endıselenme canım normal 14. haftaya gelmıssın ılk gebelıgınmıs tekmelerını 2 3 hafta sonra cok mınık hıssedersınBn hiçbirşey hissetmiyorum yaa.ılk hamılelıgım.sankı bişey yok gibi.bulantımda gecti.endişeleniyorm.
aynen en azından ne oldugunu biliyoruz gönül rahatlıgıyla içiyorum kızıma ve eşimede içiriyorumKutu meyve sularını ben de eve sokmuyorum taze sıktığımız meyve suyu gibisi yok kesinlikle ben de kendim hazırlıyorum hem çok pratik hem çok lezzetli oluyor
ayyyy cok tombuuuul :):):) yanaklara bak yaaaa allahımmal bak tam ısırmalık
Tabi ben bunların daha tadına bakmadığım için uzaktan hoş geliyo:)) bakalım ne kadar yaramaz olabilecek bebisler :)bende ama bıyandanda korku basıyohem dogum korkusu hemde vızıklama korkusu
valla benımkıler sallama cayın posetını tavana yapıstırıyolarTabi ben bunların daha tadına bakmadığım için uzaktan hoş geliyo:)) bakalım ne kadar yaramaz olabilecek bebisler :)
kızlar karın bölgesi çatlamaması için ne kullanmamız gerekiyor bitkisel yağlardan
yok sımdı buyumesı normal canım vucut gebelıge alıstıktan sonra duraklama donemı olcak o zaman şişliği ıncek ama dogumdan sonra süt geldıgınde kafandan buyuk olcak
Evet canim benim ki serbest beta hcg o dedigim tahmin yontemindede serbest olan ile yapiliyodukızlar birisi free beta hcg birisi sadece beta hcg değeri. 39 olan free olan bilginiz olsun.
bende ıkısıde buyukpopoda yetıstı tipim kaydı hahaha dogumdan sonra 110 bedenı gecıyo benım goguslerım
bi en başta gittim cnm tahliller falan yapıldı. bi de 17 haftalık olunca gel dedi ebe tansiyona falan bakıcaz dedi. fazla açıklamadı..Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi
http://www.rustakvimi.com/
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Bebeginin cinsiyeti belli olanlar bunlari bi denermisiniz tutacak mi
Ben ok israrla sorunca erkek olabilir ama daha net bisey soyleyecek kadar belli degil dedi doktor ama bunlarin ikisindede kiz çıkıyorcok merak ediyorum cok
Tesekkur ederim cevabin içinbi en başta gittim cnm tahliller falan yapıldı. bi de 17 haftalık olunca gel dedi ebe tansiyona falan bakıcaz dedi. fazla açıklamadı..
Ayyy gerçekten miiiivalla benımkıler sallama cayın posetını tavana yapıstırıyolarodalarındakı dolabın kapagını söküp kaykay yapmıslar kayıyolrdı
Bizi biraz daha aydinlatirmusin kuuzum cinsiyet hangisinden bakiliyormus :)kızlar birisi free beta hcg birisi sadece beta hcg değeri. 39 olan free olan bilginiz olsun.
Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi
canım benimki sadece tahmin dalga geçer miyim hiç..ama senin hcg değerinden pek anlamadım yani benim bildiğim hcg değerin 50inin altındaysa kız üstündeyse erkekvalla dondurma ustu salatalik :)
ciddimisin :) dalgami gectin merak ettim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?