2015 Aralık Anneleri

Bebeklerimizin Cinsiyetleri

• Ankete Katılan
    425

Canım 12 haziranda ikiliye girecekken Tam kaç hafta+gün olacaksın?

Canım ilk 3 ay bebeğimiz annlerden beslenmezmiş 4. ay itibaren bebek bizden beslenmeye başlıyo o zaman et sebze ve süt ürünleri ve (ceviz badem kırmızı üzüm (kurusuda olur ) ) her gün bir avuç ben her gün sabah öğlen akşam sütümü içiyorum sabah kahvaltımda domatez salatalık yumurta peynir bir iki dilim tam buğ. ekmeğim saat 12 gibi ceviz badem üzüm bir bak süt saat 14.00 gibi öğlen yemeğim bir tabak sebze arada meyve akşam da saat 20.00 gibi akşam yemeğim sebze bazen et benimkiler böyle ya sizinkiler...

Dogru canim ozeller cok pahali.testleri devlette yaptirmak daha mantikli aslinda ama iste doktoruma alistim gidemiyorum baska yere.hamile kalmadan once de ona gidiyodum. Devlette daha gec soyluyolar diyolar ama belli olmaz doktoruna gore degisir canim sen sor yine.

Gunaydin kizlar
Bende baslarda mide bulantısı yoktu ama şimdi var ama olması beni rahatlatiyor olmayınca endişeleniyorum.birde bebisimi göreydim iyiydi 20 gün oldu gormeyeli

Doktorumda bana ilk 3 ay endişelenecek birşey yok dedi ama artık 3 ayın bitmesine fazla birşey kalmadı benim hemen depoları doldurmam gerekiyor. Bende sabahları mutlaka çok az ballı süt, peynir yumurta yiyorum. öğlenleri işyerinde yemekhanede kokudan illaki midem bulanıyor pek yiyemiyorum. aralarda ceviz badem atıştırmaya çalışıyorum. ikindi vakti peynir ekmek ayran gibi şeylerle geçiştiriyorum akşam muhakkak çorba ilk içerim yoksa ana yemeği yiyemiyorum. bu mideyle ancak bu kadarı oluyor. Gastritimde var o da tetikliyor sanırım.

Genel olarak bulantı ve kusmaların olması gebeliğin yolunda gittiğinin bir göstergesi olarak kabul edilir. Gözleme dayalı çalışmalarda bulantı ve kusma yaşayan kadınlarda düşük yapma olasılığının daha az olduğu gösterilmiştir. Bu durumun nedeni tam olarak bilinmemektedir. Ancak bazı araştırmacılar bulantıların anne adayını bebeğe zarar verebilecek bazı maddelerden uzak tuttuğunu kusmaların ise yine anne adayında bulunan ve yine bebeğe zarar verebilecek bazı toksinlerin uzaklaştırılmasına yaradığını ileri sürmektedirler ve bu iddialarını doğanın koruma mekanizmalarından biri olarak tanımlamaktadırlar. Ancak bu iddiaları destekleyecek yeterli bilimsel kanıt mevcut değildir.

Öte yandan anne adayında bulantı ve kusma olmaması ya da çok hafif olması da asla birşeylerin ters gittiği anlamına gelmez.

Bebekle ilgili bir sorun olduğu anlamına gelmez

Gunaydin kizlar
Bende baslarda mide bulantısı yoktu ama şimdi var ama olması beni rahatlatiyor olmayınca endişeleniyorum.birde bebisimi göreydim iyiydi 20 gün oldu gormeyeli
Benimde randevum 11 Haziran ama ben dayanamadım birde devlet hastanesinden randevu aldım gittim bebişimi gördük kafam bi nebze olsun rahatladı. bi özel bi devlet şeklinde gitmeyi düşünüyorum. O şekilde de yapabilirsin 15 gün arayla

Çok içmeyin yaa şeker oranı çok yüksek bebislerede yazikk

inşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım. sen girdin mi peki tarama ya

Amin cnm Girmedim henuz, 9 hazıranda devlet hastanesinde gircem. Ama kendi doktorum 29 mayısta burun ve ensesine baktı. Burun kemıgı vardı, ensesi de 0.6 mm idi. Şimdilik iyi gibi gözüküyo :)

ben daha saglik ocagina gitmedim ama bunu bana gecen hafta dogum yapan arkadasim gonderdi... saglik ocaginda veriyorlarmis... bu arada ben de hic mide bulantisi yasamadim. herkes evde posetle dolasirken, sosyal hayatima hamile degilmiscesine dewam ettim... yani doktorumun da dedigi gibi sansli gebelerdeniz... tadini cikar... hos ben nazara geldim, dislerim cortladi... dis icin tedavi goruyrm smdi...sen de her yerde soyleme nazar olursun

sağol tatlım haklısın ama işte korku basıyor bu seferde... listenin çıktısını aldım şimdi bakalım yanlış yaptığımız bir şey varsa düzeltmiş oluruz sağolasın...

kızlar bize doktorumuz cinsiyet henüz oluşmamış çok erken ama %10 erkek olabilir dedi.. %90 kısmı erkek yada kız olabilir bekle biraz dedi size tahminde bulundular mı (çok zorlayınca bişiy sölüolar ama atıolar galiba)

Bu cinsiyet konusunda batil inanclari veya testleri pek umursamak istemiyorum ama hep erkek hissediyorum gönlüm kiz olsun istiyor
Deminde yukardaki cinsiyet anketine elim deydi yanlislikla yani erkek şıkkı
Valla cok merak ediyorum ne olacak diye
Bana hep kizin olacak diye tahminde bulunuyorlar ama bakalim

Aslinda bende öyle yapmayi düşünüyordum ama su ara tasinma isi olduğundan Dr randevularini düzene koyamadim.tasinma bittikten sonra inşallah düzenli ve dediğin gibi yapmayi düşünüyorum

Slm kızlar ben simdi ikili testten geldim.doktor hersey normal dedi kan sonucları Cumartesi Alicam .cinsiyeti sordum daha cok erken dedi 5.5cm dedi ne desem yalan olur cok erken daha dedi.12+1di bugun benim.tahminde bulunanların kaçıncı haftasiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…