Aradım hemen çık gel dedi ama malesef gidemiyorum ozaman kanama ya çevirirse hemen gel dedi muayene etcez dedi.allah razi olsun sizlerden dua etmekten başka çarem yok suan.sen dokturunu ara istersen o sana daha iyi bilgi verir ama benim bildiğim doktor hemen çağırıp bir ilaç yada iğne vuruyo umarı bebişin iyidir dualarımız seninle
canını sıkma bebişi üzme başka yazanları felan okumuştum mantar yada idrar iltihaplanması da olabiliryomuş daha hassas oluyoruz hamilelikte yarın hayırlı haberlerini bekliyoruzAmin inş canım pembe nokta şeklinde gelmeye başladı şimdi de
Benimde tansiyonum düşmüştü canım ilk üç ay kendini yormaktan yada kan ilacını düzenli almamaktan oluyorKızloar günaydın Benim sabah tansiyonum düştü Resmen bayılacak gibiydim...Tuzlu ayran içtim dinlendim kendime geldim biraz. Ama bu 3. oluyor...Bebegime zararı var mı acaba?Endişeleniyorum....
Kızloar günaydın Benim sabah tansiyonum düştü Resmen bayılacak gibiydim...Tuzlu ayran içtim dinlendim kendime geldim biraz. Ama bu 3. oluyor...Bebegime zararı var mı acaba?Endişeleniyorum....
Aradım hemen çık gel dedi ama malesef gidemiyorum ozaman kanama ya çevirirse hemen gel dedi muayene etcez dedi.allah razi olsun sizlerden dua etmekten başka çarem yok suan.şu mübarek günde Rabbim gonlumuzdekini Hayır eylesin.
Aslında farketmeden biseyleri takiyo olabilirizBu kadar yipratmayin kendinizi kafaya takıyor sunuz ki ruyanaiza giriyo
Canm bende yarın kpsuyolundaki medipol de yaptırılan.280tl dediler en uygun orası .heryere sordum 350-400hep fiyatlarcanım slm benim doktorum da istdi fakat hastahanede 400 TL tutuyor, ben farklı yerler bakıcam daha uyguna bilgisi olan var mı?
Merak etme canim arada oluyor bende 3 hafta once yasadim senin gibi tuzlu ayran iyi gelmişti.arada olmasi normal sürekli olduğunda kötü sık sık olursa Dr danisirsin zatenKızloar günaydın Benim sabah tansiyonum düştü Resmen bayılacak gibiydim...Tuzlu ayran içtim dinlendim kendime geldim biraz. Ama bu 3. oluyor...Bebegime zararı var mı acaba?Endişeleniyorum....
bir dahaki kontrolün ne zmn senin? benim gelecek haftasanaldaki testlrde bana hep kiz cikti.. ic sesimde kiz diyodu... 12+2 de doktorum erkek gibi yalnizz daha cok erken cinsiyet icin de dedi tabi.. o sebepten smdlk soranlara bisi soylemiyorumbakalim sana ne dicek dr.un...
Kızlar is yerindeyim pembe nokta nokta gelmeye başladı peceteyle sildikce. Icim hiç rahat değil. Bi an once yarın olsun istiyorum Bebeğimi göreyim
ben doğuma kadar kullanıcam ama benim ilacım hem demir hem de folik asit bir arada, ilk muayenede dokturum değiştirip ikili verdi normalde tek folik asit içiyordumfolik asitim bitti kızlar, 11 hafta içerisindeyim almam gerekir mi kaç haftaya kadar??kullanılıyor
ben doğuma kadar kullanıcam ama benim ilacım hem demir hem de folik asit bir arada, ilk muayenede dokturum değiştirip ikili verdi normalde tek folik asit içiyordum
folik asitim bitti kızlar, 11 hafta içerisindeyim almam gerekir mi kaç haftaya kadar??kullanılıyor
Ahhh bu gece varyaa sabahı sabah ettim baş ağrısı mide ağrısı deldiler sanki midemi allahım kimseye yasatmasingeçmiş olsun canım ınsallah bı daha yasamazsın boyle bısey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?