bende ıkısınde gıtcem ama benım doktorum soyleme taraftarı deıl daha oncekı gebelıgımdede dememıstı acıldekı dr kız dedı deyınce dogru demıs dedıydıBende 8haziranda kontrole gitcem ozamn ogrenirim inş.heyecanla bekliyorum.. :))))
Çok güzel cnm hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olur inskız olursa ömür eva erkek olursa ömür ege
Canım çok geçmiş olsun korkma sakın, kırmızı gelirse önemliymiş. Tabii yine de dinlenmeye çalış. İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin...Kızlar Günaydın. Dün iki üç damla kahverengi akıntım geldi. Biraz korktum.yarın kontrolüm var ikili teste giricem hamilelerin Duası kabul olur. Dua eder misiniz ?Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.
dualarım seninle canm Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bu mübarek günde birbirimze dualarımızı esirgemeyelim inşallahKızlar Günaydın. Dün iki üç damla kahverengi akıntım geldi. Biraz korktum.yarın kontrolüm var ikili teste giricem hamilelerin Duası kabul olur. Dua eder misiniz ?Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar versin.
Amin inş canım pembe nokta şeklinde gelmeye başladı şimdi dedualarım seninle canm Allahın izniyle bişey olmaz inşallah bu mübarek günde birbirimze dualarımızı esirgemeyelim inşallah
canım inşallah öğrenirsin ama benim senden biraz daha önde tarihim cmt gittim maalesef çok küçük dedi söylemedi1 ay aradan sonra yarın sabah bebegimi görücem çok heyecanlıyım kızlar :) inşallah cinsiyetini de ogrenirizde artık ismiyle hitap etmek istiyorum yavruma :)
canım dualarımız seninle umarım her şey iyi olur keşke iş yerinden izin alıp dinlensen daha iyi olurduKızlar is yerindeyim pembe nokta nokta gelmeye başladı peceteyle sildikce. Icim hiç rahat değil. Bi an once yarın olsun istiyorum Bebeğimi göreyim
canım korkma sakın benim sildikçe gelen pembe kanama oldu ama hemen dr.git bana kalçadan bir iğne vurdu ve kesildi o gün akabinde istirahat verdi evde dinlendim ama bi kaç gün sonra kahve lekelenmelerim oldu ,bence dr.gitmende fayda var canımAmin inş canım pembe nokta şeklinde gelmeye başladı şimdi de
Olsun canim saglikla dogsunlar kiz erkek farketmez.bende icten ice kiz istiyodum,uzulmiyeyim diye cinsiyeti bile ogrenmek istemiyordum.ense kalin cikinca olsunda ne olursa olsun demeye basladim.sanirim bu bana Allahin bi uyarisiydisağ ol canım. açıkçası 3. kız olsun diye denemistik. kısmet hayırlısı buymus demek.
Pembe ye cevirecegini düşünemedim önemsizdir belki dedim ama oturarak çalışıyorum bilgisayar basinda işim. Ins sıkıntı olmaz. Is yerim de çok uzak evime. Gidemiyorum da.canım dualarımız seninle umarım her şey iyi olur keşke iş yerinden izin alıp dinlensen daha iyi olurdu
Canım içini ferah tut izin alabilirsen şimdi git doktora için rahat eder ha yarin ha bugünKızlar is yerindeyim pembe nokta nokta gelmeye başladı peceteyle sildikce. Icim hiç rahat değil. Bi an once yarın olsun istiyorum Bebeğimi göreyim
Devam ederse akşamına acile gidicem. Şimdi yok lekelenmen değil mi neden olur acabacanım korkma sakın benim sildikçe gelen pembe kanama oldu ama hemen dr.git bana kalçadan bir iğne vurdu ve kesildi o gün akabinde istirahat verdi evde dinlendim ama bi kaç gün sonra kahve lekelenmelerim oldu ,bence dr.gitmende fayda var canım
sen dokturunu ara istersen o sana daha iyi bilgi verir ama benim bildiğim doktor hemen çağırıp bir ilaç yada iğne vuruyo umarı bebişin iyidir dualarımız seninlePembe ye cevirecegini düşünemedim önemsizdir belki dedim ama oturarak çalışıyorum bilgisayar basinda işim. Ins sıkıntı olmaz. Is yerim de çok uzak evime. Gidemiyorum da.
Yediklerimizle alakasi oldugunu sanmiyorum benimde tek sıkintim gaZ.aksam 6 gibi basliyorYiyemiyorum da ben ya inan tobe Estağfurullah ama hic bi ramazan boyle olmadim acligi simdi anliyorum canim istiyo yiyemiyorum zeytin bile gaz yapar mi yapiyo arkadas tek dostum peynir ekmek ins gecer hayirlisiyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?