2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar dün bende gittim doktora 2 li test için kan alındı 10 gün sonra belli olur dediler cinsiyetinide %90 erkek dedi bir daha randevu 1 ay sonra artık

İnş normal olur ya ne biliyim resim cektrcemya güya yapacam güzel çıkacam falan :)ama doğumda arada bi aynaya baktım ben ben değildim ne sac kalmıs berbattı:)ama cok yırtıgım oldu makata kadar oralara hep doktor sekıl verdi bide diyoki hiç doğum yapmamış gibi diktim cok iç dikişin var hemen ikinciyi düşünme toparlanamazsn dedi doğumum kolaydıda dikiş mahvetti beni içini parçalamış dedi doktor ama dogurdugum minnacık 3200 gr

E
Biraz acılı oldu ama tavsiye ederim diyosun yani :) İnşallah bana da normal doğum kısmet olur canım. Ağrı acı olsa da karnımda kesik istemiyorum, bi de normal olunca hemen toparlanılıyormuş
Evet canım normalde hani derlerya cıktığıı an acısı gidiyo rahatlıyosun

Canimcim benim yengem de ucuzlerinden sonra kendi kendine hamile kaldı. Onunda hastalıkları yüzünden 5. Ayında hamileligine son verildi. Onun ardından tekrar hamile kaldı. Şimdi Maşaallah sağlıklı 1.5 yasinda bir cimcimemiz var

Simdi bende normal doğumdan korktum sanki

Aaaaaaa niye kesiyorlar yaaa. ciddi ciddi korktum

yok kız cok guzel kılosu benım ılkı 3 300 ıkıncı 2 900 du o dikişler fena ya benımkını kadın nasıl diktiyse hapsırmamla ıkısı patladı enfeksıyon kaptı 15 gun oturamamıstım

ma
şallah ALLah nazardan saklasın ıns benımkıde sag saglım gelır

ha soyle iste baska seylere odaklan :)

allahim korusun bebisini yazdiklarini okudum ve zaten normal.dogum istemuyordum simdi hic istemiyorum :) benin yegenim gunduzu gece geceyi gunduz etmisti 1 sene ablam uyumadi gazdan dolayi hep agladi bebis korkum o seninki nasil uykulari

Simdi bende normal doğumdan korktum sanki
yok canım korkma ben cahıllık yaptım nişanım gelınce hemen hastaneye yattım gelen parmak atıyo gıden parmak atıyo bunu nasıp olurda normal dogurursam sancılarım sıklaşana kadar gıtmıcem benım kuzenım dogum yaptı hıc korkulcak bıse deılmıs dıo cok rahat dogum yapmıs

Riskli bir hamileligin yoksa ucak sıkıntı olmuyor. Yinede gelmeden önce doktoruna sorarsin. Son aylara doğru uçağa almıyorlar diye biliyorum.
Karnimiz nezaman siser yani giderken sorun olmaz da donuate 6. Ayin sonuna geliorum sanirim sismis olur muyum acaba. Biraz ucmaktan korluyorum ama cok ozledim gitmek istiyorum

Kizlar ucmak hakkinda bilginiz var mi? Ben temmuzda turkiyeye gelmek istiyorum ama bi tedirginlik var icimde
merabalar uçağa binmeden önce doktordan rapor isteniyor uçmaya bir sıkıntısı yoktur diye ama o da kaçıncı aydan sonra isteniyor tam bilgim yok sadece kuzenim hep rapor alıyordu ondan dolayı biliyorum

allahım neler okuyorum oyle.bende ne olursa olsun normal dogum ısteyenlerdenım.benı korkutan sancı degılde.o kesım ve dıkıs anı o nasıl bır acı acaba uyusturmak ıcın bısey yapmıyorlarmı yada nekdar etkılı..

Karnimiz nezaman siser yani giderken sorun olmaz da donuate 6. Ayin sonuna geliorum sanirim sismis olur muyum acaba. Biraz ucmaktan korluyorum ama cok ozledim gitmek istiyorum
Benim abimler de yurt disindaydi. 8. Aya kadar yengem uçtu. Ama korkunu yenmen lazım heyecan korku etki edebilir belki. Bende cok ozledim ailemi. bende temmuzda gitcem 12 saat yol gitcem arabayla.

Canım sezeryan dha zor normalde sancını çok hissediyosun canın yanıyo ama hemen geçiyo doğurunca rahatlıyosun sezeryan ömür boyu çekeceksin herşeyin normali güzel hele beni aradılar arkadslarım ben çok kibarcığım biraz sen o ali nazik halinle normal yaptınya helal diye dalga geçtiletbence önce normali düşün bak geldi geçti resimlerime baktımda eve gelince hemen ayaklanmışım bi otururken sıkıntılıydım de cahillik işte süt sağma alsaydım en başından uyuyup dinlenecektim biraz acemilik bakalım siz neler yaşayacaksınız

Canım onu hissetmiyosun bile uyuşturuyolar doğumdan önce ben kesik attıklarını sonradan duydum bilmiyodum bile korkma valla bak öyle hissetmiyosun hayalindeki gibi oldu bitti oluyo sancım geldi yukardan çöktü suyla kayıyo zaten pırt çıktı bebiş doğum masasına yattım saate baktım iki dk içinde doğurdum korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…