canım nerde dogum yaptın sen ankaradsın galibaCanım onu hissetmiyosun bile uyuşturuyolar doğumdan önce ben kesik attıklarını sonradan duydum bilmiyodum bile korkma valla bak öyle hissetmiyosun hayalindeki gibi oldu bitti oluyo sancım geldi yukardan çöktü suyla kayıyo zaten pırt çıktı bebiş doğum masasına yattım saate baktım iki dk içinde doğurdum korkma
evet canm kıza benziyor dedi diğer aya netleşir dedicanım inş iyidir sonuçların doktorun cinsiyeti hakkında tahminde bulundu mu tahminimce kız bebişinneden kız dersen hcg 50nin altında çıkarsa kız yüksek çıkarsa erkek olurmuş duyduğuma göre ama tam bilmiyorum :)
Geçmiş olsun. Benim 20 lik dişim değil ama onun dışında 3-4 dişimde ağrı var, neyseki şimdilik çok şiddetli değil.Ben de dişlerime çok özen gösteririm fakat genetik olarak pek iyi değiller.kizlar diş sorunu yasayan var mii? Benki agiz ve dis temizligine cok dikkat eder gunde 2 kez mutlaka fircalarm dislerimi ... 2 gundur 20lik disimde bi ağri vardi. bgn 3.gununde apse yapti( ist.da dis dr.u olan kuzeni aradim: diş cekimi yapmyrz gebelikte dedi :/ bi kac gun bekle arada bu tarz agrilar olcaktr, normldr.. gecmezse dr.a git dedi... Ilac fln icin... Tamam kalsiyum azalması oluodu da hemencik olması uzdu beni. ki 20 lik disim hic sorun cikarmamisti daha önce
Aynı sorunları yaşarken yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor. Gerçekten de şişkinlik ve gaz sorunu insanı mahvediyor. Gün içerisinde daha az yaşıyorum. Geceleri daha kötü oluyor. Hatta bu yüzden uyuyamıyorum.Canım benım de oluyo Önceleri akşamları cok yiyorum ondan oluyo sandm. Akşam öğünü azalttım ama pek kar etmedi, hala akşamları midem ve bağırsaklarım acayip şiş ve gazlı oluyo
evet canm mide bulantısından 4-5 kilo verdim ama öğleden sonra bi baslıyo geceye kadar göbişim şiş palıcak gibi pantolanlara sıgamıyorum ama sabah bişey kalmıyoArkadaşlar karnında kilo haricinde şişkinlik olan var mı çok rahatsız ediyor ve geçmiyor
Çözümü yok mu acabaevet canm mide bulantısından 4-5 kilo verdim ama öğleden sonra bi baslıyo geceye kadar göbişim şiş palıcak gibi pantolanlara sıgamıyorum ama sabah bişey kalmıyo
Acını tazelemek istemem ama bebeğini neden kaybettin? Başın sağolsun.sanırım 20 haftalık bebegımı kaybettıgımden oluyo bu bana azcı agrım olsa budamı hasta dıye dusunuyorum :s
Allah bağışlasın. Ne güzel geçen yıl aynı zamanda aynı şeyleri yaşamış birinden tavsiye almak. :)Kızlar herkese mrb 2014 aralık annesiyim bi sene önce sizin gibiydim bi düşüğüm vardı budamı öyle olacak derken şükür oğluşum şuan yanımda ve maşallah 5 aylık olduk anne olmak sanıldığı kadar kolay değilmiş çok zorlandım ama güzel bi duygu size tavsiyelerimi yazmak için girdim birazdan sıralayacağım:)
valla ben sürekli sıvazlıyorum bazen iyi geliyo bazen işe yaramıyo bide talcid kullanıyorum çekiyorz mecburÇözümü yok mu acaba
İnş sizlerde sağ sağlim kucağınıza alırsınız:)Acını tazelemek istemem ama bebeğini neden kaybettin? Başın sağolsun.
