- 31 Mart 2015
- 11.774
- 7.150
- 198
- 38
benimde ikili tarama 12 haziran da olcak Allah ın izniyle :) ben ilk başlarda özele gittim aşırı pahalı olması kararımı değiştirdi. devlet hastanesine gidiyorum arada özel polikinlik o yüzden 16 dan önce söylezler sanırım
Canım ilk 3 ay bebeğimiz annlerden beslenmezmiş 4. ay itibaren bebek bizden beslenmeye başlıyo o zaman et sebze ve süt ürünleri ve (ceviz badem kırmızı üzüm (kurusuda olur ) ) her gün bir avuç ben her gün sabah öğlen akşam sütümü içiyorum sabah kahvaltımda domatez salatalık yumurta peynir bir iki dilim tam buğ. ekmeğim saat 12 gibi ceviz badem üzüm bir bak süt saat 14.00 gibi öğlen yemeğim bir tabak sebze arada meyve akşam da saat 20.00 gibi akşam yemeğim sebze bazen et benimkiler böyle ya sizinkiler...Günaydın kızlar. Bizde 11 hafta içindeyiz mide bulantılarım normale dönmeye başladı gibi,. ama ben mide bulantısı oldumu bebeğimin iyi olduğunu düşünüyorum kafam rahatlıyor. ama diğer taraftan bebeğimin beslenemediğini düşünüp üzülüyorum. Bebeğin gelişimi açısından ne yiyip içiyorsunuz yada bitkisel bir şeyler kullanıyor musunuz?
12+5 olcam inşallah canımCanım 12 haziranda ikiliye girecekken Tam kaç hafta+gün olacaksın?
Dogru canim ozeller cok pahali.testleri devlette yaptirmak daha mantikli aslinda ama iste doktoruma alistim gidemiyorum baska yere.hamile kalmadan once de ona gidiyodum. Devlette daha gec soyluyolar diyolar ama belli olmaz doktoruna gore degisir canim sen sor yine.benimde ikili tarama 12 haziran da olcak Allah ın izniyle :) ben ilk başlarda özele gittim aşırı pahalı olması kararımı değiştirdi. devlet hastanesine gidiyorum arada özel polikinlik o yüzden 16 dan önce söylezler sanırım
yuppiyyyyy dün baktım yoktu teşekkür ederim haber verdiğin içinAnnişler tredyolda bugün hamile kıyefetleri satan sayfa var bende ordaki tulumlara bayıldım... haber vermek istedim almak isteyen varsa diye...
Canım ilk 3 ay bebeğimiz annlerden beslenmezmiş 4. ay itibaren bebek bizden beslenmeye başlıyo o zaman et sebze ve süt ürünleri ve (ceviz badem kırmızı üzüm (kurusuda olur ) ) her gün bir avuç ben her gün sabah öğlen akşam sütümü içiyorum sabah kahvaltımda domatez salatalık yumurta peynir bir iki dilim tam buğ. ekmeğim saat 12 gibi ceviz badem üzüm bir bak süt saat 14.00 gibi öğlen yemeğim bir tabak sebze arada meyve akşam da saat 20.00 gibi akşam yemeğim sebze bazen et benimkiler böyle ya sizinkiler...
Benimde randevum 11 Haziran ama ben dayanamadım birde devlet hastanesinden randevu aldım gittim bebişimi gördük kafam bi nebze olsun rahatladı. bi özel bi devlet şeklinde gitmeyi düşünüyorum. O şekilde de yapabilirsin 15 gün araylaGunaydin kizlar
Bende baslarda mide bulantısı yoktu ama şimdi var ama olması beni rahatlatiyor olmayınca endişeleniyorum.birde bebisimi göreydim iyiydi 20 gün oldu gormeyeli
Çok içmeyin yaa şeker oranı çok yüksek bebislerede yazikkne diyon yaaaenemmm, kendi kendime işkence mi ettim ben bunca zaman keşke 2 saat önce yazışsaydık inip alırdım yarından tezi yok buzzz gibi şişe alınır, buz küpleri eklenip keyifle yudumlanır Allahım rüyama giricik!!
12+5 olcam inşallah canım
inşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım. sen girdin mi peki tarama yatamam canım sağolasın. Hayırlı sonuçlar alırsın inş.
inşallah canım hepimiz hayırlı haberler alalım. sen girdin mi peki tarama ya
Canım ilk 3 ay bebeğimiz annlerden beslenmezmiş 4. ay itibaren bebek bizden beslenmeye başlıyo o zaman et sebze ve süt ürünleri ve (ceviz badem kırmızı üzüm (kurusuda olur ) ) her gün bir avuç ben her gün sabah öğlen akşam sütümü içiyorum sabah kahvaltımda domatez salatalık yumurta peynir bir iki dilim tam buğ. ekmeğim saat 12 gibi ceviz badem üzüm bir bak süt saat 14.00 gibi öğlen yemeğim bir tabak sebze arada meyve akşam da saat 20.00 gibi akşam yemeğim sebze bazen et benimkiler böyle ya sizinkiler...
sağol tatlım haklısın ama işte korku basıyor bu seferde... listenin çıktısını aldım şimdi bakalım yanlış yaptığımız bir şey varsa düzeltmiş oluruz sağolasın...ben daha saglik ocagina gitmedim ama bunu bana gecen hafta dogum yapan arkadasim gonderdi... saglik ocaginda veriyorlarmis... bu arada ben de hic mide bulantisi yasamadim. herkes evde posetle dolasirken, sosyal hayatima hamile degilmiscesine dewam ettim...yani doktorumun da dedigi gibi sansli gebelerdeniz... tadini cikar... hos ben nazara geldim, dislerim cortladi... dis icin tedavi goruyrm smdi...sen de her yerde soyleme nazar olursun
Eki Görüntüle 1546649
Aslinda bende öyle yapmayi düşünüyordum ama su ara tasinma isi olduğundan Dr randevularini düzene koyamadim.tasinma bittikten sonra inşallah düzenli ve dediğin gibi yapmayi düşünüyorum"dirama, post: 41220489, member: 679057"]Benimde randevum 11 Haziran ama ben dayanamadım birde devlet hastanesinden randevu aldım gittim bebişimi gördük kafam bi nebze olsun rahatladı. bi özel bi devlet şeklinde gitmeyi düşünüyorum. O şekilde de yapabilirsin 15 gün arayla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?