2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Kizlar yarin kisa bir tatile cikicam eşimle. Hangi güneş kremini almaliyim bilemedim. Daha once doktoruna danışan oldu mu acaba? Varsa lutfen ismini yazabilir mi

bana solante gebeler için olanı önerdi ama pahalı geldi.onun yerine sebamed baby alıp kullanaayı düşünüyorum.

bu kotu gunlerı atlatınca daha mutlu gecırceksın hamılelıgını bende bıraz fazla yurusem sankı atese atmıslar gıbı oluyorum hasta gıbı
Ay canim inssllah görürüm gectigi gunleri ama bulanti gecse başka dertleri baslayacak sanirim o yuzden 6 ay sabir cekerek dua ederek gecicek galiba

Ay canim inssllah görürüm gectigi gunleri ama bulanti gecse başka dertleri baslayacak sanirim o yuzden 6 ay sabir cekerek dua ederek gecicek galiba
gebelıgın en zor donemı bulantı donemı canım ondan sonra ayaklarını sarkıttıgında şişmeler felan olcak onlara dınlenınce geçiyo hyırlısıyla atlatırsın ıns

canım burun kemiği kanda belli olur mu sadece doktorun görmesi mi gerekir doktor var demişti ama testte çıkmamış bilimiyor yazıyor ya da doktorun belirtmesi gerekiyor muydu

Ay hiç öyle dediğin gibi olmuyou canım ya bende öyle düşünüyordum ama ah ah :)

kaç haftalıkken gittin canım tam olarak ben buna 10+6 gunlukken baktı. 2li taramaya kadar deger artarsa dıye endişelenıyorum

Dün tam 12 haftayı bitirdik. Ama ölçümden ölçüme de fark ediyo. Ben de ikili testi 9 haziranda yaptırcam devlet hast.de Dün kendi doktoruma gtmişken burun ve ensesine de baktı Yani 10 gün sonra giricem ikili teste, birden ensesi kalınlaşir mı dedim Absürd bi büyüme olmaz dedi Senn de 12 haftaya 7 günün kalmıs zaten 2mm yi gececeğini zannetmem. Bu arada doktorum 2 mm üstü riskli dedi kesin down demedi haberin olsun da bosuna canını sıkma o değer cıkarsa

yok canım sabıt o bosluk hıc endıse etme
eylul7158eylul ben tarama testini iki kez yaptırdım ilki 1.93 bi hafta sonra bi daha yaptırdım 2.45 cıktı,şöyle biliyorum belirli bi haftaya kadar artıyo sonra küçülmeye başlıyo,ense kalınlığı 4.5 olup normal doğan bebek de çok ense kalınlığı 0.60 olup downlu doğan da,burun kemiği ve ultrasonda karaciğer akımı çok daha belli ediyo bence,bi de beta hgc proteini çok yüksekse sonucun kötü olma ihtimali çok,kafana bunu takma inş iyi çıkar

canım burun kemiği kanda belli olur mu sadece doktorun görmesi mi gerekir doktor var demişti ama testte çıkmamış bilimiyor yazıyor ya da doktorun belirtmesi gerekiyor muydu
Ultrasonda ölçüyo onu da ultradon görüntülerini veriyolar,teste bunu eksîk girmişler doktoruna söylersen düzelttirerwk hesaplarır sonucu bi daha canım

Ultrasonda ölçüyo onu da ultradon görüntülerini veriyolar,teste bunu eksîk girmişler doktoruna söylersen düzelttirerwk hesaplarır sonucu bi daha canım
canım ultrasonda neye bakacağız onda da göremedim çok tedirginimdoktor sadece söylemişti var diye

Benim de sürekli mide bulantım var ama bir kez olsun istifra edemedim bnm durumumda olan var mı ? Çıkaramadığım için çok daha kötü doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum kızlar inş geçse şu bulantılar artık hepimizin

Canim benimki daha degisik ben yiyorum ama max 2 saat tutabiliyorum midemde sonra ne var ne yok cikiyor enteresan bi şekilde kilo da vermedim ama gunde en az 3 kere kusuyorum arkasindan da ağlıyorum allah yardım etsin bize
Yiyemiyorum da ben ya inan tobe Estağfurullah ama hic bi ramazan boyle olmadim acligi simdi anliyorum canim istiyo yiyemiyorum zeytin bile gaz yapar mi yapiyo arkadas tek dostum peynir ekmek ins gecer hayirlisiyla

korkma canım bebek kandan alıyo ıhtıyacını ama sıvı tuketemıyosan ddoktora gıtmelısın sıvı takvıyesı yapılması grekıyo Allah yardımcın olsun
Cok sukur bi iki haftadir biraz su icmeye basladim canim yeterli degil tabi ama en azindan serumdan kurtuldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…