2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aktif Maddeler
FolikAsid 0.174mg
Kalsiyum 666.670 mg
Vitamin D3 1.200 mg

benim kinde de bunlar var..doğuma kadar mı içiliyor.. OFff
benim şuan kullandığım hem demir hem folik asit cumartesi kontrolüm vardı doktorum ilaca devam dedi hatta doğum sonrası bile sana bunu vericem emzirirken de kullanılıyor dedi. ismi gynoferon içeriğine netten bir bak istersen

Bu bulantılar beni mahvediyor dayanamıyorum artık gücüm kalmadı sürekli oturup Ağlıyorum napcam ben cubuk krater tuzlu tatlı hiç birşey kar etmiyor artık (doktorum ilaç da vermedi normal bu aylarda dedi kestirip attı

merhaba hanımlar 13+4 hamileyim doktordan geldim bugün herşey çok normal dedi çok şükür ben ikili test yaptırmadım hiçbirinide yaptırmayı düşünmüyorum buda bebişim

cinsiyet tahmini yapabilecek var mı hiç aranızda

Eklentiler

• photo.php.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 138
hayirli kandiller arkadaslar

Gecen burada biri vardi ikizleri olmustu ablasinin yogun bakimdaydi. Tekrar yazdi mi acaba. Merak ediyorum. Rabbim tun hastalarimiza sifa versin insallah
Canım evet çok şükür çıktı yoğunbakımdan herşey yolunda sayılır ufak tefek pürüzler dışında ama şimdi loğusa sendromu yaşıyo çocukları hiç kucağına almamış onların Yüzünden diye bebekleri Suçluyo bide piskolojik destek görmeye başladı

Canm hap ta verse bir ise yaramio bana dr kus kusabildigin kdr dedi bnde hala çıkartıyorum allah sabır versin hepimize

Ayycanm bnm inşallah biran önce normale dönerler

Neyseki yogun bakımdan cikmis inşallah en kisa zamanda herşey yoluna girer ama çok zor loğusa sendromu çok iyi bilirim allah kimsenin basina vermesin

yarın 12+0 olacak ve ikili tarama testimiz var. ikili taramada cinsiyet tahmini söyledi mi doktorlarınız kızlar?

Kızlar bugün ikili testi yaptir dik normal hersey dedi ama kan onemliymiss kanı beklicem 1 hafta sonra cikicakmis. Bebişim çok tatlıydi oynuyodu elleri havada :)) malesef cinsiyeti ni soylemedi fotosuna bakarmisiniz cinsiyet tahmini yapabilirmisinizzz:))

Eklentiler

• 20150601_130354.webp
    20,5 KB · Görüntüleme: 127

sagol canım :))) Sanırım bende de aynı durum olacak

anladım canım sanırım demir ilacı ztn kullanılması gerekli hamilelik boyunca..

heyecanlandım ya.Rabbim sağlıklı sıhatli doğum nasip etsin.

Kızlar bu sonuc sizce nasıl normalmi ikili test ultrason sonucu

Eklentiler

• 20150601_132036.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 133

cinsiyet tah.yapamayacağım ama. benim kafadansın bende yaptırmayı gereksiz buluyorum..2 li testi

Kısa zamanda düzelir inş. Fizyolojik olarak düzeldi ya gerisi zamanla hallolur inş. Hadi tekrar gözünüz aydın cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…