- 8 Ocak 2014
- 436
- 208
- 103
Benim doktor iç dedi Şişe kola :) ben de içtimKızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
Bugün aşırı sicakta dayanamadim icim yaniyordu ictim canm acaip istio aynen kolaya aseriorum sankiKızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
Aman Tanrım neler duyuyorum, kendimi iradesiz sanıyordum, meğer millet içiyormuş buzlu buzluBugün aşırı sicakta dayanamadim icim yaniyordu ictim canm acaip istio aynen kolaya aseriorum sanki
Aman Tanrım neler duyuyorum, kendimi iradesiz sanıyordum, meğer millet içiyormuş buzlu buzluo zaman ben de içerim kiiiiiiii
:)))) Biyere kadar dayandim artik tutamiorum kendimiAman Tanrım neler duyuyorum, kendimi iradesiz sanıyordum, meğer millet içiyormuş buzlu buzluo zaman ben de içerim kiiiiiiii
kız ıc ne olcak ben ıkıncı oglumda gunde 2,5 lt ıcıyodum bıse olmazKızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
Cook geçmiş olsun canimkızlar kafam zonkluyo tulbentle sıktım buz koydum kafayı yicem yaaaaa
ne diyon yaaakız ıc ne olcak ben ıkıncı oglumda gunde 2,5 lt ıcıyodum bıse olmaz
Birşeyi yoktur canım inşallah korkma bana da oğlum tekme atiyo bazenKızlar dün eşimle kavga ettik gözüm bir şey görmedi sehpaya takıldım düştüm göbeğime sehpanın kenarı çarptı görünüşte bir sey yok kan falan gelmedi ama şöyle bir sey var dokununca sanki morarmış gibi aciyor
Ben de geçen hafta iki gün üstüste içmiştimAman Tanrım neler duyuyorum, kendimi iradesiz sanıyordum, meğer millet içiyormuş buzlu buzluo zaman ben de içerim kiiiiiiii
dikkat ette hasta olma o kadar sogukla kola bıse yapmaz ama grıpp yaparne diyon yaaaenemmm, kendi kendime işkence mi ettim ben bunca zaman keşke 2 saat önce yazışsaydık inip alırdım yarından tezi yok buzzz gibi şişe alınır, buz küpleri eklenip keyifle yudumlanır Allahım rüyama giricik!!
hahhahdikkat ette hasta olma o kadar sogukla kola bıse yapmaz ama grıpp yaparD
ayyy sağol valla arada yaparım tabi ben de nefsimi köreltecek kadarBen de geçen hafta iki gün üstüste içmiştim
Ama bu hafta ayran içiyorumArada olur o kadar kaçamak yahu =)
valla ben o kadar ıctım bısey olmadı bebegın gazlı olur derlerhahhahdoğru diyosun da cnm buzlu buzlu şeyler çekiyooo, eve gelip buzlu-taze nane yapraklı-limon dilimli koca bir bardak hazırladım ve içine kola yerine soda koyup içtim
geçen gün de frozen içtim çilekli
ondan önce de buzlu cacık
kolaya alternatif gelişiricem diye denemediğim kalmadı
kolasız zor geçecekti bu yaz bnm içinmübarek gün içimi rahatlattınız, Allah razı olsun sizden!
kime sorsam nereye baksam zararlı diyo başka bişi demiyo yeaaaa
ahahah bak onu da yeni duyuyorumvalla ben o kadar ıctım bısey olmadı bebegın gazlı olur derlerbide alakası yok bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?