2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bende aynı şeyleri düşünüp seviniyorum:))

ayyyy benim ilk hamileleiğimde yaza denk gelmişti cok zor oluyo yaaaa insan dayanamıyo sıcaklara

Ayyy pembis pembis Fırfırlı bikiniler ne tatli oluyo yaa:) bide tombs olurlarsa isir o bacakları yeeee
bebekte tek dayanamadıgım yerdır o baldırları bacakları ısırmak bıde bogum bogum kolları oluyo ya ıhhh dişlerım kaşındı hayal ettımde benım obur ıkısı tosun gıbıydı bebekken hele buyuk bacaklarının bogumlarına bıle pısık kremı suruyodum derece içim içime sıgmayınca yuz ustu cevırıp poposundakı bezı ısırıyodum

[/QUOTE]
Olup olmadigini bilmiyorum daha once 1 kere olmustu boyle agri sonra gecti bende gitmedim doktora hamile degildim o zaman.simdide boyle dayanacagim voltaren iyi geldi biraz bakalim allah kolaylik versin bize[/QUOTE]

Allah kolaylık versin cnm en kısa zamanda geçer inş

Ağzım sulandı kız bahsetme

ben kendim sıkıyorum katı meyve sıkacagım var o sekilde diger turlu ne kendim içerim nede cocuklarıma içiririm
Kutu meyve sularını ben de eve sokmuyorum taze sıktığımız meyve suyu gibisi yok kesinlikle ben de kendim hazırlıyorum hem çok pratik hem çok lezzetli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…