2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benim bebişte uykularımız sıkıntılı ama her anı güzel :)

Benim abimler de yurt disindaydi. 8. Aya kadar yengem uçtu. Ama korkunu yenmen lazım heyecan korku etki edebilir belki. Bende cok ozledim ailemi. bende temmuzda gitcem 12 saat yol gitcem arabayla.
Arabayla mi gelske diye dusunduk ama 2 gun cok uzun. Ucak 3 saate geliyor. Iste napsam bilemedim

merabalar uçağa binmeden önce doktordan rapor isteniyor uçmaya bir sıkıntısı yoktur diye ama o da kaçıncı aydan sonra isteniyor tam bilgim yok sadece kuzenim hep rapor alıyordu ondan dolayı biliyorum
Burdan rapor alirim sanirim sorun olmaz da turkiyeden donerken nasil yaparim bilemiyorum

hadı ıns ya ben hıc su ıcemıorum gunde en fazla 1 yada 2 bardak tek ıcebılıyorum ıns bı sorun olmaz ya

2 li test sonucunu alan arkadaşlar sizin kan değerleriniz nasıl çıktı acaba? ben şimdi netten baktım kan sonucuma şu şekilde ,sonucum umarım iyidir....
Serbest Beta HCG 28.7
PAPP-A 0.957
Benim böyle cikti canm sonuc iyi dendi.

Eklentiler

• 2015-05-23 15.35.17.webp
    28,8 KB · Görüntüleme: 120
Bende normal doğum isterdim hep ama ikiz olduğunu öğrendiğimden beri pek zannetmiyorum zaten drlar bile öcüymusum gibi davraniyolar hayırlısı inşallah

Kızlar çok Heycanlıyım bebeğin cinsiyetini öğrenmeye 9 günüm kaldı doktora en son gittiğimde 7 haziranda gel sana kesin cinsiyetini söyliyeyim demişti. birde ultrasonda elini kıpırdattı bi hoş oldum. İMOM diye vitamin verdi içmeye başladığımdan beri kendimi iyi hissediyorum uzun zamandır giremedim vaktim olmadı artık geldim :)

erken ddeğilmi kaç haftalık oluyor

normalde kesılcekse uyuşturuyolar canım uyusunca hıssetmıyosun benımkınd o donemlerde devlet hastanesı çok ılgılı deıldı uyusturma ıgnesını vurmasıyla uyusmasını beklemeden kesmesı bır oldugu ıcın acıdı herkezde kesmıyolar hemde korkma kuzenımde kesmemısler benım dogumu acılmadan aldıkları ıcın kestıler

Arkadaslar ikili test sonuclarim cikti ancsk dahs gosteremedim o yuzden sizden yorum bekliyorum down sendromu 1:5698 trisomi 1:99000 cikmis trisominin ne oldugunu bile bilmiyorum ne dersiniz sonuclara

Etrafımdakilerin bsskılarından usandım artik ya kussanda ye diyorlar olmuyo işte yiyemiyorum ben de yemek yemek istiyorum artık ama kimse anlamıyor halimden
Evet zaten zor durumdayız. Neyse ki bana çok baskı yapmıyorlar. :)
Çok şükür 3 gündür yemek yiyebiliyorum.

Çok sevindim cnm :)maşallah hem bebişine hem sana
Canım çok teşekkür ederim.

Kızlar rüyamda iki tane erkek bebisim oluyordu pamuk gibi bembeyazlardi nurtopu gibilerdi ya ruyada bile o duyguyu yasamak superdi hala etkisindeyim Rüyalarim genelde cikar ama rüya tabiri erkek bebek kiza isaretdir diyor hayrolsun insallah

Ama bildigim kadariyla o islem turkiyede olmuyor kan yutdisina gönderiliyor ve 2500 falan tuttugunu duymustum gecen yil belki artik başlamışlardır burdada
Benim doktorum da Türkiye 'de olmuyor dedi. Kanı yurtdışına gönderiyoruz, maliyeti 1000 dolar civarında dedi. Bir ay sonra(16 haftalık olacağım) kontrole geldiğinizde riski öğrenmek istiyorsanız (amniyosentez veya buna karar verin) kararınızı bildirin dedi. Ben direk riski öğrenmek istemediğimi belirttim. 3'lü 4'lü hiçbir testi yaptırmayacağım.

Ben de aynı fikirdeyim. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.

Ben de 1 aydır aynı hisleri yaşıyorum. Bulantı ve kusmalar da rahatsız ediyor ama bu şişkinlik ve hazımsızlık çok daha fena benim için.

2 li test sonucunu alan arkadaşlar sizin kan değerleriniz nasıl çıktı acaba? ben şimdi netten baktım kan sonucuma şu şekilde ,sonucum umarım iyidir....
Serbest Beta HCG 28.7
PAPP-A 0.957
canım inş iyidir sonuçların doktorun cinsiyeti hakkında tahminde bulundu mu tahminimce kız bebişin neden kız dersen hcg 50nin altında çıkarsa kız yüksek çıkarsa erkek olurmuş duyduğuma göre ama tam bilmiyorum :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…