2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
ama ama daha iyi değilmi cay içmemek. kahvaltı yaparken demiri yok etmiyormu. ben de cok severdim. hamileliğimi ögrenir ögrenmez cay kahve bıraktım. taze meyve suyu daha iyi sankii
tabiki daha iyi meyve suyu ama gunde 1 bardaktan bişeycik cıkmazkiii

Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi
Ben evde idrar testinden sonra ilk olarak sağlık ocağına gittim. Kan testi yaptırdım. Ertesi gün kadın doğuma gittim. Kadın doğum doktorum tekrar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmam gerektiğini söyledi. Gittiğimde sağlık ocağındaki hemşire baya bir açıklamalar yaptı. Sağlıklı beslenmem, bol su içmem gibi... 20. haftada gelmem gerektiğini, aşı olacağımı söyledi.

kızlar ben de bugün ikili testimin sonucunu aldım yorum yaparsanız sevinirim..
kombine risk 1:2190
ikili itest 1:403
yaş riski 1:177
fb-hcg 47.9
papp-a 2.08
canim yasindan dolayi yuksek benim de yas 38 188 de 1 cikti. dun ayrintili bakildi perinatolog bakti gayet saglikli dedi .

Ööfffff deli oluyorum.
Foruma ya giriş yapamıyorum ya da girsem bile bir süre sonra beni otomatik atıyor.
Mesajlardan alıntı yapıp cevap vermek istiyorum. Sadece ilk mesajı alıyor, diğerlerini almış gibi yapıp sonra yine ilk aldığım mesajı görüntülüyor. Sinir oldum yaaaaa.
Benim yaşadığım sorunu yaşayan var mı?

Canım benim muhtemel doğum tarihim de 10 aralık. Geçtiğimiz perşembe doktora gittim.
Rus takvimine göre KIZ,
Çin takvimine göre ERKEK,
Rüyamda KIZ olacağını gördüm,
Eşim ERKEK olacağını hissediyor (aslında kız istiyordu)
Küçük görümcem KIZ
Büyük görümcem ERKEK hissediyordu.
En yakın 2 arkadaşımdan biri kız diğeri erkek diyordu.
Sonuç olarak doktor "ERKEK" dedi. (12+1)
:))))

Kızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
canim cok uzuldum( pihtilasman mi vardi neden kullandin coraspin coraspin mi yetmedi igne mi kullanmaliydin? ayrica esin ve sen oreferik kansa kromozom analizi yaptir bence

teşekkür ederim canım bana da doktor yaştan dolayı riskli dedi kombine riske bakıyoruz çok iyi o demişti bebek de sağlıklı ama hiç rahat değilim
canim rahat ol. ultrason daha onemli yazmistim onceden benim diger oglumda 10 da 1 di dortlum sapasaglam dogdu.

benim de rus koz con erkek yuzuk testi kiz hurriyetin testi yuzde 80 kiz sonuç erkek

Zor vallah canım özel sektörde çalıştınmı çok zor ne yapıcaz

Canim senin riskin baya düşük çıkmış benim 1:5694 cikti dr tlf.la iyi sorun yok dedi ama seninkiyle kiyaslarsak baya yüksek kaliyor off bilemedim valla bosuna mi sıkıyorum acaba canimi
Sıkma canım canını dr. bir sıkıntı yok iyi sonuçlar dedi ise hiç sıkmaya değmez bende bu sonuçlardan hiç bir şey anlamıyorum aslında o yüzden ekledim dr. bana hiç bir sıkıntı yok dedi telefondan aldım ben çünkü sonuçları 3 hafta sonra gidecem konuşucam yüz yüze sorucam...

Merhaba annişer günaydın nasılsınız bakalım ben dün evde temizlik yaptım çamaşır falan topladım biraz yorulduk sonra birde yeğenimin doğumgunu vardı oraya gittim akşam eve geldim yemek falan derken yoruldum bugun biraz kasıklarım ağrıyor sanırım dünün acısı değilmi bir problem yoktur değilmi kızlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…