2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425
aminn canım bende heycanla inşallah o günleri bekliyorum :) benimde bulantılarım yeniden başladı ama olsun varlığını hissettiriyor meleklerimiz

Günaydın tatlı annişler ya size nasıl özeniyorum anlatamam midesi bulunanlara nedenmi en azından bir hamilelik belirtisi yaşıyorsunuz ben sadece erkenden uyuyorum bulantıymış öğürmeymiş hiç biri yok bu seferde aklıma kötü kötü şeyler geliyor... nerdeyse her gün dr. yanına gidecem bebeğimi göreyim diye

aminn canım bende heycanla inşallah o günleri bekliyorum :) benimde bulantılarım yeniden başladı ama olsun varlığını hissettiriyor meleklerimiz
Aynen canim bende diyorum cok sukur varsin onun varligi versin bu sikintilari napalim geciyo zaman 1 ay sonra hicbiseyimiz kalmaz insallahhhh cinsiyetleride ogreniriz biseyler almaya baslarizzz

Aklima kotu seyler getirme canim bulanti da cok kotu bisey hicbsey yyemedim ben 3 kilo verdim.daha yeni 1 haftadir az az yyorum.sen sanslisin benim 2 kuzenimde 1 kere bile mide bulantisi olmadan dogurdular masllah cok saglikli gibi bebisleri oldu.

Aynen canim bende diyorum cok sukur varsin onun varligi versin bu sikintilari napalim geciyo zaman 1 ay sonra hicbiseyimiz kalmaz insallahhhh cinsiyetleride ogreniriz biseyler almaya baslarizzz
ayyy inşallah ya zaten belli olsun hemen cicikler alcam inşallah :) o kadar şirin şeyler var ki. Elhamdülillah bu mutluluğu yaşıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum. bu arada ben erkek hissediyorum ya üşüme var sürekli bi yerde okumuştum erkek bebekte üşürmüş anne diye bakalım

Aklima kotu seyler getirme canim bulanti da cok kotu bisey hicbsey yyemedim ben 3 kilo verdim.daha yeni 1 haftadir az az yyorum.sen sanslisin benim 2 kuzenimde 1 kere bile mide bulantisi olmadan dogurdular masllah cok saglikli gibi bebisleri oldu.
Böyle kişiler duyunca içim rahatlıyor aslında anneminde hiç miğdesi bulanmamış bana hamileyken işte ya ne diyeyim içinde bebiş varken panik doğurunca nasıl olucaz bilmiyorum vallah...

Oyle tabi ben 1 sene bekledim bebis icin her ay aglardim adet olunca o yuzden of diyemiyorumm bulantilara Allah isteyen herkese nasip etsinnn. Hissedilenler cikiyomus geneldee canim.Doktorum bana bidaki geldiginde cinsiyeti soylerim dedi bakalim.ne olcak hayirlisi insallahh.bende hemen biseyler almak istiyorummmmm

Böyle kişiler duyunca içim rahatlıyor aslında anneminde hiç miğdesi bulanmamış bana hamileyken işte ya ne diyeyim içinde bebiş varken panik doğurunca nasıl olucaz bilmiyorum vallah...
Zaten kitapta okudum yuzde 80 annen nasilsa sende o sekilde hamilelik geciriyormussun. Ondandir canim. Benim anneminde midesi cok bulanmis. Diyorum ya kuzenlerim bana inanmiyo midemin bualndigina nasil yani diyolar hic yasamadiklari icin.anneleri de oyleymis ama.o yuzden hic aklina getrme zaten oynascaklar icimizde az kaldiii.

Benim de bulantım çok az oldu. Uyku halsizlik ve koku duyarlılığı asırıydı. Şuan pek bişey kalmadı. Allah kolaylık versin inşallah hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya.

o kadar erken mii ben hiç sormadım doktora 16. haftada belli olur diye. 3 gün var aramızda ortalama :) ikili taramaya girdin mi peki

Canım hiç deme öyle nasıl şanslısın bilsen. Hamilelikten olduğunu düşünsen bile çok fena. Hem şimdi artık yavaştan çıkacak karnımız o zaman hep hissederiz hamile olduğumuzu :)

batıl koca karı inanışlarını bırakın artık..Benimde bulantım yokk çok ta rahatım..Bebek sağlıksız diye bir inanış olması çok saçma..Asıl midesi bulanan insan hiçbirşey yiyip içemez bebeğe yararlı besinlerden alamaz.Bu yönden düşünün..

slm kızlar nasılsınz ben pek iyi değilim iki gundur cok uykusuzum bi uyuyup 1 hafta uyanmamak istiyoruuummmm

Günaydın kızlar. Bizde 11 hafta içindeyiz mide bulantılarım normale dönmeye başladı gibi,. ama ben mide bulantısı oldumu bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kafam rahatlıyor. ama diğer taraftan bebeğimin beslenemediğini düşünüp üzülüyorum. Bebeğin gelişimi açısından ne yiyip içiyorsunuz yada bitkisel bir şeyler kullanıyor musunuz?

o kadar erken mii ben hiç sormadım doktora 16. haftada belli olur diye. 3 gün var aramızda ortalama :) ikili taramaya girdin mi peki
Yok canim 15 haziranda giricem insallah 12+5 olucam ozaman.benim doktor kemik yapisindan falan da anliyomus tahmin ederim dedi. Hani yuzde yuz soylemez ama buyuk ihtimal bu der diye dusunuyorum.

Benimde 1 haftadir iyilesmeye basladi canim sabahlari bide geceleri bulaniyo gun icinde meyve yemeye calisiyorum hep, sut icmeye calisiyorum zorla 1 bardak, az etli yemek yemeye calsiiyorum.midem simdilik bunlara az az musade ediyo.cunku daha once mide bulantilarimdan bisey yiyemedim. Bide cikolata yiyorum :):)

Yok canim 15 haziranda giricem insallah 12+5 olucam ozaman.benim doktor kemik yapisindan falan da anliyomus tahmin ederim dedi. Hani yuzde yuz soylemez ama buyuk ihtimal bu der diye dusunuyorum.
benimde ikili tarama 12 haziran da olcak Allah ın izniyle :) ben ilk başlarda özele gittim aşırı pahalı olması kararımı değiştirdi. devlet hastanesine gidiyorum arada özel polikinlik o yüzden 16 dan önce söylezler sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…