Başın sağolsun canim çok üzüldüm Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasınKızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
Ben doktorum volteran al onu sur dedi onu sürüyorum her gün belim daha iyiyimfufust: 41180390 .!.:kızlar sureklı bel agrısı olan.hatta kalca ve bacaklarına kadar vuran.ayaga kalkarken felc gelıyomus gıbı kıtlenen hatta kendı cabasıyla ayaga kalkamayan varmıı
Ben doktorum volteran al onu sur dedi onu sürüyorum her gün belim daha iyiyim
Tsk ederimTez zamanda hayırlısıyla rabbim kucagini doldursun bu aci tecrübeyi unuttursun insallah kardesim Allah sabir versin
Amin rabbim kimseye yasatmasinBaşın sağolsun canim çok üzüldüm Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın
günaydınlar.. kızlar bir şey soracam geceden beri sağ arka yanda öyle bi ağrım var ki kıvrandırıo resmen. kas ağrısı değil bel ağrısı değil nedir bu daha önce böle ağrısı olan oldu mu?
Amin rabbim kimseye yasatmasin
CNm idrarda falan yanma var mı? Ağrı birde kasığa doğru geliyor gibi oluyor mu önden. Bn tas düşürmüştüm de öyle birey mi diye soruyorum. Ama böbrek Taşı çok fena öyle olsa evde duramazsın suangünaydınlar.. kızlar bir şey soracam geceden beri sağ arka yanda öyle bi ağrım var ki kıvrandırıo resmen. kas ağrısı değil bel ağrısı değil nedir bu daha önce böle ağrısı olan oldu mu?
yok cnm idrarda bir sıkıntı..ama ilk defa sağ arkada ağrım var. kasıklara inmiyor.. böbrek ağrısıda yaşamadım daha önce nasıl bir şey bilmiyorum.. herşeyi de abartıp zart zurt dr a giden panik tip olmakda istemiyorum.CNm idrarda falan yanma var mı? Ağrı birde kasığa doğru geliyor gibi oluyor mu önden. Bn tas düşürmüştüm de öyle birey mi diye soruyorum. Ama böbrek Taşı çok fena öyle olsa evde duramazsın suan
Bende duymustum canim ikili testteki betachg degeri 50 nin altinda ise erkek ustunde ise kiz yaziyordu kasim anneleri topiginde okumustumvalla dondurma ustu salatalik :)
ciddimisin :) dalgami gectin merak ettim :)
Allahim sabrini verir ins en hayirli kisa zamanda onun acisini unutturacak bi evlat nasip eder rabbim insKızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
Bu mide bulantisi gecmeyecek mi bizim ya hayattan sogudum vallaBu gece üç kezcikardim midem kaynıyor sanki ilaç içtim onlarda çıktı allahım sabır ver bana
Canm sag arkada bana bir anda siddetli giren agri bobrek tasi dokerkendi yerimde durutmuyordu morfin bile kesmemisdi sanciyi idrarimdada yanma vardi dikkat et gecmis olsun.yok cnm idrarda bir sıkıntı..ama ilk defa sağ arkada ağrım var. kasıklara inmiyor.. böbrek ağrısıda yaşamadım daha önce nasıl bir şey bilmiyorum.. herşeyi de abartıp zart zurt dr a giden panik tip olmakda istemiyorum.
Benimde acaip şiş ve gogsumdeki damarlar kirmizi kirmizi oldu sanki goguslerimde kirmizi yaralar var gibi cizgi cizgi beyaz tenli oldgmdan cok belli.Bu gidisle olcaz gibi gorunuyoDaha erken değil mi elif ya göğüs şişmesi için? Benm de şişmdiden şilmeye başladı, sonunda inek gibi olcam die ödüm kopuyo walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?