2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
[QUOTEhayirlisin post: 41196651, member: 257670"]sağ ol canım. açıkçası 3. kız olsun diye denemistik. kısmet hayırlısı buymus demek.[/QUOTE]
Allah saglik sihhat versin öncelikle canim
Dr kesin erkek mi dedi yanilma payi yokmu

Merak etme annesi iyidir bebişin inşallah.bende bazen yoruldugumda kasik agrisi oluyor sonra önceki kadinlari düşününce rahatliyorum bağ bahçe demeden is yapiyorlardi çeşmeden su tasiyorlardi onlarin bebekleri sapasaglamsa bizimkiler paşa gibi yaşiyorlardir içerde:)

Çok haklısın tatlım aynen vallah bende ağır bir şey kaldırmadım zaten ama ev temizliği yemek falan eşim sağolsun yardımcı oluyor ama okadar bizimkiler gibi olmuyor işte...... :)

Seker bana raporu resmini gondersene bakim bi dikkatimi cekti

canım şu an için resim gönderemiyorum ama sonuçlar şöyle
kombine risk 1:2190
ikili itest 1:403
yaş riski 1:177
fb-hcg 47.9
papp-a 2.08
Canım burun kemiği oluşmuş mu en önemli kriter odur.downlu ya da anomalili bebeklerin anne karnında burun kemiği çok geç oluşur bu haftada oluşmaya başlamış olması gerekiyor

Canım burun kemiği oluşmuş mu en önemli kriter odur.downlu ya da anomalili bebeklerin anne karnında burun kemiği çok geç oluşur bu haftada oluşmaya başlamış olması gerekiyor
merhaba canım bende geçenlerde eklemiştim bilgilerimi ikili test sonuçlarını her şey yolunda dedi dr. sanırım sen biliyorsun anlıyorsun :)

Kızlar hepinize merhaba istanbul anadolu yakasında ikili testini yaptırmış ve yaptiracak olanlar bilgi ve fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

Canım ben hergün öyleyim akşam a kadar küçük oğlum temizlik yemek gelen giden akşam bayılıyorum resmen inşallah birseyimiz y0otur bi de benim düşük tehlikem var

Merhaba canım bendede hamilelik belirtisi olmadı sadece biraz uyku yaptı diyebilirim ilk 3 ay akşamları eve gelip yemek yiğyordum hemen uyuyordum şimdi şimdi saat 23,00 kadar dayanıyorum... Bir tek balık yiyemedim kokusu çok kötü geldi ama bulantıymış kusma hiç olmadı denilecek kadar az belki 2 kez falan yani ama benim kilom sizlerden biraz yüksek karnım daha belli değil o yüzden bakalım ne zaman çıkıcak karnım hemen büyüsün istiyorum aslında... :)

canım kafana böyle şeyler getirme bazen arada benimde geliyor çok telaşlanıyoruz ama yok ediyorum hemen bir de burda yazılanlardanda etkileniyoruz ama aman aman düşünme kötü kötü şeyler diyorum kendime ben ikili testimi yaptırdım sonuçlarım güzel dedi dr. 3 hafta sonra tekrar gidecem kontrolüm var hemencicik geçsin istiyorum bebişimi göreyim istiyorum ...

Canım ben hergün öyleyim akşam a kadar küçük oğlum temizlik yemek gelen giden akşam bayılıyorum resmen inşallah birseyimiz y0otur bi de benim düşük tehlikem var
aman canım dikkat et düşük tehliken varsa boşver ev temizliğini falan hafta bir üstünden yap geç oğluşunla ilgilen... Gelenlerin yardımcı olsunlar sana :)

Ben
Kızlar hepinize merhaba istanbul anadolu yakasında ikili testini yaptırmış ve yaptiracak olanlar bilgi ve fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
ben ikili testi ikinci kez yaptırdjm güvenmediğim için,kadıköyde sonomed cok iyi gatanın hocaları hep oraya yönlendiriyır orda yaptırdım

selam kızlar ben bugun cok ıyıyım bulantım yok mutaga gırebıldım 2 gun sonra randevum var ıns hersey yolundadır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…