2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

persembe olsa da ben de baksam hemncik... hos dr erkek gibi dedi ama :) adiyla yasasin

Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi

Ben doktoruma sordum asi icin
Çin takviminde çin yaşını hesaplayarak mi baktin
Benim normalde yaşima bakinca kız çin yaşına göre erkek
Çin yaşı yaşına bir yaş ekleyerek bakiyorsun canim
Link deki otomatik hesaplayici cin yasina gore hesapliyor aslinda

kızlar ben de bugün ikili testimin sonucunu aldım yorum yaparsanız sevinirim..
kombine risk 1:2190
ikili itest 1:403
yaş riski 1:177
fb-hcg 47.9
papp-a 2.08

Son düzenleme:
Ayyy gerçekten miiii bende 3 tane istiyorum ama nasıl olcak kiii bi anda bu konuyu tekrar bi gözden geçiresim geldiiii
ya ben çok fena kabuslar görüyorum uykudan sogudum nolcak bilmiyorum
bı sure sonra duzene gırer canım bende az once ruyamda balık tutmaya calısıyodum

Anladim canim simdiden cok gecmis olsun. Rabbim korur bebeklerimizi gönlünü ferah tut.

Kabuslar beni mahvediyor ya Hayır olsun rüyamda bebeğimin kalbinin durduğunu öğreniyodum sözde ilişkiye girdiğiniz için olmuş diyordu Dr.

kızlar ben hazırlıklara başladım ama doktor erkek dedi geçen hafta şimdi de kız da olabilir diyo

ayy korkar oldum şimdi. peki bu taş ağrısı direk şiddetli mi başlıyor yoksa sızım sızım başlayıp zamanla tavan mı yapıyor. hamilelikte taşı tetikleyen bi durum mu var acaba yaw?
ben hamile kalmadan once doktora gittiğimde ufak bi kist görünüyor ama sıkıntı yok demişti. sonra yan sağ tarafımda agrı başladı. internetten araştırdıgımda kistten olabilir demişti. sonra ara ara yine agrı giriyordu. doktoruma sordum böyle agrılar olabilir dedi. bende cok korktum bobrekte bişey varmı diye. doktorum öle diyince rahatladım. 3 haftadırda bir agrım yok cok sukur. benim devamlı olan bir agrı değildi arada giren bir agrıydı. sag tarafa yatınca biraz daha agrıyordu. sola dönünce rahatlıyordum.

Nasıl becerdin canım onu benim oğlum kadar ıstahsz çocuk görmedin inşallah bu öyle olmaz yoksa tirlatmaya az kaldi :)

ay ne guzel yaaa kahvaltıyı falan hep meyve suyuyla yapmaktan sıkıldım
ama ama daha iyi değilmi cay içmemek. kahvaltı yaparken demiri yok etmiyormu. ben de cok severdim. hamileliğimi ögrenir ögrenmez cay kahve bıraktım. taze meyve suyu daha iyi sankii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…