2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
keşke psikolojik olsa canım gerçekten bıktım çalışıyorum yoğunum da ama yine yok
vucut bı sure sonra cıkarmaya alısıyo canım ondan kurtulmak lazım mankenlerın dıyetı gıbı onlarda kılo vermek ıcın kendılerını kusturmaya alıstırıyolar sonrasında mıde hıc bıseyı kabul etmıyo onun gıbı bısey ınsallah bıan once atlatırsınız benım cok sukur sadece acıktıgımda bıde pis kokularda oluyo

Malesef benimde gecmedi canim 4-5 gun gecmisti sonra yine bi basladi pir basladi allah yardimcimiz olsun ben asıl bisey yiyemiyorum vücud halsiz kalıyo bebise bisey olacak diye korkuyorum
korkma canım bebek kandan alıyo ıhtıyacını ama sıvı tuketemıyosan ddoktora gıtmelısın sıvı takvıyesı yapılması grekıyo Allah yardımcın olsun

kızlar geçen gece üst üste üç kez cikartmistim midem çok yaisti bugünde çiğköfte canm istedi yedim midenin agrisindan Zor duruyom ama midem agriyo sadece bebeklerime birşey olmamıştır demi kan faln hiçbirşey yok ama midem deli gibi yaaaa

hosgeldın canım aramıza ınsallah hayırlısıyla sag salım alırız bebeklerımızı kucagımıza hepımız

yok canım korkma bebeklerıne bıse olmaz mıdenı rahatlatmak ıcın yapabılıyosan kendın cıkar agır geldı demekkı

Canim benim ikisinde de kız ama bebegim erkek görünüyor :)

Kizlar yarin kisa bir tatile cikicam eşimle. Hangi güneş kremini almaliyim bilemedim. Daha once doktoruna danışan oldu mu acaba? Varsa lutfen ismini yazabilir mi

Yok canim ya keske oyle olsa azıcık kendimi iyi hissetsem disari cikip biseyler yapmaya çalışıyorum ama ağlaya ağlaya eve dönüyorum hersey zehir oluyor

Malesef benimde gecmedi canim 4-5 gun gecmisti sonra yine bi basladi pir basladi allah yardimcimiz olsun ben asıl bisey yiyemiyorum vücud halsiz kalıyo bebise bisey olacak diye korkuyorum
Canim benimki daha degisik ben yiyorum ama max 2 saat tutabiliyorum midemde sonra ne var ne yok cikiyor enteresan bi şekilde kilo da vermedim ama gunde en az 3 kere kusuyorum arkasindan da ağlıyorum allah yardım etsin bize

Yok canim ya keske oyle olsa azıcık kendimi iyi hissetsem disari cikip biseyler yapmaya çalışıyorum ama ağlaya ağlaya eve dönüyorum hersey zehir oluyor
bu kotu gunlerı atlatınca daha mutlu gecırceksın hamılelıgını bende bıraz fazla yurusem sankı atese atmıslar gıbı oluyorum hasta gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…