valla yarın doktoruma gıtcem sanırım gun vercekler bı hafta ıcınde yapılırahahah bak onu da yeni duyuyorumkız bu arada senin ikili ne zmandı?
hmm iyi hadi hayırlısı bakalım.valla yarın doktoruma gıtcem sanırım gun vercekler bı hafta ıcınde yapılır
saol canım senınde kandılın mubarek olsun rabbım butun dualarımızı kabul etsın ınsallahhmm iyi hadi hayırlısı bakalım.
bu arada kandiliniz kutlu olsun. Rabbim dualarımızı kabul etsin, miniklerimizi korusun inşallah.
Kızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
bir dahaki kontrolün ne zmn senin? benim gelecek hafta
Benim düşüncem icmemen gerektiğiKızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
Benimde randevum 13 unde zaman geçmiyorof kızlar moralım cok bozuldu yarın bebegımı gorcem dıye sevınırken samsunda öldurulen doktor ıcın butun doktorlar grevdelermıs doktorunda boş gunu ta ayın 11 ıne
bana ıkılı ıcın gun verceklerdı canım doktorumn oldugu gun 13+5 gun oluyo geç kalırım dıye 4 une baska doktora randevu aldımBenimde randevum 13 unde zaman geçmiyor
bana ıkılı ıcın gun verceklerdı canım doktorumn oldugu gun 13+5 gun oluyo geç kalırım dıye 4 une baska doktora randevu aldım
Ben dogum gunlerimiz ayni olsun isterdim ama sanirim kuzenle ayni olucak :/aslm canım hosgeldın aramıza ben aralık bebegımde aralık olcak nasıpse ama ıstemezdım acıkcası yay burcu olmasını bı eve 2 yay fazla
valla hamile.olmadan icmeyen ben simdi cok canim istedimi iciyorum 1 bardak valla hergun diil amaKızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
sencoraya gidip kendin girersin ultrosona diye dusunmustum :)) naptin sonuc ? Doktor calisiyormuymusof kızlar moralım cok bozuldu yarın bebegımı gorcem dıye sevınırken samsunda öldurulen doktor ıcın butun doktorlar grevdelermıs doktorunda boş gunu ta ayın 11 ıne
günaydnnnn...Gunaydin kizlar yazamadim kac gundur bulantilarim yine artmisti. 11.haftada bebegin saci, dis yuvalari, tirnaklari olusuyomus bulanti yine artiyomusAllah hepimize kolaylik versin biran once herbiseyi yiyebildihlgimiz, bebisin icimizde tekme attigi oynastigi kisimlara gecelimmmm amin
Haberini bekliyoruz canım bugün aklıma takıldıTsk ederim aradım doktoru da kırmızıya çevirirse gitcem suan için beklemedeyim canım. Yarın da ikilim vardı zaten dua ediyorum bişey olmasın bebeğime diye.
bence dozunda içersen bir sorun olmaz benim doktorum kalbini ferah tut diyor allah bilir bilmeden nelere maruz kalıyoruz iç gitsinayyy sağol valla arada yaparım tabi ben de nefsimi köreltecek kadar
Benim de aklımda inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruzHaberini bekliyoruz canım bugün aklıma takıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?