Allah saglık uzun omur versın evladına canım benımde 2 dusuk bir 5 aylık kayıp ıkıde oglum var bıde bu karnımdakı rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın ınsKızlar herkese mrb 2014 aralık annesiyim bi sene önce sizin gibiydim bi düşüğüm vardı budamı öyle olacak derken şükür oğluşum şuan yanımda ve maşallah 5 aylık olduk anne olmak sanıldığı kadar kolay değilmiş çok zorlandım ama güzel bi duygu size tavsiyelerimi yazmak için girdim birazdan sıralayacağım:)
sanırım 20 haftalık bebegımı kaybettıgımden oluyo bu bana azcı agrım olsa budamı hasta dıye dusunuyorum :s
Kızlar herkese mrb 2014 aralık annesiyim bi sene önce sizin gibiydim bi düşüğüm vardı budamı öyle olacak derken şükür oğluşum şuan yanımda ve maşallah 5 aylık olduk anne olmak sanıldığı kadar kolay değilmiş çok zorlandım ama güzel bi duygu size tavsiyelerimi yazmak için girdim birazdan sıralayacağım:)
Maşallah ya ben ikinci cocuğa hiç cesaret edemem gibi geliyo kendime bile vakit ayıramıyormAllah saglık uzun omur versın evladına canım benımde 2 dusuk bir 5 aylık kayıp ıkıde oglum var bıde bu karnımdakı rabbım evlatlarımızı bıze bagıslasın ıns
ah işte elimde deıl benımkı dusuk deıldı canım hasta oldugu ıcın gebelık sonlandırıldı 5 aylıkken aynı hastalıgın tekrarlama olasılıgı oldugundan korkum 5 6 ayını gecene kadar ne yapsamda korkularımı yenemem sanırımDüşük yapıp sonra sağlıklı bebekler doğuran bi sürü örnek var canım. Aklına kötü şeyler getirme, pozitif ol :) Benim ilk bebeğim, ağrım sızım da var ama sürekli doktora gtmem, arayıp şu ağrım var bu ağrım var da demem. Hakkımda hayırlısı, o bana kısmetse her türlü doğacak benim bebeğim olacak, kısmet de değilse ben ne yapsam da benimle olamayacak. Ama ben hep iyi ihtimale odaklanıyorum, aralıkta doğacak kucağıma da alıcam, başka şansı yok :) Sen de öyle yap, doğuma ve doğum sonrasına odaklanmaya çalış canım :)
Ben kendimi paraladım normal yapacam diye:) özelde para için hep sezeryan yok bebek iri falan neyse son ay devlete gittim 42 de doğurdum hiç sancım yok makyajımı yaptım sacım fönlü havam var işte günün dolmuş alalım seni dediler yattım ben orda bağıranlara falan ay bilerek bağrıyolar falan diyorm daha hiç açılmam olmadı sonra serum taktılar sancı başlatıcı ama suni sancı değil gene açılma olmadı 7 saat geçti rahime bi ilac koydular rahmi yumuşatıyomuş başladı açılma 13 saat oldu açılma oldukça ağrı geliyo adet sancısı oluyoya onun on katı falan en son doktora bağırdığımı hatırlıyorum benim tuvalete gitmem lazım yoksa yatak batacak diye doktor güldü bi baktı hadi ıkın doğuma alalım dedi bi ıkındım hemen çıktı bebek ne sancı kaldı ne bişey ama benim sanırım çatım dardı dikişim 5 saat sürdü 2 de doğum yapıp sabah 7 de odamdaydım iyleşme sezeryana göre daha kolay en fazla 20 gün acır sonra birden düzelmişsin farketmiyosun ama ben çantama makyaj mal ve sac düzleştricimi aldım ki doğumdan sonra yapacam nerdeee:)))ama güzel bi duyguCanım normal doğumsa doğum hikayeni de yazar msn kısaca :) Ben normal istiyorum da çok merak ediyorum nasıl oluyo die :)
bı zaman sonra istiyceksın oncelıkle suankı bebegın yanlız kalmasın dıye bı kardesı olsun dıe benım ıkısının arasından 9 sene gectı bebek özlemı oldu bazen bende korkuyorum sıfırdan bı cocugu buyutmeye yenıden uykusuz geceler hastalıklar tuvalet egıtımlerı okul korkutsada annelık guzel eşime kalsa bı tane daha yapcakmısMaşallah ya ben ikinci cocuğa hiç cesaret edemem gibi geliyo kendime bile vakit ayıramıyorm
Her kadın gibi doğumdan çıktım eşime eğer bi çocuk daha iste şimdiden boşanalım hepsi senin yüzündn dediğimi hatırlıyorum:)bı zaman sonra istiyceksın oncelıkle suankı bebegın yanlız kalmasın dıye bı kardesı olsun dıe benım ıkısının arasından 9 sene gectı bebek özlemı oldu bazen bende korkuyorum sıfırdan bı cocugu buyutmeye yenıden uykusuz geceler hastalıklar tuvalet egıtımlerı okul korkutsada annelık guzel eşime kalsa bı tane daha yapcakmıs4 cocuk aman Allahım
