2-doğum yapacak hastaneleri iyi araştırın ben çok dolandım özelde baktım hep sezeryan ve cok fazla parası gidiyim devlette doğuruyum normal oldu ama çok zor iyleştim keşke özel hastanede yapsaydım dedim dr azarlıyo falan medicana pahalı diye duydum ama öyle değilmiş doğum paketleri var 2700 e kontroller ve doğum yapmış bi ark bizden
3-hastanede doğumdan sonra bebek göğsümü tutamadı ucu yoktu süt sağma makinesi vermediler cocugum sarılık oldu neymiş göğsün yara olurmus o hemşireleri boğmak istyorum eve çıkınca kendim lancinohun iki hazneli olanından aldım asla yara yapmıyo cok rahatlıkmış biberonla verin gaz yapmayan dr brows cam olanı işe yarıyo
4-bebişe en küçük kıyafetlerden alın o aldıklarımz hep büyük oldu doğumdan sonra gidip bi kac tane hastane çıkısı aldım küçük olsun diye
5-bebek sabaha kadar sallanmak istiyodu salladım durmadı gazımız vardı kraftın 15 kg ma kadar olan sallanan beşikleri vatmış mama sandalyesi oluyo ve ben suan farkettim keşke ondan aldaydım bambu aldım bende pişmanım
6-şimdiden gece bol bol uyuyun sürekli uyanıyosun geceleri 2 saate bir hamilryken ne rahatmışım diyorum gece uyuyamıyorm diye kalkar tv izlerdim şimdiki aklım olsa uyurum
Bu kadar arkadaslar şimdilik bunlarda ne var diyceksiniz ama doğumdan sonra anlayacaksınız beni hayırlı doğumlar:)

Allah saglık uzun omur versın evladına canım benımde 2 dusuk bir 5 aylık kayıp ıkıde oglum var bıde bu karnımdakı rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın ıns
Maşallah ya ben ikinci cocuğa hiç cesaret edemem gibi geliyo kendime bile vakit ayıramıyorm

ah işte elimde deıl benımkı dusuk deıldı canım hasta oldugu ıcın gebelık sonlandırıldı 5 aylıkken aynı hastalıgın tekrarlama olasılıgı oldugundan korkum 5 6 ayını gecene kadar ne yapsamda korkularımı yenemem sanırım

Canım normal doğumsa doğum hikayeni de yazar msn kısaca :) Ben normal istiyorum da çok merak ediyorum nasıl oluyo die :)
Ben kendimi paraladım normal yapacam diye:) özelde para için hep sezeryan yok bebek iri falan neyse son ay devlete gittim 42 de doğurdum hiç sancım yok makyajımı yaptım sacım fönlü havam var işte günün dolmuş alalım seni dediler yattım ben orda bağıranlara falan ay bilerek bağrıyolar falan diyorm daha hiç açılmam olmadı sonra serum taktılar sancı başlatıcı ama suni sancı değil gene açılma olmadı 7 saat geçti rahime bi ilac koydular rahmi yumuşatıyomuş başladı açılma 13 saat oldu açılma oldukça ağrı geliyo adet sancısı oluyoya onun on katı falan en son doktora bağırdığımı hatırlıyorum benim tuvalete gitmem lazım yoksa yatak batacak diye doktor güldü bi baktı hadi ıkın doğuma alalım dedi bi ıkındım hemen çıktı bebek ne sancı kaldı ne bişey ama benim sanırım çatım dardı dikişim 5 saat sürdü 2 de doğum yapıp sabah 7 de odamdaydım iyleşme sezeryana göre daha kolay en fazla 20 gün acır sonra birden düzelmişsin farketmiyosun ama ben çantama makyaj mal ve sac düzleştricimi aldım ki doğumdan sonra yapacam nerdeee:)))ama güzel bi duygu

Maşallah ya ben ikinci cocuğa hiç cesaret edemem gibi geliyo kendime bile vakit ayıramıyorm
bı zaman sonra istiyceksın oncelıkle suankı bebegın yanlız kalmasın dıye bı kardesı olsun dıe benım ıkısının arasından 9 sene gectı bebek özlemı oldu bazen bende korkuyorum sıfırdan bı cocugu buyutmeye yenıden uykusuz geceler hastalıklar tuvalet egıtımlerı okul korkutsada annelık guzel eşime kalsa bı tane daha yapcakmıs 4 cocuk aman Allahım

dun gece alasılan hepımızın kabus gecesıymıs.zaten uykular haram oldu uyuyuncada boyle kotu seyler gormek uzucu.benımde kanamam vardı bır pedı dolduracak kadar hastaneye gıdıyorum kımse benımle ılgılenmıyor.dusurdummu dusurmedımmı bılmeden kanamam durmus ve uyandım.

Her kadın gibi doğumdan çıktım eşime eğer bi çocuk daha iste şimdiden boşanalım hepsi senin yüzündn dediğimi hatırlıyorum:)

kız ne guldum duzlestırıcı catın dar olsa o kadar kolay cıkmazdı bebek bende ılk oglumda 13 saat sancının ardından 2,5 cm acıklıkla doguma alındım ebe rahmıme kadar nesterı vurdu tam uyusmadan o kadar canım yandıkı sonra hasta bakıcıyı cagırdı karnıma çöktü kadın koluyla ıte ıte zorla dogurttular benı ılk dogumum cok kotuydu ıkıncıde ise 3 4 saat sancı cektıkten sonra bı ıkındım ıkıncı ıkınmada bası cıktı sonra vucudu zaten hemen kayıyo kolay oldu ıns bundada kolay olur ben sezeryandan korkuyorum ıns normal dogum yaparım bunuda

aynı benım ruyam gıbı kımse ılgılenmıyodu bende kanama yoktu ama bebek öldu dıyodum

Her kadın gibi doğumdan çıktım eşime eğer bi çocuk daha iste şimdiden boşanalım hepsi senin yüzündn dediğimi hatırlıyorum:)
ben dogum yaparken kocasına beddua okuyanlarda oldu bı zaman sonra o acının nasıl bıse oldugunu unutcaksın bende oyle oldu kaybettıgım bebegımı normal dogumla dogurdum dogum bu kadar acıtıyomuydu dıye dusunmustum

Geçmiş olsun canım İnşallah tekrarlamaz bu sefer aralıkta hep beraber bebeklerimizi kucağımıza alırız :)

Biraz acılı oldu ama tavsiye ederim diyosun yani :) İnşallah bana da normal doğum kısmet olur canım. Ağrı acı olsa da karnımda kesik istemiyorum, bi de normal olunca hemen toparlanılıyormuş

2 li test sonucunu alan arkadaşlar sizin kan değerleriniz nasıl çıktı acaba? ben şimdi netten baktım kan sonucuma şu şekilde ,sonucum umarım iyidir....
Serbest Beta HCG 28.7
PAPP-A 0.957

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…