benim şuan kullandığım hem demir hem folik asit cumartesi kontrolüm vardı doktorum ilaca devam dedi hatta doğum sonrası bile sana bunu vericem emzirirken de kullanılıyor dedi. ismi gynoferon içeriğine netten bir bak istersenaktif Maddeler
FolikAsid 0.174mg
Kalsiyum 666.670 mg
Vitamin D3 1.200 mg
benim kinde de bunlar var..doğuma kadar mı içiliyor.. OFff
Canım evet çok şükür çıktı yoğunbakımdan herşey yolunda sayılır ufak tefek pürüzler dışında ama şimdi loğusa sendromu yaşıyo çocukları hiç kucağına almamış onların Yüzünden diye bebekleri Suçluyo bide piskolojik destek görmeye başladıhayirli kandiller arkadaslar
Gecen burada biri vardi ikizleri olmustu ablasinin yogun bakimdaydi. Tekrar yazdi mi acaba. Merak ediyorum. Rabbim tun hastalarimiza sifa versin insallah
Canm hap ta verse bir ise yaramio bana dr kus kusabildigin kdr dedi bnde hala çıkartıyorum allah sabır versin hepimizeBu bulantılar beni mahvediyor dayanamıyorum artık gücüm kalmadı sürekli oturup Ağlıyorum napcam ben cubuk krater tuzlu tatlı hiç birşey kar etmiyor artık(doktorum ilaç da vermedi normal bu aylarda dedi kestirip attı
Ayycanm bnm inşallah biran önce normale dönerlerCanım evet çok şükür çıktı yoğunbakımdan herşey yolunda sayılır ufak tefek pürüzler dışında ama şimdi loğusa sendromu yaşıyo çocukları hiç kucağına almamış onların Yüzünden diye bebekleri Suçluyo bide piskolojik destek görmeye başladı
Neyseki yogun bakımdan cikmis inşallah en kisa zamanda herşey yoluna girer ama çok zor loğusa sendromu çok iyi bilirim allah kimsenin basina vermesinCanım evet çok şükür çıktı yoğunbakımdan herşey yolunda sayılır ufak tefek pürüzler dışında ama şimdi loğusa sendromu yaşıyo çocukları hiç kucağına almamış onların Yüzünden diye bebekleri Suçluyo bide piskolojik destek görmeye başladı
Banada soylemedicanım inşallah öğrenirsin ama benim senden biraz daha önde tarihim cmt gittim maalesef çok küçük dedi söylemedi
Tsk ederim aradım doktoru da kırmızıya çevirirse gitcem suan için beklemedeyim canımoruna sor.
Canım geçmiş olsun, bi doktorunu ara haber ver istersen, belki bugün hemen görmek ister seni
12. haftanın son gününe kadar kullandım ben. Benm de senınle aynı durum oldu :) 11 haftadayken bitti, sırf bi hafta için yeni kutu aldım, şimdi doktor ilacı değiştirdi, evde dolu kutu duruyo :) Yakın olsan da sana versem bari :))
benim şuan kullandığım hem demir hem folik asit cumartesi kontrolüm vardı doktorum ilaca devam dedi hatta doğum sonrası bile sana bunu vericem emzirirken de kullanılıyor dedi. ismi gynoferon içeriğine netten bir bak istersen
merhaba hanımlar 13+4 hamileyim doktordan geldim bugün herşey çok normal dedi çok şükür ben ikili test yaptırmadım hiçbirinide yaptırmayı düşünmüyorum buda bebişim
cinsiyet tahmini yapabilecek var mı hiç aranızda
merhaba hanımlar 13+4 hamileyim doktordan geldim bugün herşey çok normal dedi çok şükür ben ikili test yaptırmadım hiçbirinide yaptırmayı düşünmüyorum buda bebişim
cinsiyet tahmini yapabilecek var mı hiç aranızda
Canım evet çok şükür çıktı yoğunbakımdan herşey yolunda sayılır ufak tefek pürüzler dışında ama şimdi loğusa sendromu yaşıyo çocukları hiç kucağına almamış onların Yüzünden diye bebekleri Suçluyo bide piskolojik destek görmeye başladı
Tsk ederim aradım doktoru da kırmızıya çevirirse gitcem suan için beklemedeyim canım. Yarın da ikilim vardı zaten dua ediyorum bişey olmasın bebeğime diye.
Canım aramızda @Yektay arkadaşımız iyi biliyor banada o yzardımcı olmuştu ona sor istersen...Kızlar bu sonuc sizce nasıl normalmi ikili test ultrason sonucu
sevindim bunu duyduğuma ilk zamanlar tepki bile almıştım yaptırmayacağım dediğimde rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin.cinsiyet tah.yapamayacağım ama. benim kafadansın bende yaptırmayı gereksiz buluyorum..2 li testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?