2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
İkili test zamanı hangi tahliller yapiliyo acep bi arastirim sizden sayfaları karıştırmaya gidiyomm ama bilgi veren olursa daha mutlu olurum

İkili testte

ikiki testte yazar nazal bone present lenght olarak bir deger var mı?
var canım ama karşısında bilnmiyor yazıyor o nedir yalnız onun üstünde de şu değerler var canım
nuchal translucency 0.77mm
0,49 mom
nasal bone bilinmiyor

nedir bunlar bilyor musun canım

Maşallah kuzuna canım, ben de nasıl görmeyi özledim minik kuzumu. 2 haftamız kaldı sabır

Oa
peki orası özel hastanemi sonuçlar ne zaman çıkıyor canım
Sadece laboratura ve görüntüleme merkezi ama bildiğin hastanelere taş çıkarır hastane kadar büyük ve kurumsal bi yer,en erken veren orası sanırım cuma gittim salı alıcam inş sonuçları

Ben
aradıgımda 300 ama 250 ye indirdik dedi oraya gidince tekrar 300 istedi ama söyledim böyle diye 250 aldılar o biraz garip oldu :)

çok sağol canım fiyat biraz yüksekmiş prof. dr bakıyor olmalı ilk yaptırdığın yere neden güvenmedin

0.77 mm ense kalınlığı bu çok iyi bi değer
Nasal bone ,burun kemiği demek nasal bonr bilinmiypr mu yazıyor yoksa 0.49 mm nasal bone mi?yazdıgın biraz karısık göründü de tam anlayamadım canım

0.77 mm ense kalınlığı bu çok iyi bi değer
Nasal bone ,burun kemiği demek nasal bonr bilinmiypr mu yazıyor yoksa 0.49 mm nasal bone mi?yazdıgın biraz karısık göründü de tam anlayamadım canım
Şimdi bi daha baktım da burun kemiği yok demiş,senin doktorun var demişti diyosun,doktor bana göstermişti bak oluşmuş diye,ayrıca ultrason fotograflarını vermişti oradan da bulabilirmisib bi baksana nasal bone yazan resme

Hayı
çok sağol canım fiyat biraz yüksekmiş prof. dr bakıyor olmalı ilk yaptırdığın yere neden güvenmedin
hayır burda radyoloji uzmanı doktor 4D ile ayrıntılı baktı,bi de kan verdim..
Benim mormal de doktorum 180 muayene +210 lira kan testine para aldu baya bi soydu bizi zaten,bi de üstüne yanlış sonuç verdi o yüzden parayı gözüm görmedi..burun kemiği cıktıgı halde test sonucuna eklememişler,cok kötü bi sonuç cıkmıştı sonra tekrar düzelttiler ama yine de güvenmedim bi daha yaptırdım..
Herkes sonuçları cok dîkkatli incelesin orda yapacakları hata hamileliğimizi burnumuzdan getirebiliyo

evet canım var demişti ama ultrasonda da yazmıyor 0.49 mom un karşısı boş canım altta da nasal bone yazıyor 2 yıldız var ve karşısında bilnmiyor yazıyor nedir bu şimdi

evet canım var demişti ama ultrasonda da yazmıyor 0.49 mom un karşısı boş canım altta da nasal bone yazıyor 2 yıldız var ve karşısında bilnmiyor yazıyor nedir bu şimdi
Hayır üzülme,0.49 muhtemelen burun kemiği,doktorunu ya da hastaneni ara burun kemiği çıkmıştı sonuçlara katmamışsınız de..benim başıma geldi burun kemiğini kombine teste katmadıkları için 1/533 cıktı zehir oldu günlerim,sonra test raporunu okurken eşim farketti burun kemiği yok yazmışlar diye hemen doktora gittik,doktor da burun kemiği sonucu pek değiştirmez dedi,1/600 1/700 cıkar dedi.ama sonuc 1/1690 cıktı ne kadar değiştirdi oranı..o yüzden hastanenle görüş

şimdi çok tedirgin oldum içime sıkıntı girdi canım bu doktorların hiç mi biri düzgün iş yapmaz açıklama yok sonuç iyi dedi sadece ..başka doktora da gitmedik o zaman burun kemiği var demişti ama çok tedirginim şimdi

Hay
Hayır tedirgin olucagın bsy yok ki 1/2000 lerde sanırım senin bu risk grubunun dısında oldugunu gösteriyor,ayrıca ense kalınlığı 0.7 benimki 1.93tü bu süper bi oran senin bebişinki ,burun kemiği de var..üzülme bebişi de üzme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…