2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar sureklı bel agrısı olan.hatta kalca ve bacaklarına kadar vuran.ayaga kalkarken felc gelıyomus gıbı kıtlenen hatta kendı cabasıyla ayaga kalkamayan varmıı
Bende kuyruk sokumu agrisi cok fazla sırt üstü uzandıgimda sağa veya sola dönerken bir dakikami aliyor o derece agridan donemiyorum, yani dediğin gibi felç geçirmiş gibi

Kızlar okuyorum ama yazamıyorum çok benim gibi ayakta uyuklayan var mi allah askina çok halsizm gece leri ayaklarim yanıyor cami açıp önün de yatıyorum

Kızlar okuyorum ama yazamıyorum çok benim gibi ayakta uyuklayan var mi allah askina çok halsizm gece leri ayaklarim yanıyor cami açıp önün de yatıyorum
Bn cami hiç kapatmiyorum inan ama cereyan da da kalmıyorum tabiki o bile kesmiyo gece ayaklarımın altında fırın yaniyo sankii

Acını tazelemek istemem ama bebeğini neden kaybettin? Başın sağolsun.

Allah bağışlasın. Ne güzel geçen yıl aynı zamanda aynı şeyleri yaşamış birinden tavsiye almak. :)
dostlar saolsun canım ensefalosel denen dıger adı nöral tup defektı yuzunden kaybettım

Sorma nasıl geçecek zaman bakalım.
Bende önce çekmek istemiştim ama sonra vazgeçtim. Belki gitmişken cinsiyetini de öğrenirim, 12+3 olacağız o zaman

Cnm ben bugun kontrole gittim bebisimi gordum yine sukur 9+5 gunluguz 34 mm olmusuz ve doktor bebege bakinca gulerek oooooo canlanmis bu yaa dedi cok mutlu olduum MasaAllah bebisime 2.5 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim hemen hemen ayni gunLerde gidiicez heraLde cnm

ben sureklı uyuyorum canım sımdı uyandım :Sayaklarım benımde cok yanıyo duvara yaslayıp yatıyorum ustum acık sekılde

ben bel fitigi amleyati oldum bilirim o aciyi kesik acisini ama 2nci gun sonunda geçiyor. .. normal dogumunda vucutta ileriki yaslarda sikintisi oluyor menopiz doneminde ozellikle idrar tutamayan cok kisi var sekil bozukluklarindan hic bahsetmiyorum bile bak sendede bir suru.dikis olmus deformasyon oluyor ister istemez benm ben.ffitigim oldugu icin zaten direkvsezeryan ama olmasa bile istemezdim normal dogumu ! Senin gozun aydin kuzum bebisini saglikla buyut insallah adini ne koydun ?

Merhaba annis adaylari benim bugun ikili testimin sonuci cikti dr.um her sey iyi hic bir sıkıntı yok dedi sizinlede paylasmak istedim bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmisiniz.

Eklentiler

• IMG-20150529-WA0002.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 81
Selam kizlarrr:) bugün doktora gittik kanama bitmiş çok şükür artık normal hayatına dönebilirsin dedi çok sevindikk:)) bu arada kilo konusuyorsunuz ben sürekli yiyip yatmama rağmen hiç kilo almamisim hala 65 im. Üzülüyordum bende niye hiç göbis cikmiyo diyee

kiyafet_magazasidoğum t: 41181952 .!.:
Ayyy canım günümüz aynı :)
Evet canim ayni gunlerimiz ama doğum ayni olmayacak sanirim ilk dogum sezeryan olduğu için ikincide haliyle sezeryan oluyor o yuzden erken olacak bebek allahin izniyle

ben de 57 yim canim almadim cok da almak istemiyorum.12 olsa super olur

2 li test sonucunu alan arkadaşlar sizin kan değerleriniz nasıl çıktı acaba? ben şimdi netten baktım kan sonucuma şu şekilde ,sonucum umarım iyidir....
Serbest Beta HCG 28.7
PAPP-A 0.957
Her kişiye göre değişiyor mu bilmiyorum referans aralığı ama benim testime göre beta hgc çok iyi yüksek olması risk zaten,ama papp-a ise cok düşük benim minumum değer 1.24 yazıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…