2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Cok sevindim. Insallah bu sendromu da atlatir ve bebebkleriyle bir buun olur. Allah kimseye yasatmasin boyle uzucu seyler

İyi günler arkadaslar bugün ikili tarama sonuclarimi aldim doktor yerinde değildi gosteremedim 1/50000 ve yas riski 1/1300 trizom 18/13 1/99000 yas riski 1/10710 ayrıca idrar testinde sahalarda 1-3 lökosit 1-2 eritrosit 5-7 epitel görüldü benim için yorumlarmisiniz

Canım ikiliyi bilemiycem ama idrarında enfeksiyon var. Doktor bi ilaç verir...

kızlar bugün bebişimi gördüm cinsiyet tahmini yapan arkadaşın nickini unuttum cinsiyetten anlayan arkadaşlardan yorum rica edebilirmiyim

Eklentiler

• 12+6 hafta.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 227
TE="meltemcivil, post: 41209678, member: 670745"]Canım ikiliyi bilemiycem ama idrarında enfeksiyon var. Doktor bi ilaç verir...[/QUOTE]
Teşekkür ederim cnm umarım ciddi bir enfeksiyon değildir bebeğe bir zararı olmaz umarım sonuçları doktoruma mesaj ile gonderdim

kızlar bugün bebişimi gördüm cinsiyet tahmini yapan arkadaşın nickini unuttum cinsiyetten anlayan arkadaşlardan yorum rica edebilirmiyim
Doktor söylemedi mi bende senin gibi 12+6 da randevum var belli olmuyor mu o tarihte

Canm hap ta verse bir ise yaramio bana dr kus kusabildigin kdr dedi bnde hala çıkartıyorum allah sabır versin hepimize
Amin ama kalmadı sabrım dersten koşarak çıkıyorum yolda bir anda poşet çıkarıyorum artık herkese rezil oldum Dayanamiyorum hamileligim herkes gibi mutlu geçsin istiyorum bende artık

selam kızlar ben bugun cok ıyıyım sabahki açlık yuzunden cıkarmam harıc cok huzurlu hısedıyorum bugun kendımı yarın randevum var heycanlıyım

Doktor söylemedi mi bende senin gibi 12+6 da randevum var belli olmuyor mu o tarihte
kıza benziyor dedi ama değişebilir dedi erkeklerde testisler bazen geç iniyormuş öyle olursa biz onu kız olarak görürüz dedi yani kısacası 16. haftada 4lüye çağırdı o zaman netleşir dedi ama daha 1 ay var ben çok merak ediyorum o yüzden burda anlayan arkadaşlardan da görüş almak istedim

selam kızlar ben bugun cok ıyıyım sabahki açlık yuzunden cıkarmam harıc cok huzurlu hısedıyorum bugun kendımı yarın randevum var heycanlıyım
benimde bugündü randevum bütün gece uyuyamadım heyecandan inş yarın güzel haberler alırsın canım

midesi bulanan arkadaşlar, iyi tarafından bakın, hamileliğiniz çok sağlıklı ilerliyor, hormonlar artıyor demek bu. Bende hiç bulantı yok ve hep tedirginlik var. 10.5 haftalığım ve sürekli uyuyorum. eşim artık dalga geçiyor benimle, onunla konuşurken bir bakıyor uyumuşum:) herkese sağlıklı hamilelikler.

kizlar benimde bugün randevum vardiii cok tatliydi bebisim eli agzindaydi hep 13+3 bekliyorduk 14 haftalik olmus bile cok hizli gelisiyor dedi doktorum. esim cinsiyetini sordu daha erken 2 hafta sonra belli olur dedi. daha sonra bacak arasini acti ben pipi gördüm sanki acayip bi cikinti vardi.dedim doktora o da erkege benziyor dedi. ama kesin diger randevuda belli olacak 1 ay sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…