kız ne guldumBen kendimi paraladım normal yapacam diye:) özelde para için hep sezeryan yok bebek iri falan neyse son ay devlete gittim 42 de doğurdum hiç sancım yok makyajımı yaptım sacım fönlü havam var işte günün dolmuş alalım seni dediler yattım ben orda bağıranlara falan ay bilerek bağrıyolar falan diyorm daha hiç açılmam olmadı sonra serum taktılar sancı başlatıcı ama suni sancı değil gene açılma olmadı 7 saat geçti rahime bi ilac koydular rahmi yumuşatıyomuş başladı açılma 13 saat oldu açılma oldukça ağrı geliyo adet sancısı oluyoya onun on katı falan en son doktora bağırdığımı hatırlıyorum benim tuvalete gitmem lazım yoksa yatak batacak diye doktor güldü bi baktı hadi ıkın doğuma alalım dedi bi ıkındım hemen çıktı bebek ne sancı kaldı ne bişey ama benim sanırım çatım dardı dikişim 5 saat sürdü 2 de doğum yapıp sabah 7 de odamdaydım iyleşme sezeryana göre daha kolay en fazla 20 gün acır sonra birden düzelmişsin farketmiyosun ama ben çantama makyaj mal ve sac düzleştricimi aldım ki doğumdan sonra yapacam nerdeee:)))ama güzel bi duygu
aynı benım ruyam gıbı kımse ılgılenmıyodu bende kanama yoktu ama bebek öldu dıyodumdun gece alasılan hepımızın kabus gecesıymıs.zaten uykular haram oldu uyuyuncada boyle kotu seyler gormek uzucu.benımde kanamam vardı bır pedı dolduracak kadar hastaneye gıdıyorum kımse benımle ılgılenmıyor.dusurdummu dusurmedımmı bılmeden kanamam durmus ve uyandım.
ben dogum yaparken kocasına beddua okuyanlarda olduHer kadın gibi doğumdan çıktım eşime eğer bi çocuk daha iste şimdiden boşanalım hepsi senin yüzündn dediğimi hatırlıyorum:)
ah işte elimde deıl benımkı dusuk deıldı canım hasta oldugu ıcın gebelık sonlandırıldı 5 aylıkken aynı hastalıgın tekrarlama olasılıgı oldugundan korkum 5 6 ayını gecene kadar ne yapsamda korkularımı yenemem sanırım
ınsallah canım ilk işim boynunu koklamak olcak kucagıma alıncaGeçmiş olsun canım İnşallah tekrarlamaz bu sefer aralıkta hep beraber bebeklerimizi kucağımıza alırız :)
Ben kendimi paraladım normal yapacam diye:) özelde para için hep sezeryan yok bebek iri falan neyse son ay devlete gittim 42 de doğurdum hiç sancım yok makyajımı yaptım sacım fönlü havam var işte günün dolmuş alalım seni dediler yattım ben orda bağıranlara falan ay bilerek bağrıyolar falan diyorm daha hiç açılmam olmadı sonra serum taktılar sancı başlatıcı ama suni sancı değil gene açılma olmadı 7 saat geçti rahime bi ilac koydular rahmi yumuşatıyomuş başladı açılma 13 saat oldu açılma oldukça ağrı geliyo adet sancısı oluyoya onun on katı falan en son doktora bağırdığımı hatırlıyorum benim tuvalete gitmem lazım yoksa yatak batacak diye doktor güldü bi baktı hadi ıkın doğuma alalım dedi bi ıkındım hemen çıktı bebek ne sancı kaldı ne bişey ama benim sanırım çatım dardı dikişim 5 saat sürdü 2 de doğum yapıp sabah 7 de odamdaydım iyleşme sezeryana göre daha kolay en fazla 20 gün acır sonra birden düzelmişsin farketmiyosun ama ben çantama makyaj mal ve sac düzleştricimi aldım ki doğumdan sonra yapacam nerdeee:)))ama güzel bi duygu
aynen ben ıkıncıde odaya geldıgım anda kalktım ayaga yurudumBiraz acılı oldu ama tavsiye ederim diyosun yani :) İnşallah bana da normal doğum kısmet olur canım. Ağrı acı olsa da karnımda kesik istemiyorum, bi de normal olunca hemen toparlanılıyormuş
ınsallah canım ilk işim boynunu koklamak olcak kucagıma alınca
cennet kokusu derler o kokuya cok huzur verıyo ya off aylar cabuk geçinnndi mi :) ben de bebeklerin boynunu koklamayı çok severim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?