2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende duymustum canim ikili testteki betachg degeri 50 nin altinda ise erkek ustunde ise kiz yaziyordu kasim anneleri topiginde okumustum
Yaw 50 ile alakasi yokki bakbsana ekte ginderdim 150 küsur lerde

Eklentiler

• Screenshot_2015-05-30-12-09-41.webp
    19,4 KB · Görüntüleme: 91
kızlar karın bölgesi çatlamaması için ne kullanmamız gerekiyor bitkisel yağlardan

Daha erken değil mi elif ya göğüs şişmesi için? Benm de şişmdiden şilmeye başladı, sonunda inek gibi olcam die ödüm kopuyo walla
yok sımdı buyumesı normal canım vucut gebelıge alıstıktan sonra duraklama donemı olcak o zaman şişliği ıncek ama dogumdan sonra süt geldıgınde kafandan buyuk olcak

Kızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
başın saolsun canım Allah sabır versın ama baska bı doktora daha gorunsen canım bazen doktor goremıyo benımkınede atan kalbını gorememıstı

canım bol su ıc bobrek agrısı olabılır bendede oluyo arada

Sağol ccanım idare ediyorum işte...Canım sen yine çok şanslısın benim yurt olduğu için dolayısıyla okul sezonu boyunca sürekli açık ve sadece 40 gün lohusalık zamanı izin kullanacağım. Ama sezeryanım sıkıntılı olur vs biraz daha uzatırımda senin gibi 3 ay kullanma şansım yok. Tek faydası hem maaş alıp hemde devletten izinlerimin parasını alabilecek olmama Bebeğimden küçücükken ayrılmak zor olacak ama her 1.5 saat erken çıkmak için konuşacağım emziren annelerin öyle bir hakkı oluyore en azından onu kullanayım

benimde tek yapabildiğim o şuan için. neyseki öyle çok şiddetli sabaha göre azaldı ama hala var..
Ay Allah korusun canım o bobrek agrısından
ben taş düşürdüğüm zaman hastanede bayıltın benı dıye bagırıyodum morfın verene kadar yapmadıkları agrı kesıcı kalmadı en son morfını verınce sedyede yıgılmısım hemsıre sana verdıgım ılacla fil bayılırdı dedı normal dogumdan beter

ayy korkar oldum şimdi. peki bu taş ağrısı direk şiddetli mi başlıyor yoksa sızım sızım başlayıp zamanla tavan mı yapıyor. hamilelikte taşı tetikleyen bi durum mu var acaba yaw?

ayy korkar oldum şimdi. peki bu taş ağrısı direk şiddetli mi başlıyor yoksa sızım sızım başlayıp zamanla tavan mı yapıyor. hamilelikte taşı tetikleyen bi durum mu var acaba yaw?
su ıcmemekten kaynaklı oldugunu bıde hoplayıp zıplarsan yerınden oynuyo yerınden oynadıgında agrı hafıf hafıf baslıyo bı sure sonra ıdrarını yaparken kan göruyosun ıdrarda kıpkırmızı o arada mesaneye dusene kadar normal dogumdan beter agrısı oluyo benım suan bobreklerımden bırınde var geçen ıdrar tahlılımde kum enfeksıyon olmadıgı halde kan cıktı buda ıcerde yatan bı tas oldugunu belırtıyo ınsallah kıpırdamaz yerınden cok korkuyorum bebekte var morfınde yapamazlar

sana da çook geçmiş olsun cnm inşallah tekrarlamaz..

Selam arkadaşlar 10+6 dayız yarın 11 haftalık olucaz Allah nasip ederse..

Bende kasık ağrısı var sizde de oluyor mu idrar yolu enfeksiyonu mu acaba ya da rahim büyüdüğü için mi oluyor?

Selam arkadaşlar 10+6 dayız yarın 11 haftalık olucaz Allah nasip ederse..

Bende kasık ağrısı var sizde de oluyor mu idrar yolu enfeksiyonu mu acaba ya da rahim büyüdüğü için mi oluyor?
selam canım bendede kasık agrısı oluyo bıcak batması seklınde bızde bugun 11 haftayı bıtırdık 12+0 olduk sımdıde kuyruk sokumumda cok agrı oluyo ne olcaz bız boyle ya

selam canım bendede kasık agrısı oluyo bıcak batması seklınde bızde bugun 11 haftayı bıtırdık 12+0 olduk sımdıde kuyruk sokumumda cok agrı oluyo ne olcaz bız boyle ya

Allah'ın izniyle sağlıklı olsunlar da ben ağrıyı çekerim, benim de belime vuruyor bazen ağrı, zaten günden güne karnım şişiyor ama ağrım kasıklarımdan başlıyor rahmime iniyor.

18 Mayıs'ta bebişimizi gördük çok iyiydi, geçen haftaya kadar günde 3 kez progestan kullandım onu kesti doktor.. Bununla bir ilgisi var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…