- 5 Nisan 2015
- 722
- 797
- 103
- 31
Benim de canim bardakta mısır çekiyor sürekli :)valla dayanamıyorum ama daha cok patlamıs mısıra dustum tuzdan korkuyorum ödem yapcak dıe 2 paket bırden yedım sımdı
Haklısın canımbak benim 188 de 1 çıkmış yapma lutfen uzme kendini.
Canım bende cok dikiş vardı ama kendi kendine kaynıyo ben doğumdan 3 gün sonra kotumu giydim kontrole gitmiştim gayet rahattımda seZeryana daha zor diyolar sen yaşadım diyosun hakkında hayırlısı inş sağ sağlim alırsınız:) canım yusuf kerem koyduk yusufu babası keremide ben istedim:)ben bel fitigi amleyati oldum bilirim o aciyi kesik acisini ama 2nci gun sonunda geçiyor. .. normal dogumunda vucutta ileriki yaslarda sikintisi oluyor menopiz doneminde ozellikle idrar tutamayan cok kisi var sekil bozukluklarindan hic bahsetmiyorum bile bak sendede bir suru.dikis olmus deformasyon oluyor ister istemezbenm ben.ffitigim oldugu icin zaten direkvsezeryan ama olmasa bile istemezdim normal dogumu ! Senin gozun aydin kuzum bebisini saglikla buyut insallah adini ne koydun ?
gecen haftamı ne ondan cektı canım benımde yedımBenim de canim bardakta mısır çekiyor sürekli :)
canım hcg değeri kaç çıktı tam görünmüyor yazarsan cinsiyeti konusunda tahminde bulunabilirmMerhaba annis adaylari benim bugun ikili testimin sonuci cikti dr.um her sey iyi hic bir sıkıntı yok dedi sizinlede paylasmak istedim bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmisiniz.
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim.Kendini çok üzdün boşyere.Dr hatasi mi yoksa labaratuvar hatası mı?folik meltemcivil haklıymıssınız boş yere kendimi üzmüşüm..
Burun kemiği diye gîrilmiş kombine teste,eşim farkettî ingilizce oldugu için anlamamıştım ben..doktora söyledik degeri pek değiştirmez ama tekrar hesaplatalım laboratuara dedi..benim 1/533 cıkmıştır cıksa cıksa 1/600 cıkar dedi..sacma geldi çünkü burun kemiğinin anne karnında oluşmaması en önemli anomali down sendromu belirtisidir,işimi bana öğretecek..neyse bugün tekrar hesaplanarak sonuç alındı 1/1690 cıktı nerden nereye..kendimi üzdüm o kadar bi doktor bu hatayı yapamaz yapmamalı!
Ben istanbulda Ali osman koyuncuoğluna gidiyordum özel muayenehanesine özeldir iyidir dedik..artık perinatolog doc dr murat muhcu takip edecek inşallah.. O kadar zor randevu alabildik ki.. Böyle doktora allah kimseyi düşürmesin ..
Gözün aydın canım senin adına çok sevindim.Kendini çok üzdün boşyere.Dr hatasi mi yoksa labaratuvar hatası mı?[/QU
Çok tesekkür ederim :)
Ölçüm sonuçlarını laboratura doktor veriyo kendi ölçtü sonuçta..ve benim içimi rahatlatmak yerine bu bişey değiştirmez diye moralimi bozmuştu iyice..
Süt sağmak hemen mi lazım canım benim ilk gebeliğimde alalım lazımsaCanım sezeryan dha zor normalde sancını çok hissediyosun canın yanıyo ama hemen geçiyo doğurunca rahatlıyosun sezeryan ömür boyu çekeceksin herşeyin normali güzel hele beni aradılar arkadslarım ben çok kibarcığım biraz sen o ali nazik halinle normal yaptınya helal diye dalga geçtiletbence önce normali düşün bak geldi geçti resimlerime baktımda eve gelince hemen ayaklanmışım bi otururken sıkıntılıydım de cahillik işte süt sağma alsaydım en başından uyuyup dinlenecektim biraz acemilik bakalım siz neler yaşayacaksınız
Bende aldım canım 4 . Aya kadar okudumMutlaka bu kitaptan edinin derim. Çok faydalı bilgiler ve aklınıza gelecek her sorunun bir uzman cevabı var :)
hangi kitap?Bende aldım canım 4 . Aya kadar okudum
Göğüs ucu yoksa doğumdan sonra bakarsın çocuk ememezse eşin gider alır hemen kullanırsın yoksa gerek olmaz ama süt sağma çıkardı benim ucunu on gün sonra brbiş kendi emdi yinede sağıp dolaba attım bi işim olunca sağıyorum yada dolaptan çıkarıyorum annem biberonla içiriyo yoksa bırakamam bebişiSüt sağmak hemen mi lazım canım benim ilk gebeliğimde alalım lazımsa
Geçmiş olsun. Benim 20 lik dişim değil ama onun dışında 3-4 dişimde ağrı var, neyseki şimdilik çok şiddetli değil.Ben de dişlerime çok özen gösteririm fakat genetik olarak pek iyi değiller.
Aynı sorunları yaşarken yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor. Gerçekten de şişkinlik ve gaz sorunu insanı mahvediyor. Gün içerisinde daha az yaşıyorum. Geceleri daha kötü oluyor. Hatta bu yüzden uyuyamıyorum.
Geçmiş olsun. Benim 20 lik dişim değil ama onun dışında 3-4 dişimde ağrı var, neyseki şimdilik çok şiddetli değil.Ben de dişlerime çok özen gösteririm fakat genetik olarak pek iyi değiller.
saol canim... gittim bugun doktoruma 4.aya girdigin icin her turlu mudahaleyi yaptirabilirsin, dedi. Hemen disciye gittim.. muayene oldum.. augmentin 1000mg verdi.. bunlari da buraya yazayim da google de arama yapanlar falan bulsunlarsen de bol bol süt ic yogurt ye..
kızlar sureklı bel agrısı olan.hatta kalca ve bacaklarına kadar vuran.ayaga kalkarken felc gelıyomus gıbı kıtlenen hatta kendı cabasıyla ayaga kalkamayan varmıı
Hcg 64141,7 yaziyor tatlimcanım hcg değeri kaç çıktı tam görünmüyor yazarsan cinsiyeti konusunda tahminde bulunabilirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?