peki orası özel hastanemi sonuçlar ne zaman çıkıyor canımBen
ben ikili testi ikinci kez yaptırdjm güvenmediğim için,kadıköyde sonomed cok iyi gatanın hocaları hep oraya yönlendiriyır orda yaptırdım
peki orası özel hastanemi sonuçlar ne zaman çıkıyor canım[/Q
canım birde fiyatı ne kadarBen
ben ikili testi ikinci kez yaptırdjm güvenmediğim için,kadıköyde sonomed cok iyi gatanın hocaları hep oraya yönlendiriyır orda yaptırdım
var canım ama karşısında bilnmiyor yazıyor o nedir yalnız onun üstünde de şu değerler var canımİkili testte
ikiki testte yazar nazal bone present lenght olarak bir deger var mı?
Cnm ben bugun kontrole gittim bebisimi gordum yine sukur9+5 gunluguz 34 mm olmusuz ve doktor bebege bakinca gulerek oooooo canlanmis bu yaa dedi cok mutlu olduum MasaAllah bebisime 2.5 hafta sonra tekrar cagirdi bakalim hemen hemen ayni gunLerde gidiicez heraLde cnm
İnşallah :)Hadi gözün aydn cnm :) şimdi bebeğnle gelecek güzel anılara odaklanma zamani :)
tesekkür ederim :)Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler*
canım kitabın ismi
Sadece laboratura ve görüntüleme merkezi ama bildiğin hastanelere taş çıkarır hastane kadar büyük ve kurumsal bi yer,en erken veren orası sanırım cuma gittim salı alıcam inş sonuçlarıpeki orası özel hastanemi sonuçlar ne zaman çıkıyor canım
0.77 mm ense kalınlığı bu çok iyi bi değervar canım ama karşısında bilnmiyor yazıyor o nedir yalnız onun üstünde de şu değerler var canım
nuchal translucency 0.77mm
0,49 mom
nasal bone bilinmiyor
nedir bunlar bilyor musun canım
Şimdi bi daha baktım da burun kemiği yok demiş,senin doktorun var demişti diyosun,doktor bana göstermişti bak oluşmuş diye,ayrıca ultrason fotograflarını vermişti oradan da bulabilirmisib bi baksana nasal bone yazan resme0.77 mm ense kalınlığı bu çok iyi bi değer
Nasal bone ,burun kemiği demek nasal bonr bilinmiypr mu yazıyor yoksa 0.49 mm nasal bone mi?yazdıgın biraz karısık göründü de tam anlayamadım canım
hayır burda radyoloji uzmanı doktor 4D ile ayrıntılı baktı,bi de kan verdim..çok sağol canım fiyat biraz yüksekmiş prof. dr bakıyor olmalı ilk yaptırdığın yere neden güvenmedin
evet canım var demişti ama ultrasonda da yazmıyorŞimdi bi daha baktım da burun kemiği yok demiş,senin doktorun var demişti diyosun,doktor bana göstermişti bak oluşmuş diye,ayrıca ultrason fotograflarını vermişti oradan da bulabilirmisib bi baksana nasal bone yazan resme
Hayır üzülme,0.49 muhtemelen burun kemiği,doktorunu ya da hastaneni ara burun kemiği çıkmıştı sonuçlara katmamışsınız de..benim başıma geldi burun kemiğini kombine teste katmadıkları için 1/533 cıktı zehir oldu günlerim,sonra test raporunu okurken eşim farketti burun kemiği yok yazmışlar diye hemen doktora gittik,doktor da burun kemiği sonucu pek değiştirmez dedi,1/600 1/700 cıkar dedi.ama sonuc 1/1690 cıktı ne kadar değiştirdi oranı..o yüzden hastanenle görüşevet canım var demişti ama ultrasonda da yazmıyor0.49 mom un karşısı boş canım altta da nasal bone yazıyor 2 yıldız var ve karşısında bilnmiyor yazıyor nedir bu şimdi
şimdi çok tedirgin oldum içime sıkıntı girdi canım bu doktorların hiç mi biri düzgün iş yapmaz açıklama yok sonuç iyi dedi sadece ..başka doktora da gitmedik o zaman burun kemiği var demişti ama çok tedirginim şimdiHayır üzülme,0.49 muhtemelen burun kemiği,doktorunu ya da hastaneni ara burun kemiği çıkmıştı sonuçlara katmamışsınız de..benim başıma geldi burun kemiğini kombine teste katmadıkları için 1/533 cıktı zehir oldu günlerim,sonra test raporunu okurken eşim farketti burun kemiği yok yazmışlar diye hemen doktora gittik,doktor da burun kemiği sonucu pek değiştirmez dedi,1/600 1/700 cıkar dedi.ama sonuc 1/1690 cıktı ne kadar değiştirdi oranı..o yüzden hastanenle görüş
Hayır tedirgin olucagın bsy yok ki 1/2000 lerde sanırım senin bu risk grubunun dısında oldugunu gösteriyor,ayrıca ense kalınlığı 0.7 benimki 1.93tü bu süper bi oran senin bebişinki ,burun kemiği de var..üzülme bebişi de üzme :)şimdi çok tedirgin oldum içime sıkıntı girdi canım bu doktorların hiç mi biri düzgün iş yapmaz açıklama yok sonuç iyi dedi sadece ..başka doktora da gitmedik o zaman burun kemiği var demişti ama çok tedirginim şimdi
Nt ense ölçümüne deniyor canımkızlar benimikili test istek kağıdımda obstetrik usg [nt olçumu] yazıyor bu farklı bir testmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?