2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
hıc tedırgın olma canım o bulantı olursa saglıklı olması hıkaye ben ıkıncı oglumda bulantım felan yoktu maşşallah cok saglıklı bu karnımdakınden oncekı gebelıgımdede sureklı bulantım kusmam vardı sakatmıs 5 aylıkken kaybettım karnımda

daha 3 haftam var ya randevuya neredeyse ultrason makinası alıcam her gün her an izliyeyim diye :) hiç mi hiç hamilelik belirtisi olmadı bende uyku dışında şimdi bilem uykum var vursam kafayı uyuyacağım ... :)

3 lü kız 4 luye daha var 16. haftada 3 lu oluyo

Güzel Anneler herkese Merhaba. henüz çok erken ama bebeğinize ayrı bir oda mı yapmayı düşünürsünüz yoksa yatak odasında yanınızda mı? bebek odasına küçük bir yatak atılabılır mi. eşim yoğun çalışıyor gece çok fazla uykusu bölünsün istemiyorum. sizce yanlış mı düşünüyorum ?

MRB KIZLAR NASILSINIZ BENİM BUGÜNİKİLİ TARAMA VARDI ACAYİP Bİ GÜNDÜ ENSE KALINLIĞI 1 MM 72 MM BOYU 13+2 GÜNLÜK KAN SONUCUNU 11 HAZİRANDA ALICAM ANLAMADIĞIM BİRŞEY VAR HERKESTE BURUN KEMİĞİNE BAKILIYOR BENİM DR BAKMADI GREV VARMIŞ BUGÜN ŞANS ONA DENK GELDİ HAKKIMIZDA HAYIRLISI

İlk 40 gün yanımda bir beşik yapıp yatırmıştım ilk bebeğimi, sonra kendi odasında kendi yatağında. Zaten döndü mü uyanıyorsun garip biçimde. Eşim ise ne yanımızda yatarken ne de odasında uyurken hiç uyanmadı :) annelik duyuları acayip keskinleştiriyor o ilk aylarda gık dedi mi duyuyorsun. Kendi yatağına alışması önemli. Sonradan büyük kolaylık oluyor.

benimde yatak odam küçük olduğu için kıyafet dolabını diğer odaya alcaktım ama vazgeçek üzereyim :) boş odayı bebeğime ayırmayı düşünmeye başladım. bende artık geceleri oraya taşınırım inşallah :)

hayırlısı canım ya peki doktora sordun mu başka zaman yapcakmıymış. yani grev bittikten sonra

bebek odasına yatak atma şansın varsa daha ıyı canım cocuk odasına alısmıs olur ama bebek var dıye sakın eşinle yatagını ayırma cunku evlılıgı bıtırıyo sen kendı odandayken bebegın sesını duyabılcegıne ınanıyosan o kendı odasında sen kendı odanda uyumayı tercıh etmelısın yada bebegın besıgını kendı odana tasımalısın ben oyle yaptım dıger ogullarımda beşikleri benım odamda duruyodu

kızlar catlak önleyici krem alan arkadaslar lieracın kremini mi jelini mi aldılar acaba

haklısınız tecrübeli bi anne olarak o zaman ben yeni odasini hazırlarım ama beşiği de yanımda olur sizin gibi büyüyünce kendi odasında yatması daha mantıklı çok teşekkür ederim cevapların için

Kızlar ya göğsünüz ne durumda iki gündür yumuşamış benimki çok ağrıyordu falan şimdi sanki hiç bişi yok Allah'ım ya böyle içimde sebepsiz bi korku var ve bu hiç bitmiyo

Canm hap ta verse bir ise yaramio bana dr kus kusabildigin kdr dedi bnde hala çıkartıyorum allah sabır versin hepimize

Bende ayniyim kus kusabildigin kadar demesi kolay gel sen bide bize sor Ciğerlerin sokuluyor sanki çok zor allah yardımcımız olsun ..

4 yaşına kadar kullanabiliyor ama Beşik Alıp sonra tekrar değiştirip başka bişi almaktansa 1 kere Alıp kullanmak daha mantıklı geldi bana sonra genç odası alırım die düşündüm
4 yaşa kadar kullunılıyorsa çok iyi çok minnak duruyo resimde çok şirin bişey :) 4 ten sonra genç odası almak tabi daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…