sizinkiyle aynı testmi oluyo hastaneleri arayıp 2 li test için fiyat bilgisi farklı veriyolar bu ultrasonu söyleyince farklı fiyat veriyolar kafam karıştı birde dr un kan testi istemediğini söylüyolar sizinkinde ne yazıyorNt
Nt ense ölçümüne deniyor canım
sizinkiyle aynı testmi oluyo hastaneleri arayıp 2 li test için fiyat bilgisi farklı veriyolar bu ultrasonu söyleyince farklı fiyat veriyolar kafam karıştı birde dr un kan testi istemediğini söylüyolar sizinkinde ne yazıyor[/QUOTEulst
1.trimester tarama testi deniliyo aslında,hastaneler biraz uyanıklık yapıyo ben aradıgımda ikili testi soruyorum 120 diyo,peki ektra muayene ücreti alıcakmısknız diyorum evet ultrasonla ölçüm yapacak doktor 100 lira da muayene diyo,öyle sacmalıklık mı olur ikili test ultrason ve kan degerlerinin birlikte kombine olarak hesaplanan bi testtir,o yüzden benim gittiğim yer bana mantıklı gelmişti
hoşgeldın canım aramıza Allah bebeklerımıze saglık uzun omur versın ınsben de inşallah aralık annesi olacağım, Allah tüm hamilelere sağlıklı bir süreç nasip etsin, sevgiler...
evet canım gördüm saol yardımın için sanırım aynı ultrason oluyo yarın dr arayıp tekrar bilgi alıcam
Sevgili anneler sağlık ocağına kaçıncı haftada gidilmesi gerek? Bilgisi olan var mi
Kızlar hepinize merhaba istanbul anadolu yakasında ikili testini yaptırmış ve yaptiracak olanlar bilgi ve fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim
fiyatı neydi cnm? ben de nerde yaptrsam diye bakınıyorum.Ben
ben ikili testi ikinci kez yaptırdjm güvenmediğim için,kadıköyde sonomed cok iyi gatanın hocaları hep oraya yönlendiriyır orda yaptırdım
kadıköyde 250 canımfiyatı neydi cnm? ben de nerde yaptrsam diye bakınıyorum.
ben sanırım alman anası tarzındayım
ben sanırım alman anası tarzındayımcocugu kendı halıne bırakırım düşsede kalksada kendısı yesede yemesede kıyafet bıle alırken kendı secımıne bırakırım ozguvenı gelişsin dıye
İşim dolayısıyla biliyorum :) senin sonuçlar nasıldı canım?
Gönderdim canım sana :)İşim dolayısıyla biliyorum :) senin sonuçlar nasıldı canım?
aynen canım pısırık çekıngen cocuklar yetıstırmektense hakkını savunan oz guvenlı cocuklar yetiştirmek en guzeli ben kucukken ballaka gıdıp bişeyın fıyatını sormaya cekınırdım kucuklugumu bırak 17 18 yasındayken bıleEn güzelini yapıyorsun. Çogu kişi anneden gördüğü geleneksel tavırları devam ettiriyor. Bunu degistirmekte biz genç türk annelerine düşüyor. :)))
okuyamadım net cıkmamış canımGönderdim canım sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?