2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ay ne guzel yaaa kahvaltıyı falan hep meyve suyuyla yapmaktan sıkıldım
bende aksıne meyve suyu ıcemıyorum hele geçen bı vıdeo ızledım o kutu meyve sularının ıcınden cıkan seyler alt ust ettı benı içersemde sadece gercek sıkılmıs meyve suları varya cam şişe onlardan alıyorum

ben kendim sıkıyorum katı meyve sıkacagım var o sekilde diger turlu ne kendim içerim nede cocuklarıma içiririm

bebegındır canım o zaman onuda daha cok karnın sıkıstıgında yada one dogru egılık otururken hıssedersın azcık daha buyusunler sen o zaman gor hareketlerı
evet bacaklarımı kendime cekince hissediyorum biliyorum canım ikinci gebeliğim bu benim :) ama ilkinde bu kadar erken hissetmemiştim dogal olarak :)

Ben acaba hamile değilmiyim diye düşünüyorum bazen kızlar şaka gibi geliyor. ne bulantım oldu ne ağrım oldu ne tiksinmem oldu her şey normal. otobüste 1,2 kere kustum oda normaldede otobüs beni tutar kusarım adet günümden 6 gün önce adet sancısı başladı ilacım bitti diye doktora gittim korunmadığımı söyleyince test yaptı hamile kaldığımı öğrendim.. şu an tek problemim karnımın bazen 5,6 aylık hamile gibi gözükmesi, boyun 174 kilom 58 de hamile kaldım şimdi 60 kiloyum. doktorun söylediğine göre iç karnım çok küçükmüş ve cildim hassasmış

evet bacaklarımı kendime cekince hissediyorum biliyorum canım ikinci gebeliğim bu benim :) ama ilkinde bu kadar erken hissetmemiştim dogal olarak :)
sonrakı gebelıklerde daha erken hıssedılırmıs bende şaşırmıstım kıpırdadıgını hıssedınce

bazı gunler banada oluyo o sankı hamıle deılmısım gıbı bazende tam bı ezıyet oluyo cok sukur bulantı donemım bıttı sadece acıktıgımda oluyo benım gobekte cok buyuk 9 ay oldugunda dusunemıom bıle hayırlısıyla sag saglım alalımda kucaklarımıza

masallah onlara bende yaaaa aralık ne zaman gelecek daha cok var :)
Allahtan hamılelıgımız yaza denk gelıyo dısarda gezer tozarız zaman geçer kışın olsa daha kotuydu kös kös evde oturcaktık sonra kışın dogumumuzu yapcaz yaza kadar bebek kendını toplamıs olcak yazlık cicilerı gıydırıp gezcez

birde hiç cay içemiyorum eskiden cok severdim ama simdi kokusuna tahammülüm yok :S varmı sizdede gebelikte cay içemeyen

Bende içemiyorum canım
Koku hassasiyetim yok ama çay içmek içimden gelmiyor
Önceden çok severdim içmeyince başım agrırdı

Benim fazla bir belirtim yoktu diye endişeliydim ama dünden bu yana bulantilar hat safhada bisey yiyip icemiyorum kendi kendimi nazar ettim
Kilo aldim dedim darısı kilo verenlere dedim duam kabul oldu durum tam tersi şuan :)

ben çok yadırgıyorum hayatım boyunca hiç göbeğim olmamıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…