Allah bağışlasın. Ne güzel geçen yıl aynı zamanda aynı şeyleri yaşamış birinden tavsiye almak. :)
işte o benim. kendimi şimdiden fil gibi görüyorum. sabahları azda olsa göbek var artık. ama akşama doğru aman allahım bi şişmeler sanıyodum 5 kilo aldım. sabahları düzenli olarak wc den sonra iç çamaşırı ile tartılırım 54 ile başladım 54,6 ile 54,8 arası değişio. ama akşam görüntüsü 5 kilo almış kadar diyebilrim :d ve bulantılarda akşam artıyor bence. 6 dan sonra ağzıma bir şey süremiyorum. yana yakıla soğuk sular içe içe boğazlarımda şişti ..Arkadaşlar karnında kilo haricinde şişkinlik olan var mı çok rahatsız ediyor ve geçmiyor
İlaç kullanma canım bence doktorum folik asit ve demir ilacı dışında kesinlikle diyor 3 aya kadar organlar oluşuyorvalla ben sürekli sıvazlıyorum bazen iyi geliyo bazen işe yaramıyo bide talcid kullanıyorum çekiyorz mecbur
işte o benim. kendimi şimdiden fil gibi görüyorum. sabahları azda olsa göbek var artık. ama akşama doğru aman allahım bi şişmeler sanıyodum 5 kilo aldım. sabahları düzenli olarak wc den sonra iç çamaşırı ile tartılırım 54 ile başladım 54,6 ile 54,8 arası değişio. ama akşam görüntüsü 5 kilo almış kadar diyebilrim :d ve bulantılarda akşam artıyor bence. 6 dan sonra ağzıma bir şey süremiyorum. yana yakıla soğuk sular içe içe boğazlarımda şişti ..
canım bende cok sabrettim kullanmıyım diye ama cok kötüydüm en son doktorum sürekli acile gittiğimi görünce sistemden kendine yazık edersin kullanmazsan kanıtlanmıs hiç bir zararı yok dedi kullan dedi bide kaynımda doktor bransı farklı ama oda kullan dedi kullanıyorum 2-3 haftadırİlaç kullanma canım bence doktorum folik asit ve demir ilacı dışında kesinlikle diyor 3 aya kadar organlar oluşuyor
3 aydan sonra çok sıkı değil çünkü diğer insanlar gibi olacağız ama şuan kullanmayın
Geceleri Bacaklarim adet sancısı gibi agriyo ama belimde pek birşeyim yok cokmu sürekli ayaktamisin acabakızlar sureklı bel agrısı olan.hatta kalca ve bacaklarına kadar vuran.ayaga kalkarken felc gelıyomus gıbı kıtlenen hatta kendı cabasıyla ayaga kalkamayan varmıı
ya calısıyorum ama masa basındayım oturyorum.hamılelıkten oncede arada agrılarım oluyordu ama aksam koltuktan kalkıp dogrulamıyorum esım tutuyo elımden kaldırıyor ınanırmısın gece yatakta hanı uyurken donerızya ınan donerken bacaktakı kasılmalarmın acısına uyanıyorum dusun benı uykudan uyandrıyor.Geceleri Bacaklarim adet sancısı gibi agriyo ama belimde pek birşeyim yok cokmu sürekli ayaktamisin acaba
Anladım canm geçmiş olsun dr una kesinlikle soyle seni rahatlaticak birşey verir belkiya calısıyorum ama masa basındayım oturyorum.hamılelıkten oncede arada agrılarım oluyordu ama aksam koltuktan kalkıp dogrulamıyorum esım tutuyo elımden kaldırıyor ınanırmısın gece yatakta hanı uyurken donerızya ınan donerken bacaktakı kasılmalarmın acısına uyanıyorum dusun benı uykudan uyandrıyor.
ınş.4 hazırana devlet kadın dogumdan randevu aldm.12 haftada olucaz ıkı ve ayrıtılı ıcın sanırım bnı yonlendrıır ve hemen yapılır daha fazla ılerı atmadanAnladım canm geçmiş olsun dr una kesinlikle soyle seni rahatlaticak birşey verir belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?