aminn canım bende heycanla inşallah o günleri bekliyorum :) benimde bulantılarım yeniden başladı ama olsun varlığını hissettiriyor meleklerimizGunaydin kizlar yazamadim kac gundur bulantilarim yine artmisti. 11.haftada bebegin saci, dis yuvalari, tirnaklari olusuyomus bulanti yine artiyomusAllah hepimize kolaylik versin biran once herbiseyi yiyebildihlgimiz, bebisin icimizde tekme attigi oynastigi kisimlara gecelimmmm amin
Aynen canim bende diyorum cok sukur varsin onun varligi versin bu sikintilari napalim geciyo zaman 1 ay sonra hicbiseyimiz kalmaz insallahhhh cinsiyetleride ogreniriz biseyler almaya baslarizzzaminn canım bende heycanla inşallah o günleri bekliyorum :) benimde bulantılarım yeniden başladı ama olsun varlığını hissettiriyor meleklerimiz
Aklima kotu seyler getirme canim bulanti da cok kotu bisey hicbsey yyemedim ben 3 kilo verdim.daha yeni 1 haftadir az az yyorum.sen sanslisin benim 2 kuzenimde 1 kere bile mide bulantisi olmadan dogurdular masllah cok saglikli gibi bebisleri oldu.Günaydın tatlı annişler ya size nasıl özeniyorum anlatamam midesi bulunanlara nedenmi en azından bir hamilelik belirtisi yaşıyorsunuz ben sadece erkenden uyuyorum bulantıymış öğürmeymiş hiç biri yok bu seferde aklıma kötü kötü şeyler geliyor... nerdeyse her gün dr. yanına gidecem bebeğimi göreyim diye
Ben de oyle canim 2 gun iyiyim diger gun kotuyum oyle oyle azaliyo artik insallah geccek canim azcik kaldiii :)günaydın annişler ben 1 gün iyi olsam 2. gün yine kötü oluyorum geçsin artık şu bulantıııııııı
ayyy inşallah ya zaten belli olsun hemen cicikler alcam inşallah :) o kadar şirin şeyler var ki. Elhamdülillah bu mutluluğu yaşıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum. bu arada ben erkek hissediyorum ya üşüme var sürekli bi yerde okumuştum erkek bebekte üşürmüş anne diye bakalımAynen canim bende diyorum cok sukur varsin onun varligi versin bu sikintilari napalim geciyo zaman 1 ay sonra hicbiseyimiz kalmaz insallahhhh cinsiyetleride ogreniriz biseyler almaya baslarizzz
Böyle kişiler duyunca içim rahatlıyor aslında anneminde hiç miğdesi bulanmamış bana hamileyken işte ya ne diyeyim içinde bebiş varken panik doğurunca nasıl olucaz bilmiyorum vallah...Aklima kotu seyler getirme canim bulanti da cok kotu bisey hicbsey yyemedim ben 3 kilo verdim.daha yeni 1 haftadir az az yyorum.sen sanslisin benim 2 kuzenimde 1 kere bile mide bulantisi olmadan dogurdular masllah cok saglikli gibi bebisleri oldu.
inşallah canım geçsin artık da bizde azıcık tadını çıkaralım hamileliğinBen de oyle canim 2 gun iyiyim diger gun kotuyum oyle oyle azaliyo artik insallah geccek canim azcik kaldiii :)
Oyle tabi ben 1 sene bekledim bebis icin her ay aglardim adet olunca o yuzden of diyemiyorumm bulantilara Allah isteyen herkese nasip etsinnn. Hissedilenler cikiyomus geneldee canim.Doktorum bana bidaki geldiginde cinsiyeti soylerim dedi bakalim.ne olcak hayirlisi insallahh.bende hemen biseyler almak istiyorummmmmayyy inşallah ya zaten belli olsun hemen cicikler alcam inşallah :) o kadar şirin şeyler var ki. Elhamdülillah bu mutluluğu yaşıyoruz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin hep dua ediyorum. bu arada ben erkek hissediyorum ya üşüme var sürekli bi yerde okumuştum erkek bebekte üşürmüş anne diye bakalım
Zaten kitapta okudum yuzde 80 annen nasilsa sende o sekilde hamilelik geciriyormussun. Ondandir canim. Benim anneminde midesi cok bulanmis. Diyorum ya kuzenlerim bana inanmiyo midemin bualndigina nasil yani diyolar hic yasamadiklari icin.anneleri de oyleymis ama.o yuzden hic aklina getrme zaten oynascaklar icimizde az kaldiii.Böyle kişiler duyunca içim rahatlıyor aslında anneminde hiç miğdesi bulanmamış bana hamileyken işte ya ne diyeyim içinde bebiş varken panik doğurunca nasıl olucaz bilmiyorum vallah...
