2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
sen dokturunu ara istersen o sana daha iyi bilgi verir ama benim bildiğim doktor hemen çağırıp bir ilaç yada iğne vuruyo umarı bebişin iyidir dualarımız seninle
Aradım hemen çık gel dedi ama malesef gidemiyorum ozaman kanama ya çevirirse hemen gel dedi muayene etcez dedi.allah razi olsun sizlerden dua etmekten başka çarem yok suan. şu mübarek günde Rabbim gonlumuzdekini Hayır eylesin.

Kızlar bu gece rüyamda bebeğimin hareketleri hissettiğimi gördüm. Karnım küçük ama içerden nasıl tekmeler atıyordu. Diyorum bu kadar erken olmaması Lazım:) oğlumda 16 da hissetmiştim ilk. Ilk hamileliklerde en erken o haftalarda hissedebilirsiniz Demişti Dr. Zayıf biri olunca erken hissetmiştim:)

Amin inş canım pembe nokta şeklinde gelmeye başladı şimdi de
canını sıkma bebişi üzme başka yazanları felan okumuştum mantar yada idrar iltihaplanması da olabiliryomuş daha hassas oluyoruz hamilelikte yarın hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızloar günaydın Benim sabah tansiyonum düştü Resmen bayılacak gibiydim...Tuzlu ayran içtim dinlendim kendime geldim biraz. Ama bu 3. oluyor...Bebegime zararı var mı acaba?Endişeleniyorum....

Kızloar günaydın Benim sabah tansiyonum düştü Resmen bayılacak gibiydim...Tuzlu ayran içtim dinlendim kendime geldim biraz. Ama bu 3. oluyor...Bebegime zararı var mı acaba?Endişeleniyorum....
Benimde tansiyonum düşmüştü canım ilk üç ay kendini yormaktan yada kan ilacını düzenli almamaktan oluyor

Tatlım 2 hafta önce bende aynı şeyleri yaşadım. Doktorumu aradım düşük tansiyondan korkma bebek deki kemik gelişiminden oluşur bol sıvı tüket ve mutlaka ara öğün yap aç bırakma kendini dedi.

neden gidemiyorsun canım?

Merak etme canim arada oluyor bende 3 hafta once yasadim senin gibi tuzlu ayran iyi gelmişti.arada olmasi normal sürekli olduğunda kötü sık sık olursa Dr danisirsin zaten

k.bakkalköy-ataşehir... avıcenna hastanesi muayene +ikili test 148 TL

sanaldaki testlrde bana hep kiz cikti.. ic sesimde kiz diyodu... 12+2 de doktorum erkek gibi yalnizz daha cok erken cinsiyet icin de dedi tabi.. o sebepten smdlk soranlara bisi soylemiyorum bakalim sana ne dicek dr.un...
bir dahaki kontrolün ne zmn senin? benim gelecek hafta

hayirli kandiller arkadaslar

Gecen burada biri vardi ikizleri olmustu ablasinin yogun bakimdaydi. Tekrar yazdi mi acaba. Merak ediyorum. Rabbim tun hastalarimiza sifa versin insallah

folik asitim bitti kızlar, 11 hafta içerisindeyim almam gerekir mi kaç haftaya kadar??kullanılıyor

ben doğuma kadar kullanıcam ama benim ilacım hem demir hem de folik asit bir arada, ilk muayenede dokturum değiştirip ikili verdi normalde tek folik asit içiyordum

aktif Maddeler
FolikAsid 0.174mg
Kalsiyum 666.670 mg
Vitamin D3 1.200 mg

benim kinde de bunlar var..doğuma kadar mı içiliyor.. OFff

folik asitim bitti kızlar, 11 hafta içerisindeyim almam gerekir mi kaç haftaya kadar??kullanılıyor

12. haftanın son gününe kadar kullandım ben. Benm de senınle aynı durum oldu :) 11 haftadayken bitti, sırf bi hafta için yeni kutu aldım, şimdi doktor ilacı değiştirdi, evde dolu kutu duruyo :) Yakın olsan da sana versem bari :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…