2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Bn hiçbirşey hissetmiyorum yaa.ılk hamılelıgım.sankı bişey yok gibi.bulantımda gecti.endişeleniyorm.
endıselenme canım normal 14. haftaya gelmıssın ılk gebelıgınmıs tekmelerını 2 3 hafta sonra cok mınık hıssedersın

bu kalp durmaları benı delı edıcek ıster ıstemez korkuyorum persembe gunu kadın dogumdan randevu aldım 12 haftalık olucak ınş.ıkılı ve ayrıntılı ııcn benı ılerı tarıhe atmazlar en azından bebegımı gorsem .benımde hıc belırttım yok hıc olmadıdaa sımdı sımdı bulantım var bıraz

Kutu meyve sularını ben de eve sokmuyorum taze sıktığımız meyve suyu gibisi yok kesinlikle ben de kendim hazırlıyorum hem çok pratik hem çok lezzetli oluyor
aynen en azından ne oldugunu biliyoruz gönül rahatlıgıyla içiyorum kızıma ve eşimede içiriyorum

Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi

Tabi ben bunların daha tadına bakmadığım için uzaktan hoş geliyo:)) bakalım ne kadar yaramaz olabilecek bebisler :)
valla benımkıler sallama cayın posetını tavana yapıstırıyolar odalarındakı dolabın kapagını söküp kaykay yapmıslar kayıyolrdı

yok sımdı buyumesı normal canım vucut gebelıge alıstıktan sonra duraklama donemı olcak o zaman şişliği ıncek ama dogumdan sonra süt geldıgınde kafandan buyuk olcak

Kafamdan büyük mü deme öyle ya Peki sonra eski haline dönecek mi, sarkma olacak mi?

bi en başta gittim cnm tahliller falan yapıldı. bi de 17 haftalık olunca gel dedi ebe tansiyona falan bakıcaz dedi. fazla açıklamadı..
Tesekkur ederim cevabin için önümüzdeki haftaiçi bir ugrayayim bende

valla benımkıler sallama cayın posetını tavana yapıstırıyolar odalarındakı dolabın kapagını söküp kaykay yapmıslar kayıyolrdı
Ayyy gerçekten miiii bende 3 tane istiyorum ama nasıl olcak kiii bi anda bu konuyu tekrar bi gözden geçiresim geldiiii
ya ben çok fena kabuslar görüyorum uykudan sogudum nolcak bilmiyorum

Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi

beni 14.haftamda cagirdi hemsire... annemin arkdsydi hamile oldgmu ogrenince aradi, telde bi kac soru sordu... yas boy kilo vs... tetanoz aşısı icin gitcem haftaya...

valla dondurma ustu salatalik :)

ciddimisin :) dalgami gectin merak ettim :)
canım benimki sadece tahmin dalga geçer miyim hiç..ama senin hcg değerinden pek anlamadım yani benim bildiğim hcg değerin 50inin altındaysa kız üstündeyse erkek mesela ben de bugün aldım sonuçlarımı hcg değerim 47.9 yani başından bu yana tahmin ettiğimz gibi kızım olacak inş adı bile hazır elif ikra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…