Merak etme annesi iyidir bebişin inşallah.bende bazen yoruldugumda kasik agrisi oluyor sonra önceki kadinlari düşününce rahatliyorum bağ bahçe demeden is yapiyorlardi çeşmeden su tasiyorlardi onlarin bebekleri sapasaglamsa bizimkiler paşa gibi yaşiyorlardir içerde:)Merhaba annişer günaydın nasılsınız bakalım ben dün evde temizlik yaptım çamaşır falan topladım biraz yorulduk sonra birde yeğenimin doğumgunu vardı oraya gittim akşam eve geldim yemek falan derken yoruldum bugun biraz kasıklarım ağrıyor sanırım dünün acısı değilmi bir problem yoktur değilmi kızlar...
Çok haklısın tatlım aynen vallah bende ağır bir şey kaldırmadım zaten ama ev temizliği yemek falan eşim sağolsun yardımcı oluyor ama okadar bizimkiler gibi olmuyor işte...... :)Merak etme annesi iyidir bebişin inşallah.bende bazen yoruldugumda kasik agrisi oluyor sonra önceki kadinlari düşününce rahatliyorum bağ bahçe demeden is yapiyorlardi çeşmeden su tasiyorlardi onlarin bebekleri sapasaglamsa bizimkiler paşa gibi yaşiyorlardir içerde:)
Seker bana raporu resmini gondersene bakim bi dikkatimi cekticanım benimki sadece tahmin dalga geçer miyim hiç..ama senin hcg değerinden pek anlamadım yani benim bildiğim hcg değerin 50inin altındaysa kız üstündeyse erkekmesela ben de bugün aldım sonuçlarımı hcg değerim 47.9 yani başından bu yana tahmin ettiğimz gibi kızım olacak inş adı bile hazır elif ikra
canım şu an için resim gönderemiyorum ama sonuçlar şöyleSeker bana raporu resmini gondersene bakim bi dikkatimi cekti
Canım burun kemiği oluşmuş mu en önemli kriter odur.downlu ya da anomalili bebeklerin anne karnında burun kemiği çok geç oluşur bu haftada oluşmaya başlamış olması gerekiyorcanım şu an için resim gönderemiyorum ama sonuçlar şöyle
kombine risk 1:2190
ikili itest 1:403
yaş riski 1:177
fb-hcg 47.9
papp-a 2.08
canım burun kemiği var demişti doktorCanım burun kemiği oluşmuş mu en önemli kriter odur.downlu ya da anomalili bebeklerin anne karnında burun kemiği çok geç oluşur bu haftada oluşmaya başlamış olması gerekiyor
merhaba canım bende geçenlerde eklemiştim bilgilerimi ikili test sonuçlarını her şey yolunda dedi dr. sanırım sen biliyorsun anlıyorsun :)Canım burun kemiği oluşmuş mu en önemli kriter odur.downlu ya da anomalili bebeklerin anne karnında burun kemiği çok geç oluşur bu haftada oluşmaya başlamış olması gerekiyor
Canım sağlıklı olsunda ayrıca hazırlık için baya erkenkızlar ben hazırlıklara başladım ama doktor erkek dedi geçen hafta şimdi de kız da olabilir diyo
Canım benimki de öyle ama ek gıdaya geçmek istemedi iki buçuk yaşında hala öylegogsum agzından dusmuyodu canım sureklı emıyodu
Bu kadar yipratmayin kendinizi kafaya takıyor sunuz ki ruyanaiza giriyoAynı dertten muzdaribimher uyudugumda ağlayarak uyaniyorum
Canım ben hergün öyleyim akşam a kadar küçük oğlum temizlik yemek gelen giden akşam bayılıyorum resmen inşallah birseyimiz y0otur bi de benim düşük tehlikem varMerhaba annişer günaydın nasılsınız bakalım ben dün evde temizlik yaptım çamaşır falan topladım biraz yorulduk sonra birde yeğenimin doğumgunu vardı oraya gittim akşam eve geldim yemek falan derken yoruldum bugun biraz kasıklarım ağrıyor sanırım dünün acısı değilmi bir problem yoktur değilmi kızlar...
Merhaba canım bendede hamilelik belirtisi olmadı sadece biraz uyku yaptı diyebilirim ilk 3 ay akşamları eve gelip yemek yiğyordum hemen uyuyordum şimdi şimdi saat 23,00 kadar dayanıyorum... Bir tek balık yiyemedim kokusu çok kötü geldi ama bulantıymış kusma hiç olmadı denilecek kadar az belki 2 kez falan yani ama benim kilom sizlerden biraz yüksek karnım daha belli değil o yüzden bakalım ne zaman çıkıcak karnım hemen büyüsün istiyorum aslında... :)Ben acaba hamile değilmiyim diye düşünüyorum bazen kızlar şaka gibi geliyor. ne bulantım oldu ne ağrım oldu ne tiksinmem oldu her şey normal. otobüste 1,2 kere kustum oda normaldede otobüs beni tutar kusarım adet günümden 6 gün önce adet sancısı başladı ilacım bitti diye doktora gittim korunmadığımı söyleyince test yaptı hamile kaldığımı öğrendim.. şu an tek problemim karnımın bazen 5,6 aylık hamile gibi gözükmesi, boyun 174 kilom 58 de hamile kaldım şimdi 60 kiloyum. doktorun söylediğine göre iç karnım çok küçükmüş ve cildim hassasmış
bu kalp durmaları benı delı edıcek ıster ıstemez korkuyorumpersembe gunu kadın dogumdan randevu aldım 12 haftalık olucak ınş.ıkılı ve ayrıntılı ııcn benı ılerı tarıhe atmazlar en azından bebegımı gorsem .benımde hıc belırttım yok hıc olmadıdaa sımdı sımdı bulantım var bıraz
aman canım dikkat et düşük tehliken varsa boşver ev temizliğini falan hafta bir üstünden yap geç oğluşunla ilgilen... Gelenlerin yardımcı olsunlar sana :)Canım ben hergün öyleyim akşam a kadar küçük oğlum temizlik yemek gelen giden akşam bayılıyorum resmen inşallah birseyimiz y0otur bi de benim düşük tehlikem var
ikiki testte yazar nazal bone present lenght olarak bir deger var mı?canım burun kemiği var demişti doktor
ben ikili testi ikinci kez yaptırdjm güvenmediğim için,kadıköyde sonomed cok iyi gatanın hocaları hep oraya yönlendiriyır orda yaptırdımKızlar hepinize merhaba istanbul anadolu yakasında ikili testini yaptırmış ve yaptiracak olanlar bilgi ve fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
İşim dolayısıyla biliyorum :) senin sonuçlar nasıldı canım?merhaba canım bende geçenlerde eklemiştim bilgilerimi ikili test sonuçlarını her şey yolunda dedi dr. sanırım sen biliyorsun anlıyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?