canım benimki sadece tahmin dalga geçer miyim hiç..ama senin hcg değerinden pek anlamadım yani benim bildiğim hcg değerin 50inin altındaysa kız üstündeyse erkekmesela ben de bugün aldım sonuçlarımı hcg değerim 47.9 yani başından bu yana tahmin ettiğimz gibi kızım olacak inş adı bile hazır elif ikra
Çin takviminde çin yaşını hesaplayarak mi baktinbenim ikisinde de erkek ama bebeğim kız.
Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi
Link deki otomatik hesaplayici cin yasina gore hesapliyor aslindaÇin takviminde çin yaşını hesaplayarak mi baktin
Benim normalde yaşima bakinca kız çin yaşına göre erkek
Çin yaşı yaşına bir yaş ekleyerek bakiyorsun canim
http://www.rustakvimi.com/
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Bebeginin cinsiyeti belli olanlar bunlari bi denermisiniz tutacak mi
Ben ok israrla sorunca erkek olabilir ama daha net bisey soyleyecek kadar belli degil dedi doktor ama bunlarin ikisindede kiz çıkıyorcok merak ediyorum cok
Canim benim ikisinde de kız ama bebegim erkek görünüyor :)http://www.rustakvimi.com/
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Bebeginin cinsiyeti belli olanlar bunlari bi denermisiniz tutacak mi
Ben ok israrla sorunca erkek olabilir ama daha net bisey soyleyecek kadar belli degil dedi doktor ama bunlarin ikisindede kiz çıkıyorcok merak ediyorum cok
süt bıtınce pörsümüş et gıbı ıncek assa ama zamanla toparlıyo bırazda olsaKafamdan büyük müdeme öyle ya Peki sonra eski haline dönecek mi, sarkma olacak mi?
bı sure sonra duzene gırer canım bende az once ruyamda balık tutmaya calısıyodumAyyy gerçekten miiiibende 3 tane istiyorum ama nasıl olcak kiii bi anda bu konuyu tekrar bi gözden geçiresim geldiiii
ya ben çok fena kabuslar görüyorum uykudan sogudum nolcak bilmiyorum
Çin takviminde çin yaşını hesaplayarak mi baktin
Benim normalde yaşima bakinca kız çin yaşına göre erkek
Çin yaşı yaşına bir yaş ekleyerek bakiyorsun canim
Anladim canim simdiden cok gecmis olsun. Rabbim korur bebeklerimizi gönlünü ferah tut.ben de belki gecer diye 3 4 gun bekledim de... cenemi acamayacak duruma gelince bgn hemen gttm dr.a ... 6 aya kadar disciye gitmek serbestmis... sen de insallah bi daha yasamazsin canim benim... Ben bu hafta disim apse yaptgi icin ilac kullancam sonra da agrim gecmezse gömülü dis operasyonu olcam...
bu donemlerde cınsıyet yanıltıcı olabılıyo canım :Skızlar ben hazırlıklara başladım ama doktor erkek dedi geçen hafta şimdi de kız da olabilir diyo
biliyorum ama büyük ihtimalle erkek dedi bende heveslenmiştimbu donemlerde cınsıyet yanıltıcı olabılıyo canım :S
ben hamile kalmadan once doktora gittiğimde ufak bi kist görünüyor ama sıkıntı yok demişti. sonra yan sağ tarafımda agrı başladı. internetten araştırdıgımda kistten olabilir demişti. sonra ara ara yine agrı giriyordu. doktoruma sordum böyle agrılar olabilir dedi. bende cok korktum bobrekte bişey varmı diye. doktorum öle diyince rahatladım. 3 haftadırda bir agrım yok cok sukur. benim devamlı olan bir agrı değildi arada giren bir agrıydı. sag tarafa yatınca biraz daha agrıyordu. sola dönünce rahatlıyordum.ayy korkar oldum şimdi. peki bu taş ağrısı direk şiddetli mi başlıyor yoksa sızım sızım başlayıp zamanla tavan mı yapıyor. hamilelikte taşı tetikleyen bi durum mu var acaba yaw?
ınsallah yanılmıstır ıkıncı baktıgındada hevesın krsagında kalmaz canımbiliyorum ama büyük ihtimalle erkek dedi bende heveslenmiştim
Nasıl becerdin canım onu benim oğlum kadar ıstahsz çocuk görmedin inşallah bu öyle olmaz yoksa tirlatmaya az kaldi :)bebekte tek dayanamadıgım yerdır o baldırları bacakları ısırmak bıde bogum bogum kolları oluyo ya ıhhh dişlerım kaşındı hayal ettımde benım obur ıkısı tosun gıbıydı bebekken hele buyuk bacaklarının bogumlarına bıle pısık kremı suruyodum derece içim içime sıgmayınca yuz ustu cevırıp poposundakı bezı ısırıyodum
ama ama daha iyi değilmi cay içmemek. kahvaltı yaparken demiri yok etmiyormu. ben de cok severdim. hamileliğimi ögrenir ögrenmez cay kahve bıraktım. taze meyve suyu daha iyi sankiiay ne guzel yaaa kahvaltıyı falan hep meyve suyuyla yapmaktan sıkıldım
gogsum agzından dusmuyodu canım sureklı emıyoduNasıl becerdin canım onu benim oğlum kadar ıstahsz çocuk görmedin inşallah bu öyle olmaz yoksa tirlatmaya az kaldi :)
süt bıtınce pörsümüş et gıbı ıncek assa ama zamanla toparlıyo bırazda olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?