daha cok buyucek alıscanben çok yadırgıyorum hayatım boyunca hiç göbeğim olmamıştı
Benimde acaip şiş ve gogsumdeki damarlar kirmizi kirmizi oldu sanki goguslerimde kirmizi yaralar var gibi cizgi cizgi beyaz tenli oldgmdan cok belli.Bu gidisle olcaz gibi gorunuyo
bende ıkısıde buyukBüyük karın neyse de büyük meme de çok kötü gözüküyoinş öyle olmaz
Bende aynı şeyleri düşünüp seviniyorum:))Allahtan hamılelıgımız yaza denk gelıyo dısarda gezer tozarız zaman geçer kışın olsa daha kotuydu kös kös evde oturcaktık sonra kışın dogumumuzu yapcaz yaza kadar bebek kendını toplamıs olcak yazlık cicilerı gıydırıp gezcez
ayyyy benim ilk hamileleiğimde yaza denk gelmişti cok zor oluyo yaaaa insan dayanamıyo sıcaklaraAllahtan hamılelıgımız yaza denk gelıyo dısarda gezer tozarız zaman geçer kışın olsa daha kotuydu kös kös evde oturcaktık sonra kışın dogumumuzu yapcaz yaza kadar bebek kendını toplamıs olcak yazlık cicilerı gıydırıp gezcez
nasıp olurda kızım olursa mınıcık bıkını alcam onaBende aynı şeyleri düşünüp seviniyorum:))
olsun kız duş muş idare ederız aksamlarıda bı sahılde yuruyuş giyerız efil efil elbiselerı ohh misayyyy benim ilk hamileleiğimde yaza denk gelmişti cok zor oluyo yaaaa insan dayanamıyo sıcaklara
Ayyy pembis pembis Fırfırlı bikiniler ne tatli oluyo yaa:) bide tombs olurlarsa isir o bacakları yeeeenasıp olurda kızım olursa mınıcık bıkını alcam ona
bebekte tek dayanamadıgım yerdır o baldırları bacakları ısırmak bıde bogum bogum kolları oluyo ya ıhhh dişlerım kaşındı hayal ettımde benım obur ıkısı tosun gıbıydı bebekken hele buyuk bacaklarının bogumlarına bıle pısık kremı suruyodum derece içim içime sıgmayınca yuz ustu cevırıp poposundakı bezı ısırıyodumAyyy pembis pembis Fırfırlı bikiniler ne tatli oluyo yaa:) bide tombs olurlarsa isir o bacakları yeeee
al bak tam ısırmalıkAyyy pembis pembis Fırfırlı bikiniler ne tatli oluyo yaa:) bide tombs olurlarsa isir o bacakları yeeee
Ağzım sulandı kız bahsetmebebekte tek dayanamadıgım yerdır o baldırları bacakları ısırmak bıde bogum bogum kolları oluyo ya ıhhh dişlerım kaşındı hayal ettımde benım obur ıkısı tosun gıbıydı bebekken hele buyuk bacaklarının bogumlarına bıle pısık kremı suruyodum derece içim içime sıgmayınca yuz ustu cevırıp poposundakı bezı ısırıyodum
canım ya kötü olmuş ama belki bir iki günlük bir şeydir geçer bana tuzlu kraker çok iyi geldi istersen deneBende bulantı ve kusmalar geri geldi
benımdeeeeeeeeeeeAğzım sulandı kız bahsetme
Kutu meyve sularını ben de eve sokmuyorum taze sıktığımız meyve suyu gibisi yok kesinlikle ben de kendim hazırlıyorum hem çok pratik hem çok lezzetli oluyorben kendim sıkıyorum katı meyve sıkacagım var o sekilde diger turlu ne kendim içerim nede cocuklarıma içiririm
Oyy süper yaaa :)) bunları gördükçe hemen yarın dogurasim geliyooooal bak tam ısırmalık
Ayni sey olmamasi lazim mantiken bence
bende ama bıyandanda korku basıyoOyy süper yaaa :)) bunları gördükçe hemen yarın dogurasim geliyoooo
Bn hiçbirşey hissetmiyorum yaa.ılk hamılelıgım.sankı bişey yok gibi.bulantımda gecti.endişeleniyorm.sonrakı gebelıklerde daha erken hıssedılırmıs bende şaşırmıstım kıpırdadıgını hıssedınce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?