2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Canim benim 10. Hafta oyleydi yedim tabiyedim dedigim yine sadece corba ve peynir ekmek ama cok rahatsiz ediyodu soda iyi gelmisti dene istersen

1 ay aradan sonra yarın sabah bebegimi görücem çok heyecanlıyım kızlar :) inşallah cinsiyetini de ogrenirizde artık ismiyle hitap etmek istiyorum yavruma :)

Canim benim 10. Hafta oyleydi yedim tabiyedim dedigim yine sadece corba ve peynir ekmek ama cok rahatsiz ediyodu soda iyi gelmisti dene istersen
Aynen çoğunlukla peynir salatalık yda çorba başka ne canım bişey çekiyo ne de yiyebiliyorum soda deneyeyim içmiyodum uzun süredir. Aşermeyen bir hamile örneğiyim herhalde bulantıdan dolayı

Kizlar yarin kisa bir tatile cikicam eşimle. Hangi güneş kremini almaliyim bilemedim. Daha once doktoruna danışan oldu mu acaba? Varsa lutfen ismini yazabilir mi
Benim alerjik br tenim oldugu icin kirmizi kirmizi minik sivilceleniorum hamilelikte cilt hassas oldugu icin bana avene güneş kremi önermisti cildiye doktoru biraz pahali sanirim ama güzel evde bile olsan kullan dedi.

Yarin dr.a gidicem inşallah çok cinsiyetini ogrenebiliriz bize tahmin yapan bile olmadi cok merak ediyorum. Bu arada sabahtan beri birde basim ağrıyor kizlar inat ettim ilac icmedim su an kafama tulbent bagladimsıktırm öyle duruyorum var mi tavsiyesiniz

kızlar iki gündür midemde deli yanma ve acıkınca mide bulantısı vardı. taze zencefilden küçük bir parca sıcak suya koyup içince baya iyi geldi. bu tarz sorunları olan arkadaşlara tavsıye ederim

Cnm baş ağrıları bende de basladi bi kaç gündür bende ilaç almiyorum almayida düşünmüyorum balkona çıkıp oturuyorum hava almak iyi geliyo bana

bana solante gebeler için olanı önerdi ama pahalı geldi.onun yerine sebamed baby alıp kullanaayı düşünüyorum.
Benim alerjik br tenim oldugu icin kirmizi kirmizi minik sivilceleniorum hamilelikte cilt hassas oldugu icin bana avene güneş kremi önermisti cildiye doktoru biraz pahali sanirim ama güzel evde bile olsan kullan dedi.
Cok sagolun kizlar yarin ikisini de eczaneye sorcam :)

burda doktorlar bas agrisi icin kola yada kahve icmeyi öneriyorlarmis canim hangisini canin istiyorsa dene bir

Ya sorma donduk resmen yaz gelmiycek heralde bende donuyorum dun esime tekrar kombiyi yaksak dedim korkuyorum mide bulantisi yaninda bide usutmeyeljm valla derdim bana yeter
Kombiyi yakmak benimde aklımdan geçmedi değil canım sonra ev ısınana kadar hava ısınır diye vazgeçtim

Gündüz burada bi çin-rus takvimi muhabbeti vardı, onunla ilgili yazayım dedim, benim ikisi de KIZ çıkıyor. gerçeği öğrenmeme ise daha 10 gün var o gün tekrar yazarım bunu, bakalım içeride neler oluyor..

sanaldaki testlrde bana hep kiz cikti.. ic sesimde kiz diyodu... 12+2 de doktorum erkek gibi yalnizz daha cok erken cinsiyet icin de dedi tabi.. o sebepten smdlk soranlara bisi soylemiyorum bakalim sana ne dicek dr.un...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…