vucut bı sure sonra cıkarmaya alısıyo canım ondan kurtulmak lazım mankenlerın dıyetı gıbı onlarda kılo vermek ıcın kendılerını kusturmaya alıstırıyolar sonrasında mıde hıc bıseyı kabul etmıyo onun gıbı bısey ınsallah bıan once atlatırsınız benım cok sukur sadece acıktıgımda bıde pis kokularda oluyokeşke psikolojik olsa canım gerçekten bıktımçalışıyorum yoğunum da ama yine yok
canım bem ilac içiyorum hala iyi geliyorBende artik ondan korkuyorum hatta esim bile artik kendini buna alıştır 3 ayin bitti 6 ay daha boylesin diyo iyice moralim bozuldu
korkma canım bebek kandan alıyo ıhtıyacını ama sıvı tuketemıyosan ddoktora gıtmelısın sıvı takvıyesı yapılması grekıyo Allah yardımcın olsunMalesef benimde gecmedi canim 4-5 gun gecmisti sonra yine bi basladi pir basladi allah yardimcimiz olsun ben asıl bisey yiyemiyorum vücud halsiz kalıyo bebise bisey olacak diye korkuyorum
hosgeldın canım aramıza ınsallah hayırlısıyla sag salım alırız bebeklerımızı kucagımıza hepımızMerhaba aralık anneleri:)
Aranıza yeni katıldım benim henüz 11 haftalık beni en çok yoran şey koku oldu. Hatta bir gün sınıfın ortasında ağlamaya başladım. Herkesin kokusu burnumdaydı nefes almak işkence olmuştu. Üç gündür bulantılarım azaldı inşallah hepimizin sağlıklı bebekleri olur.
yok canım korkma bebeklerıne bıse olmaz mıdenı rahatlatmak ıcın yapabılıyosan kendın cıkar agır geldı demekkıkızlar geçen gece üst üste üç kez cikartmistim midem çok yaisti bugünde çiğköfte canm istedi yedim midenin agrisindan Zor duruyom ama midem agriyo sadece bebeklerime birşey olmamıştır demi kan faln hiçbirşey yok ama midem deli gibi yaaaa
Canim benim ikisinde de kız ama bebegim erkek görünüyor :)
Canım benim muhtemel doğum tarihim de 10 aralık. Geçtiğimiz perşembe doktora gittim.
Rus takvimine göre KIZ,
Çin takvimine göre ERKEK,
Rüyamda KIZ olacağını gördüm,
Eşim ERKEK olacağını hissediyor (aslında kız istiyordu)
Küçük görümcem KIZ
Büyük görümcem ERKEK hissediyordu.
En yakın 2 arkadaşımdan biri kız diğeri erkek diyordu.
Sonuç olarak doktor "ERKEK" dedi. (12+1)
:))))
Haha :) bendede herkesin bi tahmini var bi esimle benim bi fikrimiz yok
Yok cikmiyo sanırım hastaneye gidicem sancisina dayanamiyomyok canım korkma bebeklerıne bıse olmaz mıdenı rahatlatmak ıcın yapabılıyosan kendın cıkar agır geldı demekkı
geçmiş olsun canım :S haber ver bızedeYok cikmiyo sanırım hastaneye gidicem sancisina dayanamiyom
PAPP A 442,17O
okuyamadım net cıkmamış canım
çok teşekkür ederim canım cevapladıgın için bunu ben 10+6 gunlukken baktılar ya acab 13 haftalıga kadar 3mm artar mı bır anda ondan endişelendim tarama testındenormal canım 3 mm den sonrası rısk tasıyo
yok canım sabıt o bosluk hıc endıse etmeçok teşekkür ederim canım cevapladıgın için bunu ben 10+6 gunlukken baktılar ya acab 13 haftalıga kadar 3mm artar mı bır anda ondan endişelendim tarama testınde
kaç haftalıkken gittin canım tam olarak ben buna 10+6 gunlukken baktı. 2li taramaya kadar deger artarsa dıye endişelenıyorumBen dün gittim doktoruma 2mm altı iyi demişti bana canm
yok canım sabıt o bosluk hıc endıse etme
Allah daım etsın mutlulugunu canımayy çok mutlu oldum. canımm çok sağol
Yok canim ya keske oyle olsa azıcık kendimi iyi hissetsem disari cikip biseyler yapmaya çalışıyorum ama ağlaya ağlaya eve dönüyorum hersey zehir oluyorcanım benım ılk gebelıgımde bulantım cok kotuydu gunde 7 8 defa cıkarıyodum 3 ay bıttı hala devam edıyodu 4,5 aylık oldugunda yıne vardı kusmalarım ama o donemde sehır dısından en sevdıgım kuzenım geldı ve bulantılarım bıanda gectı 3 ayı o sekılde gecırınce pıskolojı hali almıs megerse kafanı dagıtcak bıseyler bulmaya calıssan belkı senınkıde benımkı gıbıdır
Canim benimki daha degisik ben yiyorum ama max 2 saat tutabiliyorum midemde sonra ne var ne yok cikiyor enteresan bi şekilde kilo da vermedim ama gunde en az 3 kere kusuyorum arkasindan da ağlıyorum allah yardım etsin bizeMalesef benimde gecmedi canim 4-5 gun gecmisti sonra yine bi basladi pir basladi allah yardimcimiz olsun ben asıl bisey yiyemiyorum vücud halsiz kalıyo bebise bisey olacak diye korkuyorum
bu kotu gunlerı atlatınca daha mutlu gecırceksın hamılelıgını bende bıraz fazla yurusem sankı atese atmıslar gıbı oluyorum hasta gıbıYok canim ya keske oyle olsa azıcık kendimi iyi hissetsem disari cikip biseyler yapmaya çalışıyorum ama ağlaya ağlaya eve dönüyorum hersey zehir oluyor
Bende zofrani denedim ama ise yaramadi yarin dr.a gitcem emedur iciliyorsa onu isticem normal zamanda bende ise yariyordu o sen hangi ilaci kullaniyorsun canımcanım bem ilac içiyorum hala iyi geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?