şimdilik bizde oda yapalım diye düşünüyoruz.. yatak odasına da park yataklardan alırız diye konuştuk. ama odasında bi tane çekyat kalacak hasta olduğunda y ada alışma döneminde yalnız bırakmamak için.. fakat ufakken bizimle kalır ben duyamam yaa sesini.. tabii bizim planımız bu bakalım ona uyacak mıGüzel Anneler herkese Merhaba. henüz çok erken ama bebeğinize ayrı bir oda mı yapmayı düşünürsünüz yoksa yatak odasında yanınızda mı? bebek odasına küçük bir yatak atılabılır mi. eşim yoğun çalışıyor gece çok fazla uykusu bölünsün istemiyorum. sizce yanlış mı düşünüyorum ?
korkma canım sımdı bebegın kendısı hormon uretmeye basladı o yuzden beta hcg düşmeye başladı kanımızda yumuşamasının sebebı oKızlar ya göğsünüz ne durumda iki gündür yumuşamış benimki çok ağrıyordu falan şimdi sanki hiç bişi yok Allah'ım ya böyle içimde sebepsiz bi korku var ve bu hiç bitmiyo
çok ılerı atma şansı yok canım bu testı en son 14 haftaya kadar yapmak zorundalar 14 haftadan sonra yapılmıyokızlar ıkılı ve taramalı test ıcın persembe gunune devletten arndevu aldım ama ınş. baska tarıhe atmazlar benı .ogun 12+4 oluyorum.COK ILERI TARIHE ATARLARMI .gercı arkadasların basına gelen var ama fıkrı olan varmı acabacalısıyorumdaa
sızın yıne ıyımısşimdilik bizde oda yapalım diye düşünüyoruz.. yatak odasına da park yataklardan alırız diye konuştuk. ama odasında bi tane çekyat kalacak hasta olduğunda y ada alışma döneminde yalnız bırakmamak için.. fakat ufakken bizimle kalır ben duyamam yaa sesini.. tabii bizim planımız bu bakalım ona uyacak mı
SAGOL CANIM NIYETIM GITTGIM GUN YAPMALARI INŞ SANSIMA OYLE DENK GELIR CALISINCA ZOR OLUYOR IZIN ALMASI AYRICADA BEBEGIMI GORMEYELI 3 HAFTA OLDUUçok ılerı atma şansı yok canım bu testı en son 14 haftaya kadar yapmak zorundalar 14 haftadan sonra yapılmıyo
ınsallah gttıgınde hemen yapılır canım bende yarın gorcem bebegımı ıkılı ıcın gun alcam ıns gıttıgımde cınsıyetınıde ogrenırımSAGOL CANIM NIYETIM GITTGIM GUN YAPMALARI INŞ SANSIMA OYLE DENK GELIR CALISINCA ZOR OLUYOR IZIN ALMASI AYRICADA BEBEGIMI GORMEYELI 3 HAFTA OLDUUHEM GORMUS OLURDUM IYMI KOTUMU NAPIYO BILMEEMEKK OFFFFFFFF
İnsan merak ediyor amabende ıkısınde gıtcem ama benım doktorum soyleme taraftarı deıl daha oncekı gebelıgımdede dememıstı acıldekı dr kız dedı deyınce dogru demıs dedıydı
Bana 12+1 de net değil ama kıza benziyor dedi bu ayın 10 unda netleşecek bakalım inş minik bir kızımız olurBanada soylemedi
Evt bnde sinir olmuştum idrarimi bile kaciriyorum kusarken Bacaklarim zangır zangır titriyo ama anlamiolar canmBende ayniyim kus kusabildigin kadar demesi kolay gel sen bide bize sor Ciğerlerin sokuluyor sanki çok zor allah yardımcımız olsun ..
Ayni belirtiler bende de var simdi senin yazini okuyunca içim.rahatladikorkma canım sımdı bebegın kendısı hormon uretmeye basladı o yuzden beta hcg düşmeye başladı kanımızda yumuşamasının sebebı o
ya aynı şey bende oldu hem de kaç defa damla damla kaçırıverdim kusarken önce çok üzüldüm sonra aklıma gelince de güldüm. bana kraker iyi geldi ama en iyisi limonu tuzlayıp yemek oldu limon tüketince bütün mide bulantısı geçiyodu umarım size de iyi gelirEvt bnde sinir olmuştum idrarimi bile kaciriyorum kusarken Bacaklarim zangır zangır titriyo ama anlamiolar canm
6 gebelik geçirdimAy
Ayni belirtiler bende de var simdi senin yazini okuyunca içim.rahatladi
geçmiş olsun canım bende mıgren var hiç dyaanamıyorum baş agrısına hıssettıgım zaman hemen koşuyorum acile şiddetlenmeden parol serum yıyorumkızlar kafam zonkluyo tulbentle sıktım buz koydum kafayı yicem yaaaaa
idrar kacırma olayı bendede var ya şiddetli haprısıp öksurunce bıle oluyo ama kaybettıgım kızımda ortaya cıkmıstı nasıp olursa dogumdan sonra tedavı olcamEvt bnde sinir olmuştum idrarimi bile kaciriyorum kusarken Bacaklarim zangır zangır titriyo ama anlamiolar canm
Merak etme canım bebek hem daha küçük hem de onu zirh gibi koruyan amnion sıvısı var bebek iyidir ama karnın baya acımış olmalı geçmiş olsun.Kızlar dün eşimle kavga ettik gözüm bir şey görmedi sehpaya takıldım düştüm göbeğime sehpanın kenarı çarptı görünüşte bir sey yok kan falan gelmedi ama şöyle bir sey var dokununca sanki morarmış gibi aciyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?