2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ben 1.5 kilo aldım kızlar ama göbeğim çıktı bu kadar erken olması imkansız ama benim bütün kıyafetlerim üstüme oturan olduğu için özellikle kot ve taytlarımda zorlanıyorum doktor iç karnın küçük demişti ama hamile olduğumu bilmeyen biri dün göbeğime dokundu ve hayırlı olsun kaç aylık dedi çok tuhaf hissettim ( Belkide hazımsızlıktandır malum hamile olduğumdan beri...) neyse birazda kendimize bakalım hamileliğin güzel bir yanı saçlarım çok hızlı uzatı 3 ayda 4.5 cm kadar ama bi eksisi var.. maalesef saçlarım matlaştı kurudu ve kırılmaya başladıı. bende bir cilt bakım uzmanı olarakk. ylang ylang yağını, gliserini , tatlı badem yağını,hindistan cevizi yağını (Çok faydalı katı olanlardan olacak), susam yağını karıştırdım. içine urban marka saç maskemden ve saç kremimden karıştırdım (kıvam için ayrıca yararlıda ), ve içine evde pantene olan argan yağlı bi serumum vardı o serumdan bi kaç damla damlattım, urban marka nem serumumdan damlattım kısaca içine evde ne varsa koydum (ama bilinçli olarak bazen tepkimeye girip yakanlar olabiliyor).. saçımı havluya sardım ve saç kurutma makinesiyle ısıttım şimdi bekleyebileceğim kadar bekleyeceğim.. bunu daha öncede yaptım sonuç mükemmel sizede öneririm evde kendi kremleriniz şampuanlarınızlada yapabilirsiniz.

Canım bende cok dikiş vardı ama kendi kendine kaynıyo ben doğumdan 3 gün sonra kotumu giydim kontrole gitmiştim gayet rahattımda seZeryana daha zor diyolar sen yaşadım diyosun hakkında hayırlısı inş sağ sağlim alırsınız:) canım yusuf kerem koyduk yusufu babası keremide ben istedim:)

[QUOTEyedim feva, post: 41183463, member: 637144"]gecen haftamı ne ondan cektı canım benımde yedım[/QUOTE]
Bende yedim de yine çekiyor ama korkuyorum yemeye ne zaman iştahla bisey yesem ikinciye üçüncüye tiksiniyorum

folik meltemcivil haklıymıssınız boş yere kendimi üzmüşüm..
Burun kemiği diye gîrilmiş kombine teste,eşim farkettî ingilizce oldugu için anlamamıştım ben..doktora söyledik degeri pek değiştirmez ama tekrar hesaplatalım laboratuara dedi..benim 1/533 cıkmıştır cıksa cıksa 1/600 cıkar dedi..sacma geldi çünkü burun kemiğinin anne karnında oluşmaması en önemli anomali down sendromu belirtisidir,işimi bana öğretecek..neyse bugün tekrar hesaplanarak sonuç alındı 1/1690 cıktı nerden nereye..kendimi üzdüm o kadar bi doktor bu hatayı yapamaz yapmamalı!
Ben istanbulda Ali osman koyuncuoğluna gidiyordum özel muayenehanesine özeldir iyidir dedik..artık perinatolog doc dr murat muhcu takip edecek inşallah.. O kadar zor randevu alabildik ki.. Böyle doktora allah kimseyi düşürmesin ..

Gözün aydın canım senin adına çok sevindim.Kendini çok üzdün boşyere.Dr hatasi mi yoksa labaratuvar hatası mı?

Süt sağmak hemen mi lazım canım benim ilk gebeliğimde alalım lazımsa

[QUOTEdeğil ctay, post: 41183646, member: 547656"] G Gulay01 sana yazdım ama bi garip oldu cevap şekli[/QUOTE]
Sorun degil canim bende yapiyorum ayni şeyi:)
Ozaman Dr değişmekle çok iyi yapmişsin canim
Dedigin gibi allah kimseyi boyle doktorların eline düşürmesin

Süt sağmak hemen mi lazım canım benim ilk gebeliğimde alalım lazımsa
Göğüs ucu yoksa doğumdan sonra bakarsın çocuk ememezse eşin gider alır hemen kullanırsın yoksa gerek olmaz ama süt sağma çıkardı benim ucunu on gün sonra brbiş kendi emdi yinede sağıp dolaba attım bi işim olunca sağıyorum yada dolaptan çıkarıyorum annem biberonla içiriyo yoksa bırakamam bebişi

kızlar sureklı bel agrısı olan.hatta kalca ve bacaklarına kadar vuran.ayaga kalkarken felc gelıyomus gıbı kıtlenen hatta kendı cabasıyla ayaga kalkamayan varmıı

simdilik yok sadece dizim agrimaya basladi... yalniz gunluk hamilelik belirtilerinde bu agrilarin 4.ayin 2. 3. haftasinda olacagi yaziodu... tam olarak sirt agrisi diye yaziyordu hatta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…