ay ne guzel yaaa kahvaltıyı falan hep meyve suyuyla yapmaktan sıkıldımbende tam tersı normalde cayı sevmezdım gebe kaldıgımdan berı gunde 3 4 bardak ıcıyorum
yani ufacık bi vuruyo pıt diye sonra hiç bişe yokbebek segırme gıbı deılde daha cok rahımde boşluk ıcınde balık cırpınıyo gıbı bı hıs oluyo ıkı uc pıt pıt sonra duruyo
bende aksıne meyve suyu ıcemıyorum hele geçen bı vıdeo ızledım o kutu meyve sularının ıcınden cıkan seyler alt ust ettı benı içersemde sadece gercek sıkılmıs meyve suları varya cam şişe onlardan alıyorumay ne guzel yaaa kahvaltıyı falan hep meyve suyuyla yapmaktan sıkıldım
bebegındır canım o zaman onuda daha cok karnın sıkıstıgında yada one dogru egılık otururken hıssedersın azcık daha buyusunler sen o zaman gor hareketlerıyani ufacık bi vuruyo pıt diye sonra hiç bişe yok
içme zaten bebiş için hiç sağlıklı değil düşüğe neden olabilirmiş siyah çay, kahve, bitki çayları en güzeli meyve suyu ama taze olanlarıbazen diyorum 1 bardak içeyim ama yok o koku olduruyo beni
evet bacaklarımı kendime cekince hissediyorum biliyorum canım ikinci gebeliğim bu benim :) ama ilkinde bu kadar erken hissetmemiştim dogal olarak :)bebegındır canım o zaman onuda daha cok karnın sıkıstıgında yada one dogru egılık otururken hıssedersın azcık daha buyusunler sen o zaman gor hareketlerı
evet demir eksikliğine neden oluyo diye biliyorum bendeiçme zaten bebiş için hiç sağlıklı değil düşüğe neden olabilirmiş siyah çay, kahve, bitki çayları en güzeli meyve suyu ama taze olanları
sonrakı gebelıklerde daha erken hıssedılırmıs bende şaşırmıstım kıpırdadıgını hıssedınceevet bacaklarımı kendime cekince hissediyorum biliyorum canım ikinci gebeliğim bu benim :) ama ilkinde bu kadar erken hissetmemiştim dogal olarak :)
aynen cok değişik yaa 4-5 cm ler daha :)sonrakı gebelıklerde daha erken hıssedılırmıs bende şaşırmıstım kıpırdadıgını hıssedınce
kac haftalıktınevet bacaklarımı kendime cekince hissediyorum biliyorum canım ikinci gebeliğim bu benim :) ama ilkinde bu kadar erken hissetmemiştim dogal olarak :)
bazı gunler banada oluyo o sankı hamıle deılmısım gıbı bazende tam bı ezıyet oluyo cok sukur bulantı donemım bıttı sadece acıktıgımda oluyo benım gobekte cok buyuk 9 ay oldugunda dusunemıom bıle hayırlısıyla sag saglım alalımda kucaklarımızaBen acaba hamile değilmiyim diye düşünüyorum bazen kızlar şaka gibi geliyor. ne bulantım oldu ne ağrım oldu ne tiksinmem oldu her şey normal. otobüste 1,2 kere kustum oda normaldede otobüs beni tutar kusarım adet günümden 6 gün önce adet sancısı başladı ilacım bitti diye doktora gittim korunmadığımı söyleyince test yaptı hamile kaldığımı öğrendim.. şu an tek problemim karnımın bazen 5,6 aylık hamile gibi gözükmesi, boyun 174 kilom 58 de hamile kaldım şimdi 60 kiloyum. doktorun söylediğine göre iç karnım çok küçükmüş ve cildim hassasmış
mınıcıkler ama haylazlaraynen cok değişik yaa 4-5 cm ler daha :)
11+2 yim canmkac haftalıktın
masallah onlara bende yaaaa aralık ne zaman gelecek daha cok var :)mınıcıkler ama haylazlarzaman hemen gecsın ıstıyorum hemen alalım kucagımıza
Allahtan hamılelıgımız yaza denk gelıyo dısarda gezer tozarız zaman geçer kışın olsa daha kotuydu kös kös evde oturcaktık sonra kışın dogumumuzu yapcaz yaza kadar bebek kendını toplamıs olcak yazlık cicilerı gıydırıp gezcezmasallah onlara bende yaaaa aralık ne zaman gelecek daha cok var :)
birde hiç cay içemiyorum eskiden cok severdim ama simdi kokusuna tahammülüm yok :S varmı sizdede gebelikte cay içemeyen
bazı gunler banada oluyo o sankı hamıle deılmısım gıbı bazende tam bı ezıyet oluyo cok sukur bulantı donemım bıttı sadece acıktıgımda oluyo benım gobekte cok buyuk 9 ay oldugunda dusunemıom bıle hayırlısıyla sag saglım alalımda kucaklarımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?