Kizlar yarin kisa bir tatile cikicam eşimle. Hangi güneş kremini almaliyim bilemedim. Daha once doktoruna danışan oldu mu acaba? Varsa lutfen ismini yazabilir mi
Ay canim inssllah görürüm gectigi gunleri ama bulanti gecse başka dertleri baslayacak sanirim o yuzden 6 ay sabir cekerek dua ederek gecicek galibabu kotu gunlerı atlatınca daha mutlu gecırceksın hamılelıgını bende bıraz fazla yurusem sankı atese atmıslar gıbı oluyorum hasta gıbı
gebelıgın en zor donemı bulantı donemı canım ondan sonra ayaklarını sarkıttıgında şişmeler felan olcak onlara dınlenınce geçiyo hyırlısıyla atlatırsın ınsAy canim inssllah görürüm gectigi gunleri ama bulanti gecse başka dertleri baslayacak sanirim o yuzden 6 ay sabir cekerek dua ederek gecicek galiba
canım burun kemiği kanda belli olur mu sadece doktorun görmesi mi gerekir doktor var demişti ama testte çıkmamış bilimiyor yazıyor ya da doktorun belirtmesi gerekiyor muyduHayır üzülme,0.49 muhtemelen burun kemiği,doktorunu ya da hastaneni ara burun kemiği çıkmıştı sonuçlara katmamışsınız de..benim başıma geldi burun kemiğini kombine teste katmadıkları için 1/533 cıktı zehir oldu günlerim,sonra test raporunu okurken eşim farketti burun kemiği yok yazmışlar diye hemen doktora gittik,doktor da burun kemiği sonucu pek değiştirmez dedi,1/600 1/700 cıkar dedi.ama sonuc 1/1690 cıktı ne kadar değiştirdi oranı..o yüzden hastanenle görüş
Ay hiç öyle dediğin gibi olmuyou canım ya bende öyle düşünüyordum ama ah ah :)ben sanırım alman anası tarzındayımcocugu kendı halıne bırakırım düşsede kalksada kendısı yesede yemesede kıyafet bıle alırken kendı secımıne bırakırım ozguvenı gelişsin dıye
kaç haftalıkken gittin canım tam olarak ben buna 10+6 gunlukken baktı. 2li taramaya kadar deger artarsa dıye endişelenıyorum
Gittim geldim canm ya bebeklerimin sesini duydum midem içinde renni verdi salak gibi çığ köfte yedim mahfetti sanırım gazim da vargeçmiş olsun canım :S haber ver bızede
yok canım sabıt o bosluk hıc endıse etme
Harikaymış darısı bizim başımıza inş güzel sonuçlar alırız :)PAPP A 442,17
HCG 64141,7
NT 1,30
NA MEVCUT
DOWN SENDROMU 1:50000
SADECE YAŞ 1:862
TRİSOMİ 18/13 1:99000
BOYLE YAZİYOR TATLİM BENİMDE ELİMDE ORJİNALİ YOK DAHA 3 HAFTA SONRA ALICAM DR.DAN...
Ultrasonda ölçüyo onu da ultradon görüntülerini veriyolar,teste bunu eksîk girmişler doktoruna söylersen düzelttirerwk hesaplarır sonucu bi daha canımcanım burun kemiği kanda belli olur mu sadece doktorun görmesi mi gerekir doktor var demişti ama testte çıkmamış bilimiyor yazıyor ya da doktorun belirtmesi gerekiyor muydu
canım ultrasonda neye bakacağız onda da göremedim çok tedirginimUltrasonda ölçüyo onu da ultradon görüntülerini veriyolar,teste bunu eksîk girmişler doktoruna söylersen düzelttirerwk hesaplarır sonucu bi daha canım
Sagol canim icim dahada rahat etti...Harikaymış darısı bizim başımıza inş güzel sonuçlar alırız :)
Ya sorma donduk resmen yaz gelmiycek heralde bende donuyorum dun esime tekrar kombiyi yaksak dedim korkuyorum mide bulantisi yaninda bide usutmeyeljm valla derdim bana yeterAnkaraya ya kış geldi ya da ben iyi değilim ayaklarım donuyor resmen ya
Yiyemiyorum da ben ya inan tobe Estağfurullah ama hic bi ramazan boyle olmadim acligi simdi anliyorum canim istiyo yiyemiyorum zeytin bile gaz yapar mi yapiyo arkadas tek dostum peynir ekmek ins gecer hayirlisiylaCanim benimki daha degisik ben yiyorum ama max 2 saat tutabiliyorum midemde sonra ne var ne yok cikiyor enteresan bi şekilde kilo da vermedim ama gunde en az 3 kere kusuyorum arkasindan da ağlıyorum allah yardım etsin bize
Cok sukur bi iki haftadir biraz su icmeye basladim canim yeterli degil tabi ama en azindan serumdan kurtuldumkorkma canım bebek kandan alıyo ıhtıyacını ama sıvı tuketemıyosan ddoktora gıtmelısın sıvı takvıyesı yapılması grekıyo Allah yardımcın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?