2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
kızlar ıkılı ve taramalı test ıcın persembe gunune devletten arndevu aldım ama ınş. baska tarıhe atmazlar benı .ogun 12+4 oluyorum.gercı arkadasların basına gelen var ama fıkrı olan varmı acaba calısıyorumdaa

şimdilik bizde oda yapalım diye düşünüyoruz.. yatak odasına da park yataklardan alırız diye konuştuk. ama odasında bi tane çekyat kalacak hasta olduğunda y ada alışma döneminde yalnız bırakmamak için.. fakat ufakken bizimle kalır ben duyamam yaa sesini.. tabii bizim planımız bu bakalım ona uyacak mı

kızlar ıkılı ve taramalı test ıcın persembe gunune devletten arndevu aldım ama ınş. baska tarıhe atmazlar benı .ogun 12+4 oluyorum.COK ILERI TARIHE ATARLARMI .gercı arkadasların basına gelen var ama fıkrı olan varmı acaba calısıyorumdaa

Kızlar ya göğsünüz ne durumda iki gündür yumuşamış benimki çok ağrıyordu falan şimdi sanki hiç bişi yok Allah'ım ya böyle içimde sebepsiz bi korku var ve bu hiç bitmiyo
korkma canım sımdı bebegın kendısı hormon uretmeye basladı o yuzden beta hcg düşmeye başladı kanımızda yumuşamasının sebebı o

çok ılerı atma şansı yok canım bu testı en son 14 haftaya kadar yapmak zorundalar 14 haftadan sonra yapılmıyo

sızın yıne ıyımıs ben beşik almayı planlıyorum 3 4 yasına kadar benım odamda kalcak sonrasında kendı odası olur bı yandanda mınık beşikler var onlardanda kaynanamlara alcam orda kaldıgımız zaman ıcın kayınvalıdem felçli bebegı ozledıkce gelme şansı yok

çok ılerı atma şansı yok canım bu testı en son 14 haftaya kadar yapmak zorundalar 14 haftadan sonra yapılmıyo
SAGOL CANIM NIYETIM GITTGIM GUN YAPMALARI INŞ SANSIMA OYLE DENK GELIR CALISINCA ZOR OLUYOR IZIN ALMASI AYRICADA BEBEGIMI GORMEYELI 3 HAFTA OLDUU HEM GORMUS OLURDUM IYMI KOTUMU NAPIYO BILMEEMEKK OFFFFFFFF

SAGOL CANIM NIYETIM GITTGIM GUN YAPMALARI INŞ SANSIMA OYLE DENK GELIR CALISINCA ZOR OLUYOR IZIN ALMASI AYRICADA BEBEGIMI GORMEYELI 3 HAFTA OLDUU HEM GORMUS OLURDUM IYMI KOTUMU NAPIYO BILMEEMEKK OFFFFFFFF
ınsallah gttıgınde hemen yapılır canım bende yarın gorcem bebegımı ıkılı ıcın gun alcam ıns gıttıgımde cınsıyetınıde ogrenırım

Bende ayniyim kus kusabildigin kadar demesi kolay gel sen bide bize sor Ciğerlerin sokuluyor sanki çok zor allah yardımcımız olsun ..
Evt bnde sinir olmuştum idrarimi bile kaciriyorum kusarken Bacaklarim zangır zangır titriyo ama anlamiolar canm

Evt bnde sinir olmuştum idrarimi bile kaciriyorum kusarken Bacaklarim zangır zangır titriyo ama anlamiolar canm
ya aynı şey bende oldu hem de kaç defa damla damla kaçırıverdim kusarken önce çok üzüldüm sonra aklıma gelince de güldüm. bana kraker iyi geldi ama en iyisi limonu tuzlayıp yemek oldu limon tüketince bütün mide bulantısı geçiyodu umarım size de iyi gelir

Ay

Ayni belirtiler bende de var simdi senin yazini okuyunca içim.rahatladi
6 gebelik geçirdim bırazda cok ınceleyen bırıyım benımde goğüslerım 2 3 gun acıdı şişti şimdi yumuşama donemıne gectı hayırlısıyla bı atlatsak şu aylarıda alsak bebeklerımızı kucaklarımıza

idrar kacırma olayı bendede var ya şiddetli haprısıp öksurunce bıle oluyo ama kaybettıgım kızımda ortaya cıkmıstı nasıp olursa dogumdan sonra tedavı olcam

Kızlar dün eşimle kavga ettik gözüm bir şey görmedi sehpaya takıldım düştüm göbeğime sehpanın kenarı çarptı görünüşte bir sey yok kan falan gelmedi ama şöyle bir sey var dokununca sanki morarmış gibi aciyor

Merak etme canım bebek hem daha küçük hem de onu zirh gibi koruyan amnion sıvısı var bebek iyidir ama karnın baya acımış olmalı geçmiş olsun.
Yengem hamileyken oda karni baya büyüktü iki metrelik balkondan düştü çok şükür cok kotu bisey olmadi ama tabi biraz yüzü gözü şismisti yengemin.ama bebek sapasaglamdi maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…