2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

ben de belki gecer diye 3 4 gun bekledim de... cenemi acamayacak duruma gelince bgn hemen gttm dr.a ... 6 aya kadar disciye gitmek serbestmis... sen de insallah bi daha yasamazsin canim benim... Ben bu hafta disim apse yaptgi icin ilac kullancam sonra da agrim gecmezse gömülü dis operasyonu olcam...

Anladım canım bende göğüs ucu var da belki hazır dolapta ben olmayınca lazım olur alalım bari

Merhaba annis adaylari benim bugun ikili testimin sonuci cikti dr.um her sey iyi hic bir sıkıntı yok dedi sizinlede paylasmak istedim bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmisiniz.

ben de yarin kan vercem... imsallah benim sonuclarim da iyi cikar... Konu bebisimiz olunca Hep bi telasliyiz bugun ultrasonda bebisime baktik... hic kipirdamiodu dedim herkesinki dans falan edio benimki nie kipirdamio neyse uyuodu sanirim... olcumler gayet iyi cikti... Simdiki telasim ikili test

Kizlar bu arada dr.uma sordum cinsiyeti hakkinda bisi diebilio musunuz diye... Cok erken ama erkek gibi duruyor dedi... cin takvimi kiz diyordu ... hadi hayirlisi diyorum

Benim oğlumun adı da yusuf bera canım aynı bana yusuf istedi :)

Ismiyle yasasincanim ya ... evet amelyat agrisini bilirim zor ama yinede sezeryan :) agri kesiciler ise yariyor :)

kızlar ben bı acayıp oldum sureklı acıkıyorum goguslerım acımaya başladıgından berı kocaman oldular 95 bedene gıremıyorum :S
Bende çok acıkıyorum meyve bulunduruyorum elimin altinda sürekli bide ağzımın tadı yok hic

Merhaba annis adaylari benim bugun ikili testimin sonuci cikti dr.um her sey iyi hic bir sıkıntı yok dedi sizinlede paylasmak istedim bilgisi olan varsa bana yardimci olabilirmisiniz.
Canim senin riskin baya düşük çıkmış benim 1:5694 cikti dr tlf.la iyi sorun yok dedi ama seninkiyle kiyaslarsak baya yüksek kaliyor off bilemedim valla bosuna mi sıkıyorum acaba canimi

Kızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar

Kızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
Canm bnm yaa allah sabır versin demekki sağlığıyla ilgili bi sorunu olcakti hayırlısı böyleymiş canm bnm çok üzuldum gerçekten melek oldu annesi

Bu gece üç kezcikardim midem kaynıyor sanki ilaç içtim onlarda çıktı allahım sabır ver bana

Tez zamanda hayırlısıyla rabbim kucagini doldursun bu aci tecrübeyi unuttursun insallah kardesim Allah sabir versin

Aynen cnm., gündüzleri yok gibi aksama doğru şişmeye basliyo, en son gece maximumda

Gecmiş olsun cnm Baya kötüymüş senin ağrıların bende de ara ara oluyo ama hafıf oluyo

kızlar ben bı acayıp oldum sureklı acıkıyorum goguslerım acımaya başladıgından berı kocaman oldular 95 bedene gıremıyorum :S

Daha erken değil mi elif ya göğüs şişmesi için? Benm de şişmdiden şilmeye başladı, sonunda inek gibi olcam die ödüm kopuyo walla

Hadi gözün aydn cnm :) şimdi bebeğnle gelecek güzel anılara odaklanma zamani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…