2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
Başın sağolsun canim çok üzüldüm Rabbim aynı acıyı bir daha yaşatmasın

günaydınlar.. kızlar bir şey soracam geceden beri sağ arka yanda öyle bi ağrım var ki kıvrandırıo resmen. kas ağrısı değil bel ağrısı değil nedir bu daha önce böle ağrısı olan oldu mu?

fufust: 41180390 .!.:
kızlar sureklı bel agrısı olan.hatta kalca ve bacaklarına kadar vuran.ayaga kalkarken felc gelıyomus gıbı kıtlenen hatta kendı cabasıyla ayaga kalkamayan varmıı
Ben doktorum volteran al onu sur dedi onu sürüyorum her gün belim daha iyiyim

Ben doktorum volteran al onu sur dedi onu sürüyorum her gün belim daha iyiyim

Sende de mi bel fıtığı var? Bende var doktora ilk kontrolde söyledim normal doğum olmayacak o zaman yüksek ihtmal sezeryan dedi şimdilik ağrım yok ama olunca kitliyo gerçekten

Günaydin kizlar
Bende dün geceden beri bulantı başladı ondan öncede aşırı şişkinlik vardı herkeste bulantı bitiyor bende başlıyor anlamadım

Gunaydin cnm benimde bu sabah var hafif sağarka yanda ssuan şiddetli değil gibi

CNm idrarda falan yanma var mı? Ağrı birde kasığa doğru geliyor gibi oluyor mu önden. Bn tas düşürmüştüm de öyle birey mi diye soruyorum. Ama böbrek Taşı çok fena öyle olsa evde duramazsın suan

Merhaba kızlar bende bugün ikili testimi yaptırdım.Güzel çıktı sonuçlar.Kan testini de salı günü alıcam.İnşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar..

yok cnm idrarda bir sıkıntı..ama ilk defa sağ arkada ağrım var. kasıklara inmiyor.. böbrek ağrısıda yaşamadım daha önce nasıl bir şey bilmiyorum.. herşeyi de abartıp zart zurt dr a giden panik tip olmakda istemiyorum.

Merhaba kızlar bugun kontrolumuz vardı herşey yolunda çok şukur, 2hafta sonra 2'li testimiz var inşallah herşey guzel olur sizler nasılsınız umarım herkes iyidir

Kızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
Allahim sabrini verir ins en hayirli kisa zamanda onun acisini unutturacak bi evlat nasip eder rabbim ins

Canm sag arkada bana bir anda siddetli giren agri bobrek tasi dokerkendi yerimde durutmuyordu morfin bile kesmemisdi sanciyi idrarimdada yanma vardi dikkat et gecmis olsun.

Daha erken değil mi elif ya göğüs şişmesi için? Benm de şişmdiden şilmeye başladı, sonunda inek gibi olcam die ödüm kopuyo walla
Benimde acaip şiş ve gogsumdeki damarlar kirmizi kirmizi oldu sanki goguslerimde kirmizi yaralar var gibi cizgi cizgi beyaz tenli oldgmdan cok belli.Bu gidisle olcaz gibi gorunuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…