2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Nt

Nt ense ölçümüne deniyor canım
sizinkiyle aynı testmi oluyo hastaneleri arayıp 2 li test için fiyat bilgisi farklı veriyolar bu ultrasonu söyleyince farklı fiyat veriyolar kafam karıştı birde dr un kan testi istemediğini söylüyolar sizinkinde ne yazıyor

Karnında Bebeğin kalbi durunca falan bi belirti oluyo mu acaba ya bi arkadaşın kalbi durmuş geçen gün burda Yazmış çok geçmiş olsun çok üzüldüm

Kızlar hepinize merhaba istanbul anadolu yakasında ikili testini yaptırmış ve yaptiracak olanlar bilgi ve fikir verebilirmisiniz şimdiden teşekkür ederim

canım slm benim doktorum da istdi fakat hastahanede 400 TL tutuyor, ben farklı yerler bakıcam daha uyguna bilgisi olan var mı?

En güzelini yapıyorsun. Çogu kişi anneden gördüğü geleneksel tavırları devam ettiriyor. Bunu degistirmekte biz genç türk annelerine düşüyor. :)))

bu arada kızlar,

dün doktor randevum vardı kesenin yanında kanama var dedi çok üzüldüm. Yatıp uzanacaksın iş yapmıcaksn vs vs dedi
ben işyerimdekilere söylemedim bebeği daha erken diye üstelik bu aralar pazarları çalışıyorum fazla mesailer vs vs oluyor

progestan verdi, ilişki zaten yasaktı yine yasak dedi, problem olmaz dimi?

En güzelini yapıyorsun. Çogu kişi anneden gördüğü geleneksel tavırları devam ettiriyor. Bunu degistirmekte biz genç türk annelerine düşüyor. :)))
aynen canım pısırık çekıngen cocuklar yetıstırmektense hakkını savunan oz guvenlı cocuklar yetiştirmek en guzeli ben kucukken ballaka gıdıp bişeyın fıyatını sormaya cekınırdım kucuklugumu bırak 17 18 yasındayken bıle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…