2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
Arkadaşlar îkili testî 2.kez yaptırdım ilk yaptırdgmda 1/1690 cıkmıştı 2.defada 1/6700 cıktı coooook mutluyum:)
İnşallah hepimizin sağlıklı bebişleri olur dualarım sizînle..hayırlı kandiller

Kızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem

Kızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
Bugün aşırı sicakta dayanamadim icim yaniyordu ictim canm acaip istio aynen kolaya aseriorum sanki

Arkadaslar 13 haftalık hamileyim idrar sonuclarimdaki 1/3 lökosit 1/2 eritrosit 5/7 epitel çıktı korkuyorum çok önemli değildir umarım

kız ıc ne olcak ben ıkıncı oglumda gunde 2,5 lt ıcıyodum bıse olmaz

kız ıc ne olcak ben ıkıncı oglumda gunde 2,5 lt ıcıyodum bıse olmaz
ne diyon yaaa enemmm, kendi kendime işkence mi ettim ben bunca zaman keşke 2 saat önce yazışsaydık inip alırdım yarından tezi yok buzzz gibi şişe alınır, buz küpleri eklenip keyifle yudumlanır Allahım rüyama giricik!!

Birşeyi yoktur canım inşallah korkma bana da oğlum tekme atiyo bazen

Aman Tanrım neler duyuyorum, kendimi iradesiz sanıyordum, meğer millet içiyormuş buzlu buzlu o zaman ben de içerim kiiiiiiii
Ben de geçen hafta iki gün üstüste içmiştim
Ama bu hafta ayran içiyorum Arada olur o kadar kaçamak yahu =)

dikkat ette hasta olma o kadar sogukla kola bıse yapmaz ama grıpp yapar D

dikkat ette hasta olma o kadar sogukla kola bıse yapmaz ama grıpp yapar D
hahhah doğru diyosun da cnm buzlu buzlu şeyler çekiyooo, eve gelip buzlu-taze nane yapraklı-limon dilimli koca bir bardak hazırladım ve içine kola yerine soda koyup içtim
geçen gün de frozen içtim çilekli
ondan önce de buzlu cacık
kolaya alternatif gelişiricem diye denemediğim kalmadı
kolasız zor geçecekti bu yaz bnm için mübarek gün içimi rahatlattınız, Allah razı olsun sizden!
kime sorsam nereye baksam zararlı diyo başka bişi demiyo yeaaaa

valla ben o kadar ıctım bısey olmadı bebegın gazlı olur derler bide alakası yok bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…