canım acıle bı gıtseydın ya :SKızlar dün eşimle kavga ettik gözüm bir şey görmedi sehpaya takıldım düştüm göbeğime sehpanın kenarı çarptı görünüşte bir sey yok kan falan gelmedi ama şöyle bir sey var dokununca sanki morarmış gibi aciyor
Merak etme canım bebek hem daha küçük hem de onu zirh gibi koruyan amnion sıvısı var bebek iyidir ama karnın baya acımış olmalı geçmiş olsun.
Yengem hamileyken oda karni baya büyüktü iki metrelik balkondan düştü çok şükür cok kotu bisey olmadi ama tabi biraz yüzü gözü şismisti yengemin.ama bebek sapasaglamdi maşallah
Teşekkür ederim cnm umarım ciddi bir enfeksiyon değildir bebeğe bir zararı olmaz umarımTE="meltemcivil, post: 41209678, member: 670745"]Canım ikiliyi bilemiycem ama idrarında enfeksiyon var. Doktor bi ilaç verir...
Allah ın izniyle bebeğine birşey olmamıştır canım geçmiş olsun. Allah hepimizin bebeğini korusunKızlar dün eşimle kavga ettik gözüm bir şey görmedi sehpaya takıldım düştüm göbeğime sehpanın kenarı çarptı görünüşte bir sey yok kan falan gelmedi ama şöyle bir sey var dokununca sanki morarmış gibi aciyor
canım acıle bı gıtseydın ya :S
ben düzene alışsın istiyorum erkenden. bir de çok misafiri gelen bir aileyiz çocuk o kalabalıkta helak olmasın kendine ait bi yaşam alanı olsun istiyorum. bir yaşına kadar geceleri bizimle gündüzleri odasında uyur bölecede alışır diye düşünüyorum ama kısmet bakalım.. o günler bi gelsin de ..sızın yıne ıyımısben beşik almayı planlıyorum 3 4 yasına kadar benım odamda kalcak sonrasında kendı odası olur bı yandanda mınık beşikler var onlardanda kaynanamlara alcam orda kaldıgımız zaman ıcın kayınvalıdem felçli bebegı ozledıkce gelme şansı yok
gerçekten mi ya çok tedirgin oluyorum karnımda sanki şişkinlik falan azaldı bunalımlardayım doktor kontrolüme daha 1 hafta var yarın gitmeyi düşündüm o derece sizde de öyle oldu yani dimi 11. Haftamdayımkorkma canım sımdı bebegın kendısı hormon uretmeye basladı o yuzden beta hcg düşmeye başladı kanımızda yumuşamasının sebebı o
kızlar ıkılı ve taramalı test ıcın persembe gunune devletten arndevu aldım ama ınş. baska tarıhe atmazlar benı .ogun 12+4 oluyorum.COK ILERI TARIHE ATARLARMI .gercı arkadasların basına gelen var ama fıkrı olan varmı acabacalısıyorumdaa
Canım ozaman baya hizli ve kotu çarpmişsin için rahat etsin diye gitseydin keşke acile.Yasmengo41gizli vt: 41213881 .!.:Karnım baya acıdı hala dokununca bile aciyor karnıma bol bir pijama giysem bile batıyor
Bnmde bu kusmalarda çıktı bazen o kdr katı kusuyorumki cikartabilmek allahım güç kuvvet versin su mübarek gecede sabır versin anne olmak kolay deilmisidrar kacırma olayı bendede var ya şiddetli haprısıp öksurunce bıle oluyo ama kaybettıgım kızımda ortaya cıkmıstı nasıp olursa dogumdan sonra tedavı olcam
korkma canım dedıgım gıbı bebegın artık kendı hormonunu kendı uretıyo betan dusmeye basladıgın ıcın şişkınlıklerın ınıyoErç
gerçekten mi ya çok tedirgin oluyorum karnımda sanki şişkinlik falan azaldı bunalımlardayım doktor kontrolüme daha 1 hafta var yarın gitmeyi düşündüm o derece sizde de öyle oldu yani dimi 11. Haftamdayım
ahh anne olmak keske kolay olsa ama dogduktan sonra daha cok sıkıntı cekecezBnmde bu kusmalarda çıktı bazen o kdr katı kusuyorumki cikartabilmek allahım güç kuvvet versin su mübarek gecede sabır versin anne olmak kolay deilmis
Ümraniye afiyet hastahanesini Aradım 170 dedi ana sonmedi çok önerdi Çorum'daki arkadaş orası da olabilir.Canm bende yarın kpsuyolundaki medipol de yaptırılan.280tl dediler en uygun orası .heryere sordum 350-400hep fiyatlar
Canım evet çok şükür çıktı yoğunbakımdan herşey yolunda sayılır ufak tefek pürüzler dışında ama şimdi loğusa sendromu yaşıyo çocukları hiç kucağına almamış onların Yüzünden diye bebekleri Suçluyo bide piskolojik destek görmeye başladı
midesi bulanan arkadaşlar, iyi tarafından bakın, hamileliğiniz çok sağlıklı ilerliyor, hormonlar artıyor demek bu. Bende hiç bulantı yok ve hep tedirginlik var. 10.5 haftalığım ve sürekli uyuyorum. eşim artık dalga geçiyor benimle, onunla konuşurken bir bakıyor uyumuşum:) herkese sağlıklı hamilelikler.
Evt bnde sinir olmuştum idrarimi bile kaciriyorum kusarken Bacaklarim zangır zangır titriyo ama anlamiolar canm
Kadıköy sonomed 250 orası cok da güvenilir oraya gidebilirsin canımÜmraniye afiyet hastahanesini Aradım 170 dedi ana sonmedi çok önerdi Çorum'daki arkadaş orası da olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?