malsef dogru canım :SNayııııııııırrrrrrrrrr
testime yorum yapacak yok mukızlar ben de bugün ikili testimin sonucunu aldım yorum yaparsanız sevinirim..
kombine risk 1:2190
ikili itest 1:403
yaş riski 1:177
fb-hcg 47.9
papp-a 2.08
Mesela bugün sabaha kadar ağladımbı sure sonra duzene gırer canım bende az once ruyamda balık tutmaya calısıyodum
Aynı dertten muzdaribimKabuslar beni mahvediyor ya Hayır olsun rüyamda bebeğimin kalbinin durduğunu öğreniyodum sözde ilişkiye girdiğiniz için olmuş diyordu Dr.
Ben ogrendigimde gittim bildirdim canim gerekli oldugunda onlar ariyorlar sanirimanneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi
tabiki daha iyi meyve suyu ama gunde 1 bardaktan bişeycik cıkmazkiiiama ama daha iyi değilmi cay içmemek. kahvaltı yaparken demiri yok etmiyormu. ben de cok severdim. hamileliğimi ögrenir ögrenmez cay kahve bıraktım. taze meyve suyu daha iyi sankii
Ben evde idrar testinden sonra ilk olarak sağlık ocağına gittim. Kan testi yaptırdım. Ertesi gün kadın doğuma gittim. Kadın doğum doktorum tekrar sağlık ocağına gidip kayıt yaptırmam gerektiğini söyledi. Gittiğimde sağlık ocağındaki hemşire baya bir açıklamalar yaptı. Sağlıklı beslenmem, bol su içmem gibi... 20. haftada gelmem gerektiğini, aşı olacağımı söyledi.Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi
canim yasindan dolayi yuksek benim de yas 38 188 de 1 cikti. dun ayrintili bakildi perinatolog bakti gayet saglikli dedi .kızlar ben de bugün ikili testimin sonucunu aldım yorum yaparsanız sevinirim..
kombine risk 1:2190
ikili itest 1:403
yaş riski 1:177
fb-hcg 47.9
papp-a 2.08
teşekkür ederim canım bana da doktor yaştan dolayı riskli dedi kombine riske bakıyoruz çok iyi o demişti bebek de sağlıklı ama hiç rahat değilimcanim yasindan dolayi yuksek benim de yas 38 188 de 1 cikti. dun ayrintili bakildi perinatolog bakti gayet saglikli dedi .
Canım benim muhtemel doğum tarihim de 10 aralık. Geçtiğimiz perşembe doktora gittim.http://www.rustakvimi.com/
http://www.cintakvimi.org/otomatik-bebek-cinsiyeti-hesaplama.php
Bebeginin cinsiyeti belli olanlar bunlari bi denermisiniz tutacak mi
Ben ok israrla sorunca erkek olabilir ama daha net bisey soyleyecek kadar belli degil dedi doktor ama bunlarin ikisindede kiz çıkıyorcok merak ediyorum cok
canim cok uzuldumKızlar bugün kontrolün vardı kalbinin durduğunu öğrendim dün durmus dedi dk pazartesi günü kürtaj yapcak lar coraspini kullandığım için bi kaç gün sonra yapicaklar
canim rahat ol. ultrason daha onemli yazmistim onceden benim diger oglumda 10 da 1 di dortlum sapasaglam dogdu.teşekkür ederim canım bana da doktor yaştan dolayı riskli dedi kombine riske bakıyoruz çok iyi o demişti bebek de sağlıklı ama hiç rahat değilim
benim de rus koz con erkek yuzuk testi kiz hurriyetin testi yuzde 80 kiz sonuç erkekCanım benim muhtemel doğum tarihim de 10 aralık. Geçtiğimiz perşembe doktora gittim.
Rus takvimine göre KIZ,
Çin takvimine göre ERKEK,
Rüyamda KIZ olacağını gördüm,
Eşim ERKEK olacağını hissediyor (aslında kız istiyordu)
Küçük görümcem KIZ
Büyük görümcem ERKEK hissediyordu.
En yakın 2 arkadaşımdan biri kız diğeri erkek diyordu.
Sonuç olarak doktor "ERKEK" dedi. (12+1)
:))))
kızlar benim de dün perinatologla randevum vardi dun. bir hafta onden gidiyor dogumu kasima cekti.iki oglum vardi 3. oglan yoldaymis. şoku atlatamadim hala.
Zor vallah canım özel sektörde çalıştınmı çok zor ne yapıcazSağol ccanım idare ediyorum işte...Canım sen yine çok şanslısın benim yurt olduğu için dolayısıyla okul sezonu boyunca sürekli açık ve sadece 40 gün lohusalık zamanı izin kullanacağım. Ama sezeryanım sıkıntılı olur vs biraz daha uzatırımda senin gibi 3 ay kullanma şansım yok. Tek faydası hem maaş alıp hemde devletten izinlerimin parasını alabilecek olmamaBebeğimden küçücükken ayrılmak zor olacak ama her 1.5 saat erken çıkmak için konuşacağım emziren annelerin öyle bir hakkı oluyore en azından onu kullanayım
Sıkma canım canını dr. bir sıkıntı yok iyi sonuçlar dedi ise hiç sıkmaya değmez bende bu sonuçlardan hiç bir şey anlamıyorum aslında o yüzden ekledim dr. bana hiç bir sıkıntı yok dedi telefondan aldım ben çünkü sonuçları 3 hafta sonra gidecem konuşucam yüz yüze sorucam...Canim senin riskin baya düşük çıkmış benim 1:5694 cikti dr tlf.la iyi sorun yok dedi ama seninkiyle kiyaslarsak baya yüksek kaliyor off bilemedim valla bosuna mi sıkıyorum acaba canimi
sağ ol canım. açıkçası 3. kız olsun diye denemistik. kısmet hayırlısı buymus demek.Öyle deme canm ya Sağlıklı olsun hayırlısıyla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?