2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Rısklı donemı atlatmıssındır ondan kesmıstır canım kese etrafında kanama felan yoksa yeterlı gormustur benımde 3 gun kaldı randevuma cok merak edıyorum bebegımı ıyımı dıye

[QUOT, post: 41187754,ber: 680991"]Sende de mi bel fıtığı var? Bende var doktora ilk kontrolde söyledim normal doğum olmayacak o zaman yüksek ihtmal sezeryan dedi şimdilik ağrım yok ama olunca kitliyo gerçekten [/QUOTE]
Olup olmadigini bilmiyorum daha once 1 kere olmustu boyle agri sonra gecti bende gitmedim doktora hamile degildim o zaman.simdide boyle dayanacagim voltaren iyi geldi biraz bakalim allah kolaylik versin bize

merhaba kızlar nasıl gidiyo bakalım biz iyiyiz cok sukur herhangi bi sıkıntı yok simdilik :) mide bulantılarım agrılarım vs.hepsi gecti kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum bide 2-3 gunde 1 kasıklarımda damar segirmesi gibi bi kıpırdanma oluyo bebeğim mi acep :)

birde hiç cay içemiyorum eskiden cok severdim ama simdi kokusuna tahammülüm yok :S varmı sizdede gebelikte cay içemeyen

bebek segırme gıbı deılde daha cok rahımde boşluk ıcınde balık cırpınıyo gıbı bı hıs oluyo ıkı uc pıt pıt sonra duruyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…