Kuzum 39 ile 150 000 kusur arasinda daglar kadar fark var ama 39000 mi senin ?Kiz senin bebis o zamanbende baktim da benim ki 39 küsür canim
Rısklı donemı atlatmıssındır ondan kesmıstır canım kese etrafında kanama felan yoksa yeterlı gormustur benımde 3 gun kaldı randevuma cok merak edıyorum bebegımı ıyımı dıyeAllah'ın izniyle sağlıklı olsunlar da ben ağrıyı çekerim, benim de belime vuruyor bazen ağrı, zaten günden güne karnım şişiyor ama ağrım kasıklarımdan başlıyor rahmime iniyor.
18 Mayıs'ta bebişimizi gördük çok iyiydi, geçen haftaya kadar günde 3 kez progestan kullandım onu kesti doktor.. Bununla bir ilgisi var mı acaba?
Yok canim ya 39.bisey 39 000 falan degil yani acaba birimi mi farkli tahlillerinKuzum 39 ile 150 000 kusur arasinda daglar kadar fark var ama 39000 mi senin ?
39.8 ng/ml imis birimiKuzum 39 ile 150 000 kusur arasinda daglar kadar fark var ama 39000 mi senin ?
Ayni sey olmamasi lazim mantiken benceYok canim ya 39.bisey 39 000 falan degil yani acaba birimi mi farkli tahlillerin
Bende anlamadım vallaAyni sey olmamasi lazim mantiken bence
Bn içermiyorum. Artık :)birde hiç cay içemiyorum eskiden cok severdim ama simdi kokusuna tahammülüm yok :S varmı sizdede gebelikte cay içemeyen
Gectigimiz hafta atiyodu renkliylede bakti kan dolasimi yok dedi sizin ne kadarlikken goremedilerbaşın saolsun canım Allah sabır versın ama baska bı doktora daha gorunsen canım bazen doktor goremıyo benımkınede atan kalbını gorememıstı
9 olmustuk ama buraya kadarmisCANIM ALLAH SABIR VERSİN ÇOK ÜZÜLDÜM KAÇ HAFTALIKTI?
Bi arastirip bakalim bakalim neymis :)Bende anlamadım valla
Bende içemiyorum artık tiksindim çaydanbirde hiç cay içemiyorum eskiden cok severdim ama simdi kokusuna tahammülüm yok :S varmı sizdede gebelikte cay içemeyen
bazen diyorum 1 bardak içeyim ama yok o koku olduruyo beniBende içemiyorum artık tiksindim çaydan
gecmıs olsun canım kac haftalksın..sende hıc belırtı olmadımıGectigimiz hafta atiyodu renkliylede bakti kan dolasimi yok dedi sizin ne kadarlikken goremediler
Aynen benide öyleeebazen diyorum 1 bardak içeyim ama yok o koku olduruyo beni
oncekı gebelıgımde 7 haftada goremedıler canımGectigimiz hafta atiyodu renkliylede bakti kan dolasimi yok dedi sizin ne kadarlikken goremediler
bende tam tersı normalde cayı sevmezdım gebe kaldıgımdan berı gunde 3 4 bardak ıcıyorumbirde hiç cay içemiyorum eskiden cok severdim ama simdi kokusuna tahammülüm yok :S varmı sizdede gebelikte cay içemeyen
bebek segırme gıbı deılde daha cok rahımde boşluk ıcınde balık cırpınıyo gıbı bı hıs oluyo ıkı uc pıt pıt sonra duruyomerhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım biz iyiyiz cok sukur herhangi bi sıkıntı yok simdilik :) mide bulantılarım agrılarım vs.hepsi gecti kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bide 2-3 gunde 1 kasıklarımda damar segirmesi gibi bi kıpırdanma oluyo bebeğim mi acep :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?