İnş normal olur ya ne biliyim resim cektrcemya güya yapacam güzel çıkacam falan :)ama doğumda arada bi aynaya baktım ben ben değildim ne sac kalmıs berbattı:)ama cok yırtıgım oldu makata kadar oralara hep doktor sekıl verdi bide diyoki hiç doğum yapmamış gibi diktim cok iç dikişin var hemen ikinciyi düşünme toparlanamazsn dedi doğumum kolaydıda dikiş mahvetti beni içini parçalamış dedi doktor ama dogurdugum minnacık 3200 grkız ne guldumduzlestırıcı catın dar olsa o kadar kolay cıkmazdı bebek bende ılk oglumda 13 saat sancının ardından 2,5 cm acıklıkla doguma alındım ebe rahmıme kadar nesterı vurdu tam uyusmadan o kadar canım yandıkı sonra hasta bakıcıyı cagırdı karnıma çöktü kadın koluyla ıte ıte zorla dogurttular benı ılk dogumum cok kotuydu ıkıncıde ise 3 4 saat sancı cektıkten sonra bı ıkındım ıkıncı ıkınmada bası cıktı sonra vucudu zaten hemen kayıyo kolay oldu ıns bundada kolay olur ben sezeryandan korkuyorum ıns normal dogum yaparım bunuda
Evet canım normalde hani derlerya cıktığıı an acısı gidiyo rahatlıyosunBiraz acılı oldu ama tavsiye ederim diyosun yani :) İnşallah bana da normal doğum kısmet olur canım. Ağrı acı olsa da karnımda kesik istemiyorum, bi de normal olunca hemen toparlanılıyormuş
Olasilik kac cikti canim bende 1 saat sonra alcam sonuçları2 li test sonucunu alan arkadaşlar sizin kan değerleriniz nasıl çıktı acaba? ben şimdi netten baktım kan sonucuma şu şekilde ,sonucum umarım iyidir....
Serbest Beta HCG 28.7
PAPP-A 0.957
Canimcim benim yengem de ucuzlerinden sonra kendi kendine hamile kaldı. Onunda hastalıkları yüzünden 5. Ayında hamileligine son verildi. Onun ardından tekrar hamile kaldı. Şimdi Maşaallah sağlıklı 1.5 yasinda bir cimcimemiz varah işte elimde deıl benımkı dusuk deıldı canım hasta oldugu ıcın gebelık sonlandırıldı 5 aylıkken aynı hastalıgın tekrarlama olasılıgı oldugundan korkum 5 6 ayını gecene kadar ne yapsamda korkularımı yenemem sanırım
Simdi bende normal doğumdan korktum sankikız ne guldumduzlestırıcı catın dar olsa o kadar kolay cıkmazdı bebek bende ılk oglumda 13 saat sancının ardından 2,5 cm acıklıkla doguma alındım ebe rahmıme kadar nesterı vurdu tam uyusmadan o kadar canım yandıkı sonra hasta bakıcıyı cagırdı karnıma çöktü kadın koluyla ıte ıte zorla dogurttular benı ılk dogumum cok kotuydu ıkıncıde ise 3 4 saat sancı cektıkten sonra bı ıkındım ıkıncı ıkınmada bası cıktı sonra vucudu zaten hemen kayıyo kolay oldu ıns bundada kolay olur ben sezeryandan korkuyorum ıns normal dogum yaparım bunuda
canm başka birşey yazmıyor sonuç ekletir yazıyor ekide nette yokOlasilik kac cikti canim bende 1 saat sonra alcam sonuçları
Aaaaaaa niye kesiyorlar yaaa. ciddi ciddi korktumİnş normal olur ya ne biliyim resim cektrcemya güya yapacam güzel çıkacam falan :)ama doğumda arada bi aynaya baktım ben ben değildim ne sac kalmıs berbattı:)ama cok yırtıgım oldu makata kadar oralara hep doktor sekıl verdi bide diyoki hiç doğum yapmamış gibi diktim cok iç dikişin var hemen ikinciyi düşünme toparlanamazsn dedi doğumum kolaydıda dikiş mahvetti beni içini parçalamış dedi doktor ama dogurdugum minnacık 3200 gr
Riskli bir hamileligin yoksa ucak sıkıntı olmuyor. Yinede gelmeden önce doktoruna sorarsin. Son aylara doğru uçağa almıyorlar diye biliyorum.Kizlar ucmak hakkinda bilginiz var mi? Ben temmuzda turkiyeye gelmek istiyorum ama bi tedirginlik var icimde
yok kız cok guzel kılosu benım ılkı 3 300 ıkıncı 2 900 du o dikişler fena ya benımkını kadın nasıl diktiyse hapsırmamla ıkısı patladı enfeksıyon kaptı 15 gun oturamamıstımİnş normal olur ya ne biliyim resim cektrcemya güya yapacam güzel çıkacam falan :)ama doğumda arada bi aynaya baktım ben ben değildim ne sac kalmıs berbattı:)ama cok yırtıgım oldu makata kadar oralara hep doktor sekıl verdi bide diyoki hiç doğum yapmamış gibi diktim cok iç dikişin var hemen ikinciyi düşünme toparlanamazsn dedi doğumum kolaydıda dikiş mahvetti beni içini parçalamış dedi doktor ama dogurdugum minnacık 3200 gr
şallah ALLah nazardan saklasın ıns benımkıde sag saglım gelırCanimcim benim yengem de ucuzlerinden sonra kendi kendine hamile kaldı. Onunda hastalıkları yüzünden 5. Ayında hamileligine son verildi. Onun ardından tekrar hamile kaldı. Şimdi Maşaallah sağlıklı 1.5 yasinda bir cimcimemiz var
ha soyle iste baska seylere odaklan :)hahaha ona gece 4 te sardım zaten uykudan uyandım baktım dizi izlıyo karpuz dograsana bana dedım dogradı getırdı :d su odayı topla dedım azcık dalaştık sonra baktım topluyogecenın 4 unde temızlık yaptırdım
allahim korusun bebisini yazdiklarini okudum ve zaten normal.dogum istemuyordum simdi hic istemiyorum :) benin yegenim gunduzu gece geceyi gunduz etmisti 1 sene ablam uyumadi gazdan dolayi hep agladi bebis korkum o seninki nasil uykulariİnş normal olur ya ne biliyim resim cektrcemya güya yapacam güzel çıkacam falan :)ama doğumda arada bi aynaya baktım ben ben değildim ne sac kalmıs berbattı:)ama cok yırtıgım oldu makata kadar oralara hep doktor sekıl verdi bide diyoki hiç doğum yapmamış gibi diktim cok iç dikişin var hemen ikinciyi düşünme toparlanamazsn dedi doğumum kolaydıda dikiş mahvetti beni içini parçalamış dedi doktor ama dogurdugum minnacık 3200 gr
yok canım korkma ben cahıllık yaptım nişanım gelınce hemen hastaneye yattım gelen parmak atıyo gıden parmak atıyo bunu nasıp olurda normal dogurursam sancılarım sıklaşana kadar gıtmıcem benım kuzenım dogum yaptı hıc korkulcak bıse deılmıs dıo cok rahat dogum yapmısSimdi bende normal doğumdan korktum sanki
Karnimiz nezaman siser yani giderken sorun olmaz da donuate 6. Ayin sonuna geliorum sanirim sismis olur muyum acaba. Biraz ucmaktan korluyorum ama cok ozledim gitmek istiyorumRiskli bir hamileligin yoksa ucak sıkıntı olmuyor. Yinede gelmeden önce doktoruna sorarsin. Son aylara doğru uçağa almıyorlar diye biliyorum.
merabalar uçağa binmeden önce doktordan rapor isteniyor uçmaya bir sıkıntısı yoktur diye ama o da kaçıncı aydan sonra isteniyor tam bilgim yok sadece kuzenim hep rapor alıyordu ondan dolayı biliyorumKizlar ucmak hakkinda bilginiz var mi? Ben temmuzda turkiyeye gelmek istiyorum ama bi tedirginlik var icimde
allahım neler okuyorum oyle.bende ne olursa olsun normal dogum ısteyenlerdenım.benı korkutan sancı degılde.o kesım ve dıkıs anı o nasıl bır acı acaba uyusturmak ıcın bısey yapmıyorlarmı yada nekdar etkılı..yok canım korkma ben cahıllık yaptım nişanım gelınce hemen hastaneye yattım gelen parmak atıyo gıden parmak atıyo bunu nasıp olurda normal dogurursam sancılarım sıklaşana kadar gıtmıcem benım kuzenım dogum yaptı hıc korkulcak bıse deılmıs dıo cok rahat dogum yapmıs
Benim abimler de yurt disindaydi. 8. Aya kadar yengem uçtu. Ama korkunu yenmen lazım heyecan korku etki edebilir belki. Bende cok ozledim ailemi. bende temmuzda gitcem 12 saat yol gitcem arabayla.Karnimiz nezaman siser yani giderken sorun olmaz da donuate 6. Ayin sonuna geliorum sanirim sismis olur muyum acaba. Biraz ucmaktan korluyorum ama cok ozledim gitmek istiyorum
Canım sezeryan dha zor normalde sancını çok hissediyosun canın yanıyo ama hemen geçiyo doğurunca rahatlıyosun sezeryan ömür boyu çekeceksin herşeyin normali güzel hele beni aradılar arkadslarım ben çok kibarcığım biraz sen o ali nazik halinle normal yaptınya helal diye dalga geçtiletbence önce normali düşün bak geldi geçti resimlerime baktımda eve gelince hemen ayaklanmışım bi otururken sıkıntılıydım de cahillik işte süt sağma alsaydım en başından uyuyup dinlenecektim biraz acemilik bakalım siz neler yaşayacaksınızha soyle iste baska seylere odaklan :)
allahim korusun bebisini yazdiklarini okudum ve zaten normal.dogum istemuyordum simdi hic istemiyorum :) benin yegenim gunduzu gece geceyi gunduz etmisti 1 sene ablam uyumadi gazdan dolayi hep agladi bebis korkum o seninki nasil uykulari
Canım onu hissetmiyosun bile uyuşturuyolar doğumdan önce ben kesik attıklarını sonradan duydum bilmiyodum bile korkma valla bak öyle hissetmiyosun hayalindeki gibi oldu bitti oluyo sancım geldi yukardan çöktü suyla kayıyo zaten pırt çıktı bebiş doğum masasına yattım saate baktım iki dk içinde doğurdum korkmaallahım neler okuyorum oyle.bende ne olursa olsun normal dogum ısteyenlerdenım.benı korkutan sancı degılde.o kesım ve dıkıs anı o nasıl bır acı acaba uyusturmak ıcın bısey yapmıyorlarmı yada nekdar etkılı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?