2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Benimde rusi takviminde kız
Çin takviminde erkek
Rüyamda kız gordum
Bakalım ne olacak :)

ay ben hergün dünyanın sporunu yapıyorum. nabzım kaçlara çıkıyo hiçbişey olmaz korkmayın :)

sağ ol canım. açıkçası 3. kız olsun diye denemistik. kısmet hayırlısı buymus demek.

Tabi canım ya kısmet Belli olmaz walla belki bi kızdan daha hayırlı, sana daha düşkün, işlerde de daha becerikli bi oğlun olur :) walla benm küçük dayım maşallah oyle, dedeme ananeme o baktı, ev işleri ve yemekte de süperdir Yengeme iş kalmaz nerdeyse :))

Kızlar sali günü 13. Haftam bitcek ama bulantilarim hic azalmadi benim cok kötüyüm artik psikolojim bozuldu yarin ise gidicem nasil yapicam nasil dayanicam diye düşünüp duruyorum var mi benim gibi bulantisi gecmeyen kacinci haftada gecicek bitsin artik

Allah yardımcın olsun canım benım geçtı cok sukur sadece acıktıgımda oluyo artık ıns bıan once atlatırsın

canım kıyamam aynı durumdayım gerçekten bıktım artık şu an bile bulantım çok fazla bazılarının 9 ay boyunca sürermüş ondan korkuyorum

canım kıyamam aynı durumdayım gerçekten bıktım artık şu an bile bulantım çok fazla bazılarının 9 ay boyunca sürermüş ondan korkuyorum
Bende artik ondan korkuyorum hatta esim bile artik kendini buna alıştır 3 ayin bitti 6 ay daha boylesin diyo iyice moralim bozuldu

Bende artik ondan korkuyorum hatta esim bile artik kendini buna alıştır 3 ayin bitti 6 ay daha boylesin diyo iyice moralim bozuldu
canım benım ılk gebelıgımde bulantım cok kotuydu gunde 7 8 defa cıkarıyodum 3 ay bıttı hala devam edıyodu 4,5 aylık oldugunda yıne vardı kusmalarım ama o donemde sehır dısından en sevdıgım kuzenım geldı ve bulantılarım bıanda gectı 3 ayı o sekılde gecırınce pıskolojı hali almıs megerse kafanı dagıtcak bıseyler bulmaya calıssan belkı senınkıde benımkı gıbıdır

keşke psikolojik olsa canım gerçekten bıktım çalışıyorum yoğunum da ama yine yok

Malesef benimde gecmedi canim 4-5 gun gecmisti sonra yine bi basladi pir basladi allah yardimcimiz olsun ben asıl bisey yiyemiyorum vücud halsiz kalıyo bebise bisey olacak diye korkuyorum

Merhaba aralık anneleri:)
Aranıza yeni katıldım benim henüz 11 haftalık beni en çok yoran şey koku oldu. Hatta bir gün sınıfın ortasında ağlamaya başladım. Herkesin kokusu burnumdaydı nefes almak işkence olmuştu. Üç gündür bulantılarım azaldı inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…