Cok sevindim. Insallah bu sendromu da atlatir ve bebebkleriyle bir buun olur. Allah kimseye yasatmasin boyle uzucu seylerCanım evet çok şükür çıktı yoğunbakımdan herşey yolunda sayılır ufak tefek pürüzler dışında ama şimdi loğusa sendromu yaşıyo çocukları hiç kucağına almamış onların Yüzünden diye bebekleri Suçluyo bide piskolojik destek görmeye başladı
Ben de yaptirmiyorum bisey olmaz Allahin izniyle.sevindim bunu duyduğuma ilk zamanlar tepki bile almıştım yaptırmayacağım dediğimde rabbim sağlıkla kucağmıza almayı nasip etsin.
İyi günler arkadaslar bugün ikili tarama sonuclarimi aldim doktor yerinde değildi gosteremedim 1/50000 ve yas riski 1/1300 trizom 18/13 1/99000 yas riski 1/10710 ayrıca idrar testinde sahalarda 1-3 lökosit 1-2 eritrosit 5-7 epitel görüldü benim için yorumlarmisiniz
Doktor söylemedi mi bende senin gibi 12+6 da randevum var belli olmuyor mu o tarihtekızlar bugün bebişimi gördüm cinsiyet tahmini yapan arkadaşın nickini unuttum cinsiyetten anlayan arkadaşlardan yorum rica edebilirmiyim
amin ınsallah canımÇok güzel cnm hayırlı sağlıklı evlatlarimiz olur ins
Amin ama kalmadı sabrım dersten koşarak çıkıyorum yolda bir anda poşet çıkarıyorum artık herkese rezil oldum Dayanamiyorum hamileligim herkes gibi mutlu geçsin istiyorum bende artıkCanm hap ta verse bir ise yaramio bana dr kus kusabildigin kdr dedi bnde hala çıkartıyorum allah sabır versin hepimize
kıza benziyor dedi ama değişebilir dedi erkeklerde testisler bazen geç iniyormuş öyle olursa biz onu kız olarak görürüz dedi yani kısacası 16. haftada 4lüye çağırdı o zaman netleşir dedi ama daha 1 ay var ben çok merak ediyorum o yüzden burda anlayan arkadaşlardan da görüş almak istedimDoktor söylemedi mi bende senin gibi 12+6 da randevum var belli olmuyor mu o tarihte
benimde bugündü randevum bütün gece uyuyamadım heyecandan inş yarın güzel haberler alırsın canımselam kızlar ben bugun cok ıyıyım sabahki açlık yuzunden cıkarmam harıccok huzurlu hısedıyorum bugun kendımı yarın randevum var heycanlıyım
ınsallah canım ıns hepımız sonunda saglıklı bı sekılde alırız yavrularımızı kucagımızabenimde bugündü randevum bütün gece uyuyamadım heyecandan inş yarın güzel haberler alırsın canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?