Canim yaklasik 1 ay once ayni sorunu yasadim. Son gun agridan bayginlik gecirecek seviyeye geldik. Doktorum botle bebege daha cok zarar veririz diyerek. Dusuk dozlu narkoz kullanilmasi sarti ile diş teki sinirlerin alinmasina izin verdi. Hic iatemeyerek yaptirdim ama dayanilacak gibi bir agri degildi benimki. Insallah senin agrin artmaz.
Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler*Han
hangi kitap?
Anladım canım bende göğüs ucu var da belki hazır dolapta ben olmayınca lazım olur alalım bariGöğüs ucu yoksa doğumdan sonra bakarsın çocuk ememezse eşin gider alır hemen kullanırsın yoksa gerek olmaz ama süt sağma çıkardı benim ucunu on gün sonra brbiş kendi emdi yinede sağıp dolaba attım bi işim olunca sağıyorum yada dolaptan çıkarıyorum annem biberonla içiriyo yoksa bırakamam bebişi
Merhaba annis adaylari benim bugun ikili testimin sonuci cikti dr.um her sey iyi hic bir sıkıntı yok dedi sizinlede paylasmak istedim bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmisiniz.
Ben fazla uyuyamiyoru da canım küçük oğlum var o otursa gece de uyumaz sagolsunben sureklı uyuyorum canım sımdı uyandım :Sayaklarım benımde cok yanıyo duvara yaslayıp yatıyorum ustum acık sekılde
valla dondurma ustu salatalik :)valla dayanamıyorum ama daha cok patlamıs mısıra dustum tuzdan korkuyorum ödem yapcak dıe 2 paket bırden yedım sımdı
ciddimisin :) dalgami gectin merak ettim :)canım hcg değeri kaç çıktı tam görünmüyor yazarsan cinsiyeti konusunda tahminde bulunabilirm
Benim oğlumun adı da yusuf bera canım aynı bana yusuf istedi :)Canım bende cok dikiş vardı ama kendi kendine kaynıyo ben doğumdan 3 gün sonra kotumu giydim kontrole gitmiştim gayet rahattımda seZeryana daha zor diyolar sen yaşadım diyosun hakkında hayırlısı inş sağ sağlim alırsınız:) canım yusuf kerem koyduk yusufu babası keremide ben istedim:)
Ismiyle yasasincanim ya ... evet amelyat agrisini bilirim zor ama yinede sezeryan :) agri kesiciler ise yariyor :)Canım bende cok dikiş vardı ama kendi kendine kaynıyo ben doğumdan 3 gün sonra kotumu giydim kontrole gitmiştim gayet rahattımda seZeryana daha zor diyolar sen yaşadım diyosun hakkında hayırlısı inş sağ sağlim alırsınız:) canım yusuf kerem koyduk yusufu babası keremide ben istedim:)
Bende çok acıkıyorumkızlar ben bı acayıp oldum sureklı acıkıyorum goguslerım acımaya başladıgından berı kocaman oldular 95 bedene gıremıyorum :S
Canim senin riskin baya düşük çıkmış benim 1:5694 cikti dr tlf.la iyi sorun yok dedi ama seninkiyle kiyaslarsak baya yüksek kaliyor off bilemedim valla bosuna mi sıkıyorum acaba canimiMerhaba annis adaylari benim bugun ikili testimin sonuci cikti dr.um her sey iyi hic bir sıkıntı yok dedi sizinlede paylasmak istedim bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmisiniz.
Canm bnm yaa allah sabır versin demekki sağlığıyla ilgili bi sorunu olcakti hayırlısı böyleymiş canm bnm çok üzuldum gerçekten melek oldu annesiKızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
Tez zamanda hayırlısıyla rabbim kucagini doldursun bu aci tecrübeyi unuttursun insallah kardesim Allah sabir versinKızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
Geçmiş olsun. Benim 20 lik dişim değil ama onun dışında 3-4 dişimde ağrı var, neyseki şimdilik çok şiddetli değil.Ben de dişlerime çok özen gösteririm fakat genetik olarak pek iyi değiller.
Aynı sorunları yaşarken yalnız olmadığımı bilmek beni rahatlatıyor. Gerçekten de şişkinlik ve gaz sorunu insanı mahvediyor. Gün içerisinde daha az yaşıyorum. Geceleri daha kötü oluyor. Hatta bu yüzden uyuyamıyorum.
ya calısıyorum ama masa basındayım oturyorum.hamılelıkten oncede arada agrılarım oluyordu ama aksam koltuktan kalkıp dogrulamıyorum esım tutuyo elımden kaldırıyor ınanırmısın gece yatakta hanı uyurken donerızya ınan donerken bacaktakı kasılmalarmın acısına uyanıyorum dusun benı uykudan uyandrıyor.
kızlar ben bı acayıp oldum sureklı acıkıyorum goguslerım acımaya başladıgından berı kocaman oldular 95 bedene gıremıyorum :S
@folikmeltemcivil haklıymıssınız boş yere kendimi üzmüşüm..
Burun kemiği diye gîrilmiş kombine teste,eşim farkettî ingilizce oldugu için anlamamıştım ben..doktora söyledik degeri pek değiştirmez ama tekrar hesaplatalım laboratuara dedi..benim 1/533 cıkmıştır cıksa cıksa 1/600 cıkar dedi..sacma geldi çünkü burun kemiğinin anne karnında oluşmaması en önemli anomali down sendromu belirtisidir,işimi bana öğretecek..neyse bugün tekrar hesaplanarak sonuç alındı 1/1690 cıktı nerden nereye..kendimi üzdüm o kadar bi doktor bu hatayı yapamaz yapmamalı!
Ben istanbulda Ali osman koyuncuoğluna gidiyordum özel muayenehanesine özeldir iyidir dedik..artık perinatolog doc dr murat muhcu takip edecek inşallah.. O kadar zor randevu alabildik ki.. Böyle doktora allah kimseyi düşürmesin ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?