Canim benim 10. Hafta oyleydi yedim tabiyedim dedigim yine sadece corba ve peynir ekmek ama cok rahatsiz ediyodu soda iyi gelmisti dene istersenBenim de sürekli mide bulantım var ama bir kez olsun istifra edemedimbnm durumumda olan var mı ? Çıkaramadığım için çok daha kötü doğru düzgün bir şey de yiyemiyorum kızlar inş geçse şu bulantılar artık hepimizin
Aynen çoğunlukla peynir salatalık yda çorba başka ne canım bişey çekiyo ne de yiyebiliyorum soda deneyeyim içmiyodum uzun süredir. Aşermeyen bir hamile örneğiyim herhalde bulantıdan dolayıCanim benim 10. Hafta oyleydi yedim tabiyedim dedigim yine sadece corba ve peynir ekmek ama cok rahatsiz ediyodu soda iyi gelmisti dene istersen
geçmiş olsun canım ınsallah bı daha yasamazsın boyle bıseyGittim geldim canm ya bebeklerimin sesini duydum midem içinde renni verdi salak gibi çığ köfte yedim mahfetti sanırım gazim da var
Benim alerjik br tenim oldugu icin kirmizi kirmizi minik sivilceleniorum hamilelikte cilt hassas oldugu icin bana avene güneş kremi önermisti cildiye doktoru biraz pahali sanirim ama güzel evde bile olsan kullan dedi.Kizlar yarin kisa bir tatile cikicam eşimle. Hangi güneş kremini almaliyim bilemedim. Daha once doktoruna danışan oldu mu acaba? Varsa lutfen ismini yazabilir mi
ısmı hazırmı canım ne koycaksın1 ay aradan sonra yarın sabah bebegimi görücem çok heyecanlıyım kızlar :) inşallah cinsiyetini de ogrenirizde artık ismiyle hitap etmek istiyorum yavruma :)
Kız olursa elif duru erkek olursa yasin egeısmı hazırmı canım ne koycaksın
Yarin dr.a gidicem inşallah çok cinsiyetini ogrenebiliriz bize tahmin yapan bile olmadi cok merak ediyorum. Bu arada sabahtan beri birde basim ağrıyor kizlar inat ettim ilac icmedim su an kafama tulbent bagladimsıktırm öyle duruyorum var mi tavsiyesiniz
kız olursa ömür eva erkek olursa ömür egeKız olursa elif duru erkek olursa yasin ege
sen ne düşünüyorsun isim olarak?
bana solante gebeler için olanı önerdi ama pahalı geldi.onun yerine sebamed baby alıp kullanaayı düşünüyorum.
Cok sagolun kizlar yarin ikisini de eczaneye sorcam :)Benim alerjik br tenim oldugu icin kirmizi kirmizi minik sivilceleniorum hamilelikte cilt hassas oldugu icin bana avene güneş kremi önermisti cildiye doktoru biraz pahali sanirim ama güzel evde bile olsan kullan dedi.
Merhaba canım bendede hamilelik belirtisi olmadı sadece biraz uyku yaptı diyebilirim ilk 3 ay akşamları eve gelip yemek yiğyordum hemen uyuyordum şimdi şimdi saat 23,00 kadar dayanıyorum... Bir tek balık yiyemedim kokusu çok kötü geldi ama bulantıymış kusma hiç olmadı denilecek kadar az belki 2 kez falan yani ama benim kilom sizlerden biraz yüksek karnım daha belli değil o yüzden bakalım ne zaman çıkıcak karnım hemen büyüsün istiyorum aslında... :)
Canım karnımın çıkması problem değil benim ama bu kadar erkenden bu kadar olduysak ben 8. 9. ayda nasıl olacağım diye merak ediyorum çatlamak istemiyorum açıkçası vücudumu seviyorum ve karın kaslarım vardı şu an bile kaşınıyorum çatlayacak sanırımgeçen gittiğim doktorda bekleyen bir kız gördüm. böyle küçük kavun kadar gibi bir şeyi alıp karnına koymuşlar gibi başka hiç bir yerinde bir şey yok, beli inceciki bilekleri hiç şişmemiş 8 aylık hamileymiş ve sadece 5 kilo almış zaten bebek 3.5 kiloymuş geriside su özenmedim desem yalan olur. sağlıklı gelsin gerçi 100 kiloda olurum ama olmasada iyiydi..
burda doktorlar bas agrisi icin kola yada kahve icmeyi öneriyorlarmis canim hangisini canin istiyorsa dene birYarin dr.a gidicem inşallah çok cinsiyetini ogrenebiliriz bize tahmin yapan bile olmadi cok merak ediyorum. Bu arada sabahtan beri birde basim ağrıyor kizlar inat ettim ilac icmedim su an kafama tulbent bagladimsıktırm öyle duruyorum var mi tavsiyesiniz
daha cok buyucek alıscanbenım bekarlıgımdada hafıf gobegım vardı sonra dogumlar derken sımdı 5 6 aylık hamıle gıbıyım
Kombiyi yakmak benimde aklımdan geçmedi değil canımYa sorma donduk resmen yaz gelmiycek heralde bende donuyorum dun esime tekrar kombiyi yaksak dedim korkuyorum mide bulantisi yaninda bide usutmeyeljm valla derdim bana yeter
Ankaraya ya kış geldi ya da ben iyi değilim ayaklarım donuyor resmen ya
Gündüz burada bi çin-rus takvimi muhabbeti vardı, onunla ilgili yazayım dedim, benim ikisi de KIZ çıkıyor. gerçeği öğrenmeme ise daha 10 gün varo gün tekrar yazarım bunu, bakalım içeride neler oluyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?