Benim de bulantım çok az oldu. Uyku halsizlik ve koku duyarlılığı asırıydı. Şuan pek bişey kalmadı. Allah kolaylık versin inşallah hepimiz sağlıklı bebişler getiririz dünyaya.Böyle kişiler duyunca içim rahatlıyor aslında anneminde hiç miğdesi bulanmamış bana hamileyken işte ya ne diyeyim içinde bebiş varken panik doğurunca nasıl olucaz bilmiyorum vallah...
o kadar erken mii ben hiç sormadım doktora 16. haftada belli olur diye. 3 gün var aramızda ortalama :) ikili taramaya girdin mi pekiOyle tabi ben 1 sene bekledim bebis icin her ay aglardim adet olunca o yuzden of diyemiyorumm bulantilara Allah isteyen herkese nasip etsinnn. Hissedilenler cikiyomus geneldee canim.Doktorum bana bidaki geldiginde cinsiyeti soylerim dedi bakalim.ne olcak hayirlisi insallahh.bende hemen biseyler almak istiyorummmmm
Canım hiç deme öyle nasıl şanslısın bilsen. Hamilelikten olduğunu düşünsen bile çok fena. Hem şimdi artık yavaştan çıkacak karnımız o zaman hep hissederiz hamile olduğumuzu :)Günaydın tatlı annişler ya size nasıl özeniyorum anlatamam midesi bulunanlara nedenmi en azından bir hamilelik belirtisi yaşıyorsunuz ben sadece erkenden uyuyorum bulantıymış öğürmeymiş hiç biri yok bu seferde aklıma kötü kötü şeyler geliyor... nerdeyse her gün dr. yanına gidecem bebeğimi göreyim diye
Günaydın tatlı annişler ya size nasıl özeniyorum anlatamam midesi bulunanlara nedenmi en azından bir hamilelik belirtisi yaşıyorsunuz ben sadece erkenden uyuyorum bulantıymış öğürmeymiş hiç biri yok bu seferde aklıma kötü kötü şeyler geliyor... nerdeyse her gün dr. yanına gidecem bebeğimi göreyim diye
Yok canim 15 haziranda giricem insallah 12+5 olucam ozaman.benim doktor kemik yapisindan falan da anliyomus tahmin ederim dedi. Hani yuzde yuz soylemez ama buyuk ihtimal bu der diye dusunuyorum.o kadar erken mii ben hiç sormadım doktora 16. haftada belli olur diye. 3 gün var aramızda ortalama :) ikili taramaya girdin mi peki
Benimde 1 haftadir iyilesmeye basladi canim sabahlari bide geceleri bulaniyo gun icinde meyve yemeye calisiyorum hep, sut icmeye calisiyorum zorla 1 bardak, az etli yemek yemeye calsiiyorum.midem simdilik bunlara az az musade ediyo.cunku daha once mide bulantilarimdan bisey yiyemedim. Bide cikolata yiyorum :):)Günaydın kızlar. Bizde 11 hafta içindeyiz mide bulantılarım normale dönmeye başladı gibi,. ama ben mide bulantısı oldumu bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kafam rahatlıyor. ama diğer taraftan bebeğimin beslenemediğini düşünüp üzülüyorum. Bebeğin gelişimi açısından ne yiyip içiyorsunuz yada bitkisel bir şeyler kullanıyor musunuz?
benimde ikili tarama 12 haziran da olcak Allah ın izniyle :) ben ilk başlarda özele gittim aşırı pahalı olması kararımı değiştirdi. devlet hastanesine gidiyorum arada özel polikinlik o yüzden 16 dan önce söylezler sanırımYok canim 15 haziranda giricem insallah 12+5 olucam ozaman.benim doktor kemik yapisindan falan da anliyomus tahmin ederim dedi. Hani yuzde yuz soylemez ama buyuk ihtimal bu der diye dusunuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?