- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
Benim bebişte uykularımız sıkıntılı ama her anı güzel :)ha soyle iste baska seylere odaklan :)
allahim korusun bebisini yazdiklarini okudum ve zaten normal.dogum istemuyordum simdi hic istemiyorum :) benin yegenim gunduzu gece geceyi gunduz etmisti 1 sene ablam uyumadi gazdan dolayi hep agladi bebis korkum o seninki nasil uykulari
Arabayla mi gelske diye dusunduk ama 2 gun cok uzun. Ucak 3 saate geliyor. Iste napsam bilemedimBenim abimler de yurt disindaydi. 8. Aya kadar yengem uçtu. Ama korkunu yenmen lazım heyecan korku etki edebilir belki. Bende cok ozledim ailemi. bende temmuzda gitcem 12 saat yol gitcem arabayla.
Burdan rapor alirim sanirim sorun olmaz da turkiyeden donerken nasil yaparim bilemiyorummerabalar uçağa binmeden önce doktordan rapor isteniyor uçmaya bir sıkıntısı yoktur diye ama o da kaçıncı aydan sonra isteniyor tam bilgim yok sadece kuzenim hep rapor alıyordu ondan dolayı biliyorum
hadı ıns ya ben hıc su ıcemıorum gunde en fazla 1 yada 2 bardak tek ıcebılıyorum ıns bı sorun olmaz yaHamilelikte bol su içmek gerekiyor, bebek suyun içinde. İlk sağlık ocağında tahlil yaptırıp öğrendikten sonra günde 3 litre su içmem gerektiği söylendi.
Ben zaten suyu çok seven ve içen biriyim. Fakat 1 hafta sonra bulantı ve kusmalarım başlayınca su içemedim. Sadece vitaminle birlikte günde 1-2 yudum içebiliyorum
Şimdi 12 haftalık oldum. 2-3 gündür, günde 2-3 bardak içmeye başladım. Umarım bundan sonra daha çok içeriz.
Benim böyle cikti canm sonuc iyi dendi.2 li test sonucunu alan arkadaşlar sizin kan değerleriniz nasıl çıktı acaba? ben şimdi netten baktım kan sonucuma şu şekilde ,sonucum umarım iyidir....
Serbest Beta HCG 28.7
PAPP-A 0.957
İnş bize de kısmet olur :)E
Evet canım normalde hani derlerya cıktığıı an acısı gidiyo rahatlıyosun
Kızlar çok Heycanlıyım bebeğin cinsiyetini öğrenmeye 9 günüm kaldı doktora en son gittiğimde 7 haziranda gel sana kesin cinsiyetini söyliyeyim demişti. birde ultrasonda elini kıpırdattı bi hoş oldum. İMOM diye vitamin verdi içmeye başladığımdan beri kendimi iyi hissediyorum uzun zamandır giremedim vaktim olmadı artık geldim :)
normalde kesılcekse uyuşturuyolar canım uyusunca hıssetmıyosun benımkınd o donemlerde devlet hastanesı çok ılgılı deıldı uyusturma ıgnesını vurmasıyla uyusmasını beklemeden kesmesı bır oldugu ıcın acıdı herkezde kesmıyolar hemde korkma kuzenımde kesmemısler benım dogumu acılmadan aldıkları ıcın kestılerallahım neler okuyorum oyle.bende ne olursa olsun normal dogum ısteyenlerdenım.benı korkutan sancı degılde.o kesım ve dıkıs anı o nasıl bır acı acaba uyusturmak ıcın bısey yapmıyorlarmı yada nekdar etkılı..
erken ddeğilmi kaç haftalık oluyor
Evet zaten zor durumdayız. Neyse ki bana çok baskı yapmıyorlar. :)Etrafımdakilerin bsskılarından usandım artik ya kussanda ye diyorlar olmuyo işte yiyemiyorum ben de yemek yemek istiyorum artık ama kimse anlamıyor halimden
Canım çok teşekkür ederim.Çok sevindim cnm :)maşallah hem bebişine hem sana
inş. banada iyi der doktorBenim böyle cikti canm sonuc iyi dendi.
İnşallah endiselenme pozitif düşün hayirlisi olsun.inş. banada iyi der doktor
türkiye de bir sorun yoksa herhangi bir doktor verir benceBurdan rapor alirim sanirim sorun olmaz da turkiyeden donerken nasil yaparim bilemiyorum
Benim doktorum da Türkiye 'de olmuyor dedi. Kanı yurtdışına gönderiyoruz, maliyeti 1000 dolar civarında dedi. Bir ay sonra(16 haftalık olacağım) kontrole geldiğinizde riski öğrenmek istiyorsanız (amniyosentez veya buna karar verin) kararınızı bildirin dedi. Ben direk riski öğrenmek istemediğimi belirttim. 3'lü 4'lü hiçbir testi yaptırmayacağım.Ama bildigim kadariyla o islem turkiyede olmuyor kan yutdisina gönderiliyor ve 2500 falan tuttugunu duymustum gecen yil belki artik başlamışlardır burdada
Ben de aynı fikirdeyim. Hepimiz hakkında hayırlısı olsun.valla zaten mecbur 2 gün öne çekicem, o gün önemli bir işimiz çıktı şehir dışına çıkıyoruz. bu da demek ki 13 gün kaldıbu arada sadece ikili yaptırıp başka da test yaptırmamaya karar verdim. vatana millete hayırlı olur inşallah.
Ben de 1 aydır aynı hisleri yaşıyorum. Bulantı ve kusmalar da rahatsız ediyor ama bu şişkinlik ve hazımsızlık çok daha fena benim için.Kızlar gece gece midem çok fena uyku tutmuyor haliyle
Sanki bir öküz yemiş gibi midemde doluluk hissi nefes almakta güçlük çekiyorum iki gündür,hani desem çok yemek yedim değil su icsemde ayni şey oluyor
Kendimi çok şiş hissediyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor
canım inş iyidir sonuçların doktorun cinsiyeti hakkında tahminde bulundu mu tahminimce kız bebişin2 li test sonucunu alan arkadaşlar sizin kan değerleriniz nasıl çıktı acaba? ben şimdi netten baktım kan sonucuma şu şekilde ,sonucum umarım iyidir....
Serbest Beta HCG 28.7
PAPP-A 0.957
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?