- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
sonomed laboratuar canımhmm ismi neydi cnm sana zahmet
Benimde rusi takviminde kızCanım benim muhtemel doğum tarihim de 10 aralık. Geçtiğimiz perşembe doktora gittim.
Rus takvimine göre KIZ,
Çin takvimine göre ERKEK,
Rüyamda KIZ olacağını gördüm,
Eşim ERKEK olacağını hissediyor (aslında kız istiyordu)
Küçük görümcem KIZ
Büyük görümcem ERKEK hissediyordu.
En yakın 2 arkadaşımdan biri kız diğeri erkek diyordu.
Sonuç olarak doktor "ERKEK" dedi. (12+1)
:))))
ayy ınsallah benımkıde bellı olur ayın 2 sınde cok merak edıyorumBenimde rusi takviminde kız
Çin takviminde erkek
Rüyamda kız gordum
Bakalım ne olacak :)
B'nde ayın 2sınde gıdıcem hadı ıkımızde ogrenırız inş :)ayy ınsallah benımkıde bellı olur ayın 2 sınde cok merak edıyorum
ınsallah canımB'nde ayın 2sınde gıdıcem hadı ıkımızde ogrenırız inş :)
Merak etme annesi iyidir bebişin inşallah.bende bazen yoruldugumda kasik agrisi oluyor sonra önceki kadinlari düşününce rahatliyorum bağ bahçe demeden is yapiyorlardi çeşmeden su tasiyorlardi onlarin bebekleri sapasaglamsa bizimkiler paşa gibi yaşiyorlardir içerde:)
sağ ol canım. açıkçası 3. kız olsun diye denemistik. kısmet hayırlısı buymus demek.
kızlar ense kalınlıgı 1.5mm nasıl ? 10hafta 6 gunlukken
normal canım 3 mm den sonrası rısk tasıyokızlar kımse cevp vermemiş bana10+6da ense kalınlıgı 1.5mm çıktı çok mu bu deger
Allah yardımcın olsun canım benım geçtı cok sukur sadece acıktıgımda oluyo artık ıns bıan once atlatırsınKızlar sali günü 13. Haftam bitcek ama bulantilarim hic azalmadi benim cok kötüyüm artik psikolojim bozuldu yarin ise gidicem nasil yapicam nasil dayanicam diye düşünüp duruyorum var mi benim gibi bulantisi gecmeyen kacinci haftada gecicek bitsin artik
canım kıyamam aynı durumdayım gerçekten bıktım artık şu an bile bulantım çok fazla bazılarının 9 ay boyunca sürermüş ondan korkuyorumKızlar sali günü 13. Haftam bitcek ama bulantilarim hic azalmadi benim cok kötüyüm artik psikolojim bozuldu yarin ise gidicem nasil yapicam nasil dayanicam diye düşünüp duruyorum var mi benim gibi bulantisi gecmeyen kacinci haftada gecicek bitsin artik
İnşallah canımAllah yardımcın olsun canım benım geçtı cok sukur sadece acıktıgımda oluyo artık ıns bıan once atlatırsın
Bende artik ondan korkuyorum hatta esim bile artik kendini buna alıştır 3 ayin bitti 6 ay daha boylesin diyo iyice moralim bozulducanım kıyamam aynı durumdayım gerçekten bıktım artık şu an bile bulantım çok fazla bazılarının 9 ay boyunca sürermüş ondan korkuyorum
canım benım ılk gebelıgımde bulantım cok kotuydu gunde 7 8 defa cıkarıyodum 3 ay bıttı hala devam edıyodu 4,5 aylık oldugunda yıne vardı kusmalarım ama o donemde sehır dısından en sevdıgım kuzenım geldı ve bulantılarım bıanda gectı 3 ayı o sekılde gecırınce pıskolojı hali almıs megerse kafanı dagıtcak bıseyler bulmaya calıssan belkı senınkıde benımkı gıbıdırBende artik ondan korkuyorum hatta esim bile artik kendini buna alıştır 3 ayin bitti 6 ay daha boylesin diyo iyice moralim bozuldu
keşke psikolojik olsa canım gerçekten bıktımcanım benım ılk gebelıgımde bulantım cok kotuydu gunde 7 8 defa cıkarıyodum 3 ay bıttı hala devam edıyodu 4,5 aylık oldugunda yıne vardı kusmalarım ama o donemde sehır dısından en sevdıgım kuzenım geldı ve bulantılarım bıanda gectı 3 ayı o sekılde gecırınce pıskolojı hali almıs megerse kafanı dagıtcak bıseyler bulmaya calıssan belkı senınkıde benımkı gıbıdır
Malesef benimde gecmedi canim 4-5 gun gecmisti sonra yine bi basladi pir basladi allah yardimcimiz olsun ben asıl bisey yiyemiyorum vücud halsiz kalıyo bebise bisey olacak diye korkuyorumKızlar sali günü 13. Haftam bitcek ama bulantilarim hic azalmadi benim cok kötüyüm artik psikolojim bozuldu yarin ise gidicem nasil yapicam nasil dayanicam diye düşünüp duruyorum var mi benim gibi bulantisi gecmeyen kacinci haftada gecicek bitsin artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?