2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
bir dahaki kontrolün ne zmn senin? benim gelecek hafta

uyumafn once bi okuym dedim rutin haline getirdim bunu da canim ben prsmbe gtcem ikili testimin sonucu icin bi de dr.ma sorcam tetanoz asisini da... saglik ocagndaki hemsire dr.na da danis istersen dedi de... ayrica doktorum gunde 1 bardk kola iceblrsn demsti bana... haydi ii gec.. uyku zamani...

of kızlar moralım cok bozuldu yarın bebegımı gorcem dıye sevınırken samsunda öldurulen doktor ıcın butun doktorlar grevdelermıs doktorunda boş gunu ta ayın 11 ıne

Kızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
Benim düşüncem icmemen gerektiği icinde bir sürü bilmedigimiz yabanci madde artı asit var cok canin cektiyse bi kahve fincani yada bi yudum ic ama ben limonatami evde yapiyorum ondada katki maddesi var diye hosaf seversen hosaf yapabilirsin siselere koyup dolapta buz gibi hararetini keser benim düşüncem sen bilirsin

of kızlar moralım cok bozuldu yarın bebegımı gorcem dıye sevınırken samsunda öldurulen doktor ıcın butun doktorlar grevdelermıs doktorunda boş gunu ta ayın 11 ıne
Benimde randevum 13 unde zaman geçmiyor

bana ıkılı ıcın gun verceklerdı canım doktorumn oldugu gun 13+5 gun oluyo geç kalırım dıye 4 une baska doktora randevu aldım

13+5 gec degl cnm ya Benm de 13+2 olacak randevu tarıhımde Kendı doktoruma sordum tarıhte sıkıntı yok dedı Yalnz baş popo mesafesi 85mm gecmemeli dedi Absurd bı büyüme olmazsa gecmezmış zaten.

Günaydın anne adayları
Ben bugun kendimi halsiz yorgun hissediyorum
Sizler nasılsınız

Gunaydin kizlar yazamadim kac gundur bulantilarim yine artmisti. 11.haftada bebegin saci, dis yuvalari, tirnaklari olusuyomus bulanti yine artiyomus Allah hepimize kolaylik versin biran once herbiseyi yiyebildihlgimiz, bebisin icimizde tekme attigi oynastigi kisimlara gecelimmmm amin

günaydın tatlı hamişler ..dün gece yine bulantı uyutmadı beni sanki boğuluyordum çok kötüydüm bitmedi gittiAllahtan bugün dersim yok evdeyim..saçlarım çok dökülyor kızlar neden acaba sizde de var mı bu sorun

Kızlaaar, kola'nın muadili, hararet basınca yerine tüketebileceğimiz ferahlatıcı buzzz gibi bir içecek öneriniz var mı acaba yoksa aşerdiğimi farz edip kola içmek üzereyim, kafayı yicem
valla hamile.olmadan icmeyen ben simdi cok canim istedimi iciyorum 1 bardak valla hergun diil ama

sencoraya gidip kendin girersin ultrosona diye dusunmustum :)) naptin sonuc ? Doktor calisiyormuymus

günaydnnnn...
amin inşallahhhh:)

günaydın kızlar yarın ikili test sonuçlarımı almaya gideecm yine korku sardı